daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem párosával adja a szikrát? A DIS igen, a rotor nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem. Olyan mint a Tied.....C14NZ 94-es, elosztó, rotor, hall jeladó....a 4. hengernél csak lepkefingnyi a szikra.... :D Gyertya, kábelek, rotor, elosztó? Próbáltatok már kábeleket cserélgetni? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Gyertya, kábelek, rotor, elosztó? Próbáltatok már kábeleket cserélgetni? :o Olvassámá vissza bazze! :) Igen, cserélgetett, ami megmaradt a C18NZ-ből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Gyertya, kábelek, rotor, elosztó? Próbáltatok már kábeleket cserélgetni? :o Olvassámá vissza bazze! :) Igen, cserélgetett, ami megmaradt a C18NZ-ből... :D Épp mondani akartam....csak más formában :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Olvassámá vissza bazze! :) Igen, cserélgetett, ami megmaradt a C18NZ-ből... :D Faxom a Corsába, nálunk is van egy azt sem bírom megcsinálni. Az is 3 hengerezik, gyertya már kilőve. X12XE. De ha bemelegszik megjavul, mutert alig értem utol szombaton temetőkörúton. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 szólni kell a biztositónak. én is évesen fizetem a biztiket, így meg hogy az astrára is 22 lesz az éves... hát mit mondjak pozitív csalódás volt az a változás most... Akkor valamikor bemegyek az aegonhoz és megcsinálom. Miket kell vinni? Gondolom szerződés az alap. Azonkívül? Nem tudod véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem. Olyan mint a Tied.....C14NZ 94-es, elosztó, rotor, hall jeladó....a 4. hengernél csak lepkefingnyi a szikra.... :o Márpedig akkor csak az elosztótól kezdődhet a probléma: vagy maga a fedél, rotor, vagy a kábel. Próbáld megcserélni a kábeleket (nem kell betekerni a gyertyákat, csak a blokkhoz érinteni), ha ezután is annál a hengernél van a gond, akkor elosztó, ha a probléma a másiknál jelentkezik, akkor a kábel/gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Adjatok linket lécci a biztosítós alkuszhoz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Márpedig akkor csak az elosztótól kezdődhet a probléma: vagy maga a fedél, rotor, vagy a kábel. Próbáld megcserélni a kábeleket (nem kell betekerni a gyertyákat, csak a blokkhoz érinteni), ha ezután is annál a hengernél van a gond, akkor elosztó, ha a probléma a másiknál jelentkezik, akkor a kábel/gyertya. Ezeket már próbáltam. Van tarcsiba új kábel....azzal variálva cserélgettem össze-vissza, gyertyák kulák ráadásul mindkét kulcsnyílású megtalálható fele-fele arányban, így azok cserések, de próbáltam a gyertyákat is össze-vissza cserélni, csak a 4. henger marad ki. Annyira tápos a szikra, hogy nem is ráz meg, ha huzigálom a kábelt...bezzeg a másik 3 valagba rúgott néhányszor :D Így marad az elosztó esetleg a rotor, de az szemre jó.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Adjatok linket lécci a biztosítós alkuszhoz :o Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ezeket már próbáltam. Van tarcsiba új kábel....azzal variálva cserélgettem össze-vissza, gyertyák kulák ráadásul mindkét kulcsnyílású megtalálható fele-fele arányban, így azok cserések, de próbáltam a gyertyákat is össze-vissza cserélni, csak a 4. henger marad ki. Annyira tápos a szikra, hogy nem is ráz meg, ha huzigálom a kábelt...bezzeg a másik 3 valagba rúgott néhányszor :D Így marad az elosztó esetleg a rotor, de az szemre jó.... :o elosztót hibásnak találtad még nemrég :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Adjatok linket lécci a biztosítós alkuszhoz :o http://www.netrisk.hu/biztositas_dijszamit..._biztositas.php elosztót hibásnak találtad még nemrég :D A rotorra mondom, hogy szemre jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 http://www.netrisk.hu/biztositas_dijszamit..._biztositas.php A rotorra mondom, hogy szemre jó :o köszi jah értem... akkor elosztót kell kutatni és hátha megoldja a dolgokat. HRRen nekem már lassan egy éve ki kéne őket cserélni, be van égve, és meglehet emiatt darabos az alapjárat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 köszi jah értem... akkor elosztót kell kutatni és hátha megoldja a dolgokat. HRRen nekem már lassan egy éve ki kéne őket cserélni, be van égve, és meglehet emiatt darabos az alapjárat... spzoli linkje nekem jobban tetszik. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 http://www.netrisk.hu/biztositas_dijszamit..._biztositas.php A rotorra mondom, hogy szemre jó :o Melyik fajta elosztó van rajta? Patentos rögzítésű Bosch, vagy a csavaros rögzítésű Lucas rendszerű? Utóbbit tudnék adni,ha közelebb laknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Melyik fajta elosztó van rajta? Patentos rögzítésű Bosch, vagy a csavaros rögzítésű Lucas rendszerű? Utóbbit tudnék adni,ha közelebb laknál... Naná, hogy patentos.....csak mert az utca végén a havernál találtunk csavarost a fiókban :D :) :) Azért köszi :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 kitöltöttem, és volt egy olyan kérdés, hogy miért kötöttem ajelen szerződésemet, és volt olyan hogy nemfizetésmaitt, meg közös megeggyezés maiatt meg egyébb :o egyébet nyomtam... másik meg nekem évközi évfordulós kell, mert 2010 juniba kötöttem... eredmény kedvező, mert ha minden igaz, akkor jelenlegi k&h most 52ezerre jön ki, de januártol 34ezer lenne, de allianz 24 lenne éves szinten, szóval máshol fogok kötni.. :D kérdése még az lenne, hogy most kell megkötnöm,vagy meddig érek rá megkötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 spzoli linkje nekem jobban tetszik. :o most erre csúnyát mondanék, de tény lusta voltam most is, de ha valaki kapásbol tudja akkor hadd ne keresgéljek már jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 kitöltöttem, és volt egy olyan kérdés, hogy miért kötöttem ajelen szerződésemet, és volt olyan hogy nemfizetésmaitt, meg közös megeggyezés maiatt meg egyébb :o egyébet nyomtam... másik meg nekem évközi évfordulós kell, mert 2010 juniba kötöttem... eredmény kedvező, mert ha minden igaz, akkor jelenlegi k&h most 52ezerre jön ki, de januártol 34ezer lenne, de allianz 24 lenne éves szinten, szóval máshol fogok kötni.. :D kérdése még az lenne, hogy most kell megkötnöm,vagy meddig érek rá megkötni? nov vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 nov vége nincs visit my ... ohhh köszcsi puszcsi :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ma délelőtt a "kis" hbm megyei túra előtt betértünk az egyik autókereskedésbe faterral. Nem volt olyan amit akarnak. Volt viszont egy 1.8as 1992es F astra, aminek a műszakija lejárt 2010 6. hónapban. (kicsit se áll ott rég). Egyik oldala megcsinálva, kialaktolva..de nincs lefestve és foltos de keményen. Másik oldala meg rohad mint a vesztés. Így 300ezer forint volt az a roncs... :o Ahoz képest az enyém egy álomszép igényes belsejű verda volt. :D Jóérzés volt visszaülni a sajátba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ma délelőtt a "kis" hbm megyei túra előtt betértünk az egyik autókereskedésbe faterral. Nem volt olyan amit akarnak. Volt viszont egy 1.8as 1992es F astra, aminek a műszakija lejárt 2010 6. hónapban. (kicsit se áll ott rég). Egyik oldala megcsinálva, kialaktolva..de nincs lefestve és foltos de keményen. Másik oldala meg rohad mint a vesztés. Így 300ezer forint volt az a roncs... :o Ezért áll ott régen. Legalább 2× annyit kérnek érte, mint amennyit ér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ezért áll ott régen. Legalább 2× annyit kérnek érte, mint amennyit ér :o Lehet ha odamennék, és azt mondanám, 150... akkor 170ért elhozhatnám, ha kellene :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ezért áll ott régen. Legalább 2× annyit kérnek érte, mint amennyit ér :o Volt ott egy 1.7 DTI G astra caravan is. Azt is szemügyre vettük. Eléggé ki volt szépítve. Csillogott keményen. 2002es évjárat, és másfél millió volt.. Elegance felszereltségű volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Volt ott egy 1.7 DTI G astra caravan is. Azt is szemügyre vettük. Eléggé ki volt szépítva. Csillogott keményen. 2002es évjárat, és másfél millió volt.. Elegance felszereltségű volt. Drága helyen nézelődtök :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts