FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Az. Faterékra is rágyulladt a pályán a nagypók. Haverja nem állt meg, mondta hogy mindjárt itt a kút :) Még ki se szálltak, már eloltották a gépet :o :D A halálfélelem csodákra képes, a kutasok az életükért küzdöttek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A halálfélelem csodákra képes, a kutasok az életükért küzdöttek :) :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A halálfélelem csodákra képes, a kutasok az életükért küzdöttek :) A csávó meg az autóért :o "mé' nem álltál meg te állat??" "Ha megállok hogy a f.szomba oltom el? ott ég porrá, így meg nem eloltották?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Végülis, égő autóval a legjobb hely, ahová mehet valaki az a benzinkút :) Szegény csajszi amúgy nagyon kivan bukva. Megijedt nagyon. :o :) tessék..2006os autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A csávó meg az autóért :o "mé' nem álltál meg te állat??" "Ha megállok hogy a f.szomba oltom el? ott ég porrá, így meg nem eloltották?" :D ...és milyen igaza volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Szegény csajszi amúgy nagyon kivan bukva. Megijedt nagyon. :o :) tessék..2006os autó. :D Milyen kocsi volt amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Milyen kocsi volt amúgy? Renault laguna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Renault laguna Kibírom hogy nem szólalok meg. Kibírom hogy nem szólalok meg. Kibírom hogy... áhh... inkább iszok valamit :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Renault laguna És megnézte már vki hozzáértő? Menthető, vagy kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Kibírom hogy nem szólalok meg. Kibírom hogy nem szólalok meg. Kibírom hogy... áhh... inkább iszok valamit :D Én már iszok.. :o Igaz csak kőbányai de más nincs most itthon. Venni meg hát ilyenkor...Nem nagyon lehet hol. És megnézte már vki hozzáértő? Menthető, vagy kuka? Nem nézett még rá szakértő. Holnap vontatják el innen a benzinkút parkolójából. Csajszi azt mondta, hogy a kutas nézegette, de szerinte ahogy van kiégett a motortérben minden. Már a biztosítást emlegették. Szóval lehet hogy megy a bontóba a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sőt ha szerencséje van ingyen kéthete miskolcon fizettem 2500at 400 helyett...én is Vittem a lányomat fellépésre, először volt dolgom autómatával, szombat délelőtt volt. Dobáltam bele zsetont az meg kiírt egy csomó érdekes dolgot. Elfogyott a pénzem, nyomtam egy gombot kiadott egy cetlit odaadtam az asszonynak analizálni. Nézegeti, ...hétfő 9-ig itt parkolhatsz. :( Szombat 2-től ingyenes, a többi pénz már hétfőre ment. 5 percig álltam ott utánna megpróbáltam odaajándékozni a jegyet 3 embernek, de egyik sem hallgatott végig, csak szórta bele a pénzt az autómatába. :) Zotya Tőled messze van a kertész utca? A város tulsó fele, kábé fél óra kocsival, ott vagy? :o Én nem álltam volna meg égő kocsival, lepadlózom a gázt, a menetszél eloltja. :) Leszedtem a vezetőoldali küszöbburkolatot, amennyire tudtam alányúltam a szivacsnak, de tök száraz volt. Remélem akkor ilyen a másik oldal is, azt nem akartam leszedni a polc miatt. Amikor cseréltem taposót csurom víz volt, nemrég szílóztam ki a szélvédő alját, azt gondoltam onnan ázik.....ezek szerint mégse, mert vagy fél évet használtam úgy hogy nem volt sziló, most mégsem vizes, akkor honnan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 A város tulsó fele, kábé fél óra kocsival, ott vagy? :o Én nem álltam volna meg égő kocsival, lepadlózom a gázt, a menetszél eloltja. :) Uncsim van ott a kadettel. Vagyis volt, de majd ott lesz mert megy vissza szombaton. :) Meg valami püspökerdőt említett, hogy kicsit csapta ott a kadettal :D Ami aztilleti eléggé vastagon állt a sár a kocsin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Renault laguna Ilyen? C20XE-t bele :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Uncsim van ott a kadettel. Vagyis volt, de majd ott lesz mert megy vissza szombaton. :) Meg valami püspökerdőt említett, hogy kicsit csapta ott a kadettal :D Ami aztilleti eléggé vastagon állt a sár a kocsin. Ja püspükerdő...ismerős. Eddíg 7500-volt a negyedéves kötelezőm, a KÖBE-vel 3500-lenne az Alians-al meg 4500. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 KGFB díjakon örömködtetek már? nekem 55-ről esik 22-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sőt ha szerencséje van ingyen Vittem a lányomat fellépésre, először volt dolgom autómatával, szombat délelőtt volt. Dobáltam bele zsetont az meg kiírt egy csomó érdekes dolgot. Elfogyott a pénzem, nyomtam egy gombot kiadott egy cetlit odaadtam az asszonynak analizálni. Nézegeti, ...hétfő 9-ig itt parkolhatsz. :( Szombat 2-től ingyenes, a többi pénz már hétfőre ment. 5 percig álltam ott utánna megpróbáltam odaajándékozni a jegyet 3 embernek, de egyik sem hallgatott végig, csak szórta bele a pénzt az autómatába. :) A város tulsó fele, kábé fél óra kocsival, ott vagy? :o Én nem álltam volna meg égő kocsival, lepadlózom a gázt, a menetszél eloltja. :) Leszedtem a vezetőoldali küszöbburkolatot, amennyire tudtam alányúltam a szivacsnak, de tök száraz volt. Remélem akkor ilyen a másik oldal is, azt nem akartam leszedni a polc miatt. Amikor cseréltem taposót csurom víz volt, nemrég szílóztam ki a szélvédő alját, azt gondoltam onnan ázik.....ezek szerint mégse, mert vagy fél évet használtam úgy hogy nem volt sziló, most mégsem vizes, akkor honnan? :D Pesten egyszer tök ugyan így jártam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 KGFB díjakon örömködtetek már? nekem 55-ről esik 22-re... Én ha újrakötném, akkor 22870-ről 18950-re. :D Az éves, egyben kifizetve. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ja püspükerdő...ismerős. Eddíg 7500-volt a negyedéves kötelezőm, a KÖBE-vel 3500-lenne az Alians-al meg 4500. :o Néztem én is. A legolcsóbb 10ezer/év lenne valami astra biztosítónál. De maradok az aegonnál. Szokásos kb 12-13ezer/év. Azt hogy lehetne megcsinálni, hogy egész éves díjat kelljen kifizetni?? Mert most negyedévente fizetjük, de én le akarom tudni mert februártól úgyis enyém az astra. Hogy lehet átállítani?? :) Ilyen? C20XE-t bele :D Igen ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én ha újrakötném, akkor 22870-ről 18950-re. :) Az éves, egyben kifizetve. :D Nekem az astra bizt.-nál lenne 13624 az éves :( , de nem váltok, mert a jelenleginél is 21.... :( A corsa gondomra senki? :) (Okozhatja a 4. henger szikramentességét a gyújtómodul?) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 KGFB díjakon örömködtetek már? nekem 55-ről esik 22-re... nekem meg emelkedni fog, mert még nem válthatok :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem az astra bizt.-nál lenne 13624 az éves :) , de nem váltok, mert a jelenleginél is 21.... :) A corsa gondomra senki? :D (Okozhatja a 4. henger szikramentességét a gyújtómodul?) :o Nem párosával adja a szikrát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem az astra bizt.-nál lenne 13624 az éves :) , de nem váltok, mert a jelenleginél is 21.... :) A corsa gondomra senki? :D (Okozhatja a 4. henger szikramentességét a gyújtómodul?) :o Igen. Hogy néz ki? Olyan DIS-modul, mint az Astrákban, vagy az a fajta, ami a gyertyákra megy rá közvetlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Néztem én is. A legolcsóbb 10ezer/év lenne valami astra biztosítónál. De maradok az aegonnál. Szokásos kb 12-13ezer/év. Azt hogy lehetne megcsinálni, hogy egész éves díjat kelljen kifizetni?? Mert most negyedévente fizetjük, de én le akarom tudni mert februártól úgyis enyém az astra. Hogy lehet átállítani?? :o Igen ilyen. szólni kell a biztositónak. én is évesen fizetem a biztiket, így meg hogy az astrára is 22 lesz az éves... hát mit mondjak pozitív csalódás volt az a változás most... asszony motorjára is felét fizetjük az eddiginek (SRX400 Yamaha) off autóra az eddigi 2x000 helyett 8500 :D ETZ-mre 8x00 helyett szintén 4 körül lesz éves szinten 60000 huf-al jobban jövök ki jövőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Egyébként azt jol tudom, hogy uj biztosításkorle kell telnie bizonyos időnek, mire válthatok? Nyáron kötötem biztit, de megsemertemmégnézni mennyivel megy feljebb,mert nem válthatok ha jol tudom. Jol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Igen. Hogy néz ki? Olyan DIS-modul, mint az Astrákban, vagy az a fajta, ami a gyertyákra megy rá közvetlenül? Nem. Olyan mint a Tied.....C14NZ 94-es, elosztó, rotor, hall jeladó....a 4. hengernél csak lepkefingnyi a szikra.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts