Dáwid Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Gyárekek, mindjárt óraállítás... :o Ne ide írd, hanem a telefonodba :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ne ide írd, hanem a telefonodba :o :) Ooda is, mindjárt... :D Sanci, Breki, ébresztőőő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ooda is, mindjárt... :o Sanci, Breki, ébresztőőő! :D Én már bekészítettem, telefonszám beírva, csak le kéne okézni. De ha csak én küldöm el, akkor visszahív, és elküld anyámba, kellenénk még páran :) :) Mindegy... Elküldve :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Kváncsi vagyok, mikor jön az első anyázos SMS... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Most hívott Mélykék76 is, csak röhögött... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Most hívott Mélykék76 is, csak röhögött... :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Éés most lepihenek, me' mindjárt reggel... Joccakát haver! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Éés most lepihenek, me' mindjárt reggel... Joccakát haver! :) csőcső Most azon gondolkozom...ha már fönt vagyok... lehet hogy átállítom az órákat :o :) :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Semmi extra, felcsiszkura meg lefúj mindennel.. :o Nem is mutatna rosszul a bódé alatt.. :D http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/30/19/...bd647707ef1.png Ezt a képet melyik weboldalon csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Ooda is, mindjárt... :) Sanci, Breki, ébresztőőő! :( Ezt benéztük :o nem kikapcsolta a telefonját.. :) :D Ezt a képet melyik weboldalon csináltad? Itt.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 :) Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :D , és ahogy tudom meghálálom! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 :) Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :) , és ahogy tudom meghálálom! :D Azért, hogy utolérhetetlen legyél az ágyban? :( Gyóóóvan, lesz még blicc.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Azért, hogy utolérhetetlen legyél az ágyban? :) Gyóóóvan, lesz még blicc.. :o Csak nehogy összebeszéljek Kojakkal, és személyes ébresztőt rendeljek nektek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Itt.. :o Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Csak nehogy összebeszéljek Kojakkal, és személyes ébresztőt rendeljek nektek! :) :o :( Ezt a kérdést már lerendeztem vele :D és asszem senki sem akarja a kocsiját a fa tetejéből leszedni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Sziasztok! Éppen a jövő évi biztosításokat nézem és van egy új biztosító Astra Biztosító Zrt. néven. Nekem ez lenne a legolcsóbb. Átutalással évi egy összegben 18281Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Elindult a 2011-es kötelező díjszámítás. A netrisken még nem megy. 2010-ben a Uniqa volt nagyon olcsó,most pedig az Astra nevezetű brutál olcsó.(legalábbis nekem) szerk.: Látom más is nézi. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Elindult a 2011-es kötelező díjszámítás. A netrisken még nem megy. 2010-ben a Uniqa volt nagyon olcsó,most pedig az Astra nevezetű brutál olcsó.(legalábbis nekem) szerk.: Látom más is nézi. :o Már tegnap is üzemelt este. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Lehet erről is lemaradtam, de mi van vele? alig látni, sőt egyáltalán nem látom. Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :) Szerintem őt inkább hagyjuk ki.. :o Egyetértünk. Vele nem poénkodunk. :) Nagy szerencsétek volt ám. :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :o akkor nincs baj ez a lényeg, üdv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :D Pedig pont neked nincs Write protect. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 akkor nincs baj ez a lényeg, üdv :( Nincs, hacsak az nem, hogy behalt a videókártyám 3D része. Most kereshetek belevalót. :D Pedig pont neked nincs Write protect. :) Naz az nincs. De ha nincs miről írnom, akkor nem offolok inkább. :o :( ui. Jah, és találtam új kedvencet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 :P Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :D , és ahogy tudom meghálálom! :) Igen. Pont erre szoktam mondani, hogy minek neki telefon, ha nem érhető el, nameg akkor mikor percek óta hívom és nem veszi fel. :D Nincs, hacsak az nem, hogy behalt a videókártyám 3D része. Most kereshetek belevalót. :D Naz az nincs. De ha nincs miről írnom, akkor nem offolok inkább. :o :P Az hogy halt be? :( 3D-s alkalmazásnál lefagy? Driver újratelepítés? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 :P Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy bár este 6-kor már lefeküdtem, és nem olvastam a fórumot, alapból kikapcsolom éjszakára a telefont, vezetékes meg nincs. De azért kösz srácok :( , és ahogy tudom meghálálom! :) Kösz b+... :( Azért, hogy utolérhetetlen legyél az ágyban? ;) Gyóóóvan, lesz még blicc.. :o Na ja :D Mert mostanában csak read only üzemmódra van időm. :D Nagy szerencsétek volt ám. :) :P Ez nem is volt kérdéses! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 ... Az hogy halt be? :) 3D-s alkalmazásnál lefagy? Driver újratelepítés? :D :) Bootolásnál megáll, amikor a drivert töltené be. Újra raktam a gépet miatta, és amikor feltettem a video drivert megállt megint. Újra install, win7 alapdriverrel megy. Ám így nem tudok futtatni semmilyen 3D alkalmazást. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts