Dáwid Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Gyárekek, mindjárt óraállítás... :o Ne ide írd, hanem a telefonodba :D :)
zozor Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ne ide írd, hanem a telefonodba :o :) Ooda is, mindjárt... :D Sanci, Breki, ébresztőőő! :)
Dáwid Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ooda is, mindjárt... :o Sanci, Breki, ébresztőőő! :D Én már bekészítettem, telefonszám beírva, csak le kéne okézni. De ha csak én küldöm el, akkor visszahív, és elküld anyámba, kellenénk még páran :) :) Mindegy... Elküldve :(
zozor Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Kváncsi vagyok, mikor jön az első anyázos SMS... :o
zozor Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Most hívott Mélykék76 is, csak röhögött... :o
Dáwid Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Most hívott Mélykék76 is, csak röhögött... :o :D :) :)
zozor Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Éés most lepihenek, me' mindjárt reggel... Joccakát haver! :o
Dáwid Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Éés most lepihenek, me' mindjárt reggel... Joccakát haver! :) csőcső Most azon gondolkozom...ha már fönt vagyok... lehet hogy átállítom az órákat :o :) :D :(
Alex0403 Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Semmi extra, felcsiszkura meg lefúj mindennel.. :o Nem is mutatna rosszul a bódé alatt.. :D http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/30/19/...bd647707ef1.png Ezt a képet melyik weboldalon csináltad?
Guest Sanci Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ooda is, mindjárt... :) Sanci, Breki, ébresztőőő! :( Ezt benéztük :o nem kikapcsolta a telefonját.. :) :D Ezt a képet melyik weboldalon csináltad? Itt.. :(
zotya975 Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 :) Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :D , és ahogy tudom meghálálom! :o
Guest Sanci Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 :) Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :) , és ahogy tudom meghálálom! :D Azért, hogy utolérhetetlen legyél az ágyban? :( Gyóóóvan, lesz még blicc.. :o
zotya975 Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Azért, hogy utolérhetetlen legyél az ágyban? :) Gyóóóvan, lesz még blicc.. :o Csak nehogy összebeszéljek Kojakkal, és személyes ébresztőt rendeljek nektek! :D
Guest Sanci Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Csak nehogy összebeszéljek Kojakkal, és személyes ébresztőt rendeljek nektek! :) :o :( Ezt a kérdést már lerendeztem vele :D és asszem senki sem akarja a kocsiját a fa tetejéből leszedni.. :)
feri05 Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Sziasztok! Éppen a jövő évi biztosításokat nézem és van egy új biztosító Astra Biztosító Zrt. néven. Nekem ez lenne a legolcsóbb. Átutalással évi egy összegben 18281Ft.
zocsa Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Elindult a 2011-es kötelező díjszámítás. A netrisken még nem megy. 2010-ben a Uniqa volt nagyon olcsó,most pedig az Astra nevezetű brutál olcsó.(legalábbis nekem) szerk.: Látom más is nézi. :o
spzoli Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Elindult a 2011-es kötelező díjszámítás. A netrisken még nem megy. 2010-ben a Uniqa volt nagyon olcsó,most pedig az Astra nevezetű brutál olcsó.(legalábbis nekem) szerk.: Látom más is nézi. :o Már tegnap is üzemelt este. :D
hening Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Lehet erről is lemaradtam, de mi van vele? alig látni, sőt egyáltalán nem látom. Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :) Szerintem őt inkább hagyjuk ki.. :o Egyetértünk. Vele nem poénkodunk. :) Nagy szerencsétek volt ám. :D :(
Novy Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :o akkor nincs baj ez a lényeg, üdv :D
daykiller Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :D Pedig pont neked nincs Write protect. :o
hening Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 akkor nincs baj ez a lényeg, üdv :( Nincs, hacsak az nem, hogy behalt a videókártyám 3D része. Most kereshetek belevalót. :D Pedig pont neked nincs Write protect. :) Naz az nincs. De ha nincs miről írnom, akkor nem offolok inkább. :o :( ui. Jah, és találtam új kedvencet. :)
daykiller Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 :P Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :D , és ahogy tudom meghálálom! :) Igen. Pont erre szoktam mondani, hogy minek neki telefon, ha nem érhető el, nameg akkor mikor percek óta hívom és nem veszi fel. :D Nincs, hacsak az nem, hogy behalt a videókártyám 3D része. Most kereshetek belevalót. :D Naz az nincs. De ha nincs miről írnom, akkor nem offolok inkább. :o :P Az hogy halt be? :( 3D-s alkalmazásnál lefagy? Driver újratelepítés? :) :(
zozor Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 :P Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :( , és ahogy tudom meghálálom! :) Kösz b+... :( Azért, hogy utolérhetetlen legyél az ágyban? ;) Gyóóóvan, lesz még blicc.. :o Na ja :D Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :D Nagy szerencsétek volt ám. :) :P Ez nem is volt kérdéses! :D
hening Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 ... Az hogy halt be? :) 3D-s alkalmazásnál lefagy? Driver újratelepítés? :D :) Bootolásnál megáll, amikor a drivert töltené be. Újra raktam a gépet miatta, és amikor feltettem a video drivert megállt megint. Újra install, win7 alapdriverrel megy. Ám így nem tudok futtatni semmilyen 3D alkalmazást. :o
Recommended Posts