Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Haveromnak is ilyenje van a Kadettjában. :o

Amúgy jó kis rádió ez. Gondoltam rá, hogy eladom...de kinek kéne? Akinek meg kéne annak piripénzért, meg ingyen. Annál az 1-2ezer forinttól meg többet ér nekem. :D

Elküldve
Amúgy jó kis rádió ez. Gondoltam rá, hogy eladom...de kinek kéne? Akinek meg kéne annak piripénzért, meg ingyen. Annál az 1-2ezer forinttól meg többet ér nekem. :D

Ennek már csak eszmei értéke van. :o Vagyis neked értékes, de más nem adna érte semmit. :)

Elküldve

mi ér ezen akár400Ft ot??? :o

az emlékek esetleg.

Garézsba is 100x komolyabbrol szol a zene :)

Elküldve
Ennek már csak eszmei értéke van. :o Vagyis neked értékes, de más nem adna érte semmit. :(

Bizony így van.

mi ér ezen akár400Ft ot??? :D

az emlékek esetleg.

Garézsba is 100x komolyabbrol szol a zene :)

Csak az nem fogja ilyen sokáig bírni mint ez bírta, meg még most is szól.. :) Kazettát olvassa, balanceot állítja, nem gyűri be a szalagot, automatikusan megfordítja, basszust, magasat ráadhatod, 6 csatornát tudsz benne eltárolni. Kód védi ha ellopnák. Minden működik. Csak ez az 1 baja van, hogy ha feltekered úgy hogy ordítson akkor azt nem bírja. Annyira nem kell leírni, csak mert öreg. :(

Elküldve
Bizony így van.

Csak az nem fogja ilyen sokáig bírni mint ez bírta, meg még most is szól.. :D Kazettát olvassa, balanceot állítja, nem gyűri be a szalagot, automatikusan megfordítja, basszust, magasat ráadhatod, 6 csatornát tudsz benne eltárolni. Kód védi ha ellopnák. Minden működik. Csak ez az 1 baja van, hogy ha feltekered úgy hogy ordítson akkor azt nem bírja. Annyira nem kell leírni, csak mert öreg. :)

Az 5W-os végfok nem is fogja lebontani a kárpitot. :) Egyébként a CAR400-am öregebb, mint a gyári CAR300-am, amivel kigurult a gyártósorról. :o

Elküldve
Az nem dallamkürt. :D Egyébként jó lenne egy olyan, csak kellene hozzá levegő kompresszor is. :)

Nekem meg 3 FIAMM kürt vár beépítésre. Csak még nem tudom hova. :o

Elküldve

Na, megvan a corsa diagnózisa.

Azért nem megy a 4-es henger, mert nincs benne kompresszió :D Úgyhogy a HF leesett róla....kipuff szelep beégett.

Most a HF a gépműhelyben alszik, holnap kap egy kis síkolást + 8 új szelepet. :o

Elküldve
Bizony így van.

Csak az nem fogja ilyen sokáig bírni mint ez bírta, meg még most is szól.. :) Kazettát olvassa, balanceot állítja, nem gyűri be a szalagot, automatikusan megfordítja, basszust, magasat ráadhatod, 6 csatornát tudsz benne eltárolni. Kód védi ha ellopnák. Minden működik. Csak ez az 1 baja van, hogy ha feltekered úgy hogy ordítson akkor azt nem bírja. Annyira nem kell leírni, csak mert öreg. :(

15évig ki a túró használ egy fejegységet ? :D Pár év, és már a memoriakártyás, usb-s fejek is eltünnek, ésátveszi a helyüket vmi uj...

Na, megvan a corsa diagnózisa.

Azért nem megy a 4-es henger, mert nincs benne kompresszió :) Úgyhogy a HF leesett róla....kipuff szelep beégett.

Most a HF a gépműhelyben alszik, holnap kap egy kis síkolást + 8 új szelepet. :o

És a gyenge szikra?

Elküldve
15évig ki a túró használ egy fejegységet ? :o Pár év, és már a memoriakártyás, usb-s fejek is eltünnek, ésátveszi a helyüket vmi uj...

Amit most beletettem, még az is kazettás. :D :) Memóriakártyás...meg usb-s is nekem már baszott nagy újítás lenne. Transmitterrel hallgatok mp3akat. Nem kell nekem új. Ezzel az az alpineval is most a gyári hátsó szórók meg az első mnc devilek egész jól szólnak. Nem kell egy üvegrobbantós hangra gondolni, de azért szépen szól. Ha lehúzom az ablakot, és felveszem a hangerőt már lehet tucctucc hülyegyereket játszani vele.. :( Bár az nem az én stílusom. :)

Ha majd lesz rá lóvé lesz benne nagy zene is, új fejegységgel. Most lakatolás, műszaki, szélvédőcsere, és téligumi projekt van. Majd tavasszal/nyárelején ha lesz pénz akkor mehet a luxuscikkezés.

Elküldve
15évig ki a túró használ egy fejegységet ? :D Pár év, és már a memoriakártyás, usb-s fejek is eltünnek, ésátveszi a helyüket vmi uj...

És a gyenge szikra?

Akkor én tök gagyi vagyok mert Car300 van az autómban... :o

Elküldve
És a gyenge szikra?

Passz. Egyenlőre ha visszakerül a HF kap még új gyertyákat + új elosztófedelet a komplett vezérlés mellé. Aztán meglátjuk mit javult a dolog,

Elküldve
Amit most beletettem, még az is kazettás. :D :) Memóriakártyás...meg usb-s is nekem már baszott nagy újítás lenne. Transmitterrel hallgatok mp3akat. Nem kell nekem új. Ezzel az az alpineval is most a gyári hátsó szórók meg az első mnc devilek egész jól szólnak. Nem kell egy üvegrobbantós hangra gondolni, de azért szépen szól. Ha lehúzom az ablakot, és felveszem a hangerőt már lehet tucctucc hülyegyereket játszani vele.. :D Bár az nem az én stílusom. :)

Ha majd lesz rá lóvé lesz benne nagy zene is, új fejegységgel. Most lakatolás, műszaki, szélvédőcsere, és téligumi projekt van. Majd tavasszal/nyárelején ha lesz pénz akkor mehet a luxuscikkezés.

nem kell olyan hű de nagy pénz ahhoz, hogy jól szoljon :(

nema gyári cuccrol volt szó, nem kell félremagyarázni :(

Elküldve
nem kell olyan hű de nagy pénz ahhoz, hogy jól szoljon :o

Hát, amit majd akarok bele tényleg úgy tavasz-nyár környékén, az egy általad említett memóriakártyás/usb-s minőségi fejegység, 4 jó hangszóró, meg valami olyasmi ami szépen adja a mélyet. Nem igazán tudom, nem értek ehez..majd valami hozzáértő vagy ezzel foglalkozó ember véleményét kikérem. Esetleg kell-e erősítő, meg miből milyet stb...stb...

De ez még a jövő szele. Most azzal is megelégednék ha már lenne rajta friss műszaki, nem lenne szétrohadva mindkét küszöb + egyéb más helyek. :D

Elküldve

Aki pl nem a hangerőre megy, hanem minőségi hangzásvilágot szeretne, normális hangerőn.

Én is, mert CAR400-am van. Le vagyok nézve. :(

nem kell olyan hű de nagy pénz ahhoz, hogy jól szoljon :(

Nem mindenki olyan nagy meleg tüccer, hogy annyira kell üvölteni a mélyládának, hogy zörögjön a sárhányó. Amúgy sem látom értelmét üvötletni, eléggé alacsony intelligenciának vélem, aki ilyesmit csinál. Aki üvölteti a zenét, csak hogy menőzzön, annak annyi esze sincs, mint egy marék szárított lepkének, másrészt az nem zene élvezet, harmadrészt a tüccert, hogy a picsába lehet élvezni. :) :)

Elküldve
Aki pl nem a hangerőre megy, hanem minőségi hangzásvilágot szeretne, normális hangerőn.

Én is, mert CAR400-am van. Le vagyok nézve. :)

Nem mindenki olyan nagy meleg tüccer, hogy annyira kell üvölteni a mélyládának, hogy zörögjön a sárhányó. Amúgy sem látom értelmét üvötletni, eléggé alacsony intelligenciának vélem, aki ilyesmit csinál. Aki üvölteti a zenét, csak hogy menőzzön, annak annyi esze sincs, mint egy marék szárított lepkének, másrészt az nem zene élvezet, harmadrészt a tüccert, hogy a picsába lehet élvezni. :o :D

ujra ismételnem kell magam... nem a gyári cuccra volt mondva, nem kéne félremagyarázni

az meg hogy ki hogy szeret zenét hallgatni, az egyéni dolog, koncerten te se hallgatod épp halkan a zenét :)

Elküldve
Nem mindenki olyan nagy meleg tüccer, hogy annyira kell üvölteni a mélyládának, hogy zörögjön a sárhányó. Amúgy sem látom értelmét üvötletni, eléggé alacsony intelligenciának vélem, aki ilyesmit csinál. Aki üvölteti a zenét, csak hogy menőzzön, annak annyi esze sincs, mint egy marék szárított lepkének, másrészt az nem zene élvezet, harmadrészt a tüccert, hogy a picsába lehet élvezni. :D :)

Na ebben 100%ig egyetértek :) Nemrég volt 1 olyan eset velem, hogy megállt mellettem egy autó a lámpánál, és az ő zenéjét hallottam úgy, hogy nála (természetesen) le volt húzva mindkét elsőajtónál az ablak, nálam fel volt húzva mert normális ember 5-6 foknál nem tekeri le az üveget. Aztán úgy hallottam rendesen a zenét amit hallgatott, pedig nálam is duruzsolt a NeoFm. :o utálom az ilyet..

Ha a hangtechnikát csinálom a kocsiba akkor inkább a hangzásra, a minőségre szeretnék menni. Ezért gondolom, hogy nem lesz olcsó.

Elküldve
ujra ismételnem kell magam... nem a gyári cuccra volt mondva, nem kéne félremagyarázni

az meg hogy ki hogy szeret zenét hallgatni, az egyéni dolog, koncerten te se hallgatod épp halkan a zenét :o

Koncert azért koncert. Autóban közel sem lehet annyira átélni...

Elküldve

az meg hogy ki hogy szeret zenét hallgatni, az egyéni dolog, koncerten te se hallgatod épp halkan a zenét :)

De az nem egy kocsinyi belső hely. :o Ami nem több 5 négyzetméternél. :D

Elküldve
Na ebben 100%ig egyetértek :D Nemrég volt 1 olyan eset velem, hogy megállt mellettem egy autó a lámpánál, és az ő zenéjét hallottam úgy, hogy nála (természetesen) le volt húzva mindkét elsőajtónál az ablak, nálam fel volt húzva mert normális ember 5-6 foknál nem tekeri le az üveget. Aztán úgy hallottam rendesen a zenét amit hallgatott, pedig nálam is duruzsolt a NeoFm. :o utálom az ilyet..

Ha a hangtechnikát csinálom a kocsiba akkor inkább a hangzásra, a minőségre szeretnék menni. Ezért gondolom, hogy nem lesz olcsó.

én pl 3fokban is letekert ablakkal mentem pár napja is, és még csak be se volt kapcsolva a lejátszóm....

Koncert azért koncert. Autóban közel sem lehet annyira átélni...

De attol még lehet hangosan hallgatni, persze nem ugy mint a sok videon ahol remeg még a kormány is.

Megint előjött amúgy ez a: ti hülyék vagytok, mert nem azt szeretitek amit én stílus.

Elküldve
De az nem egy kocsinyi belső hely. :o Ami nem több 5 négyzetméternél. :D

örülnék 4 négyzetméternek is ha lenne akkora beltere :)

Elküldve
én pl 3fokban is letekert ablakkal mentem pár napja is, és még csak be se volt kapcsolva a lejátszóm....

De attol még lehet hangosan hallgatni, persze nem ugy mint a sok videon ahol remeg még a kormány is.

Megint előjött amúgy ez a: ti hülyék vagytok, mert nem azt szeretitek amit én stílus.

Lehet hangosan hallgatni, de mit élvezel belőle? Olyan zaj van a hangszigetelés miatt, hogy nem veszed ki a lényeget. Bár mondom, a duccduccban nem sok lényeg van, csak dübörögjön a mellkas. :D Amúgy meg hány metálost hallottál már, hogy üvölt belőle a metál/rock zene? Nekem is szokott hangosan szólni, de az akkor, mikor 100-zal megyek, el kell nyomni a menetzajt, de akkor sem viszem túlzásba, pedig a CAR400 is tud nagyot szólni. :o

Elküldve

Nekem amikor tavaly télen le volt csúszva a cső ami nyomja a levegőt a szélvédőre, akkor volt hóban-fagyban-esőben résnyire lehúzva az ablak résnyire :o

Elküldve

Ezt nekem pont ne mondd, mert aki valamennyire is ismer az tudja, hogy elég sok stílust hallgatok. :o

Elküldve
Lehet hangosan hallgatni, de mit élvezel belőle? Olyan zaj van a hangszigetelés miatt, hogy nem veszed ki a lényeget. Bár mondom, a duccduccban nem sok lényeg van, csak dübörögjön a mellkas. :) Amúgy meg hány metálost hallottál már, hogy üvölt belőle a metál/rock zene? Nekem is szokott hangosan szólni, de az akkor, mikor 100-zal megyek, el kell nyomni a menetzajt, de akkor sem viszem túlzásba, pedig a CAR400 is tud nagyot szólni. :o

Hallottam már üvöltő rockot kocsiból, és jol szólt, tetszett is stb. Tuc tuc zene meg igazábol a mélyről szól, az meg hangosan szól jól :D Deki így ki úgy, énnekem csakazzal van abajom, hogy félremagyaráztok, meg " enyém a jó csak" :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.