zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Szóval jársz erre.. :) :D Azért 1x bevágtatnék szivesen :o bár előírás, hogy szembeforgalomban a leállón kell repeszteni.. :( Annyira azért nem vészes :D túlfújt gumik esetében a felni még menthető, persze normál vagy extrém "bmx" méretek esetében.. :) 1x egy drága kamionosnak köszönhetően durván durrant a jobb oldalon mindkettő, azt hittem az Intrák nem bírják ki, az egyik gumi vászonszakadásos is lett de a felniknek semmi baja, illetve az egyiknek a pereme nem 100% de max fél millit van megívelve, köszönhetően a 2.6 bar-nak.. :D Az nem sok egy pöppet? Én max. 2.3-ra fújom őket. Sziasztok, engem nem ismertek itt, mert inkább a Debreceni topicban szoktam írogatni, de megkérdezném én : befehéredne a felni, ha az ember simán csak felcsiszolná, vagy érintő irányban szálrahúzná? Persze utóbbit ilyen felnin, mint a Sancié nem lehetne megcsinálni, nekem ATS Cupom van, annak gyárilag is szabályos szálhúzott a felülete, és köralakban. A hsznek melyik részére mondod? Itt már hallottunk rólad csávó! :P Azt hogy jót, vagy rosszat, most inkább hagyjuk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Amelyiket kiemeltem vastag bötűsre :o :DDDDDDDDDDD Állítólag jó a megfigyelőképességem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Az nem sok egy pöppet? Én max. 2.3-ra fújom őket.............. Itt már hallottunk rólad csávó! :D Azt hogy jót, vagy rosszat, most inkább hagyjuk! :o Akiről csak jót mondanak, az az ember mindig korán hal :-)) És a remény hal meg utoljára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 :DDDDDDDDDDD Állítólag jó a megfigyelőképességem Hát amikor Lehullotam a bringatartó tetejéről tavaly novemberben, azt észrevetted :D (Bár lehet hogy csak azért mert a Kadett felé borultam :o ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hát amikor Lehullotam a bringatartó tetejéről tavaly novemberben, azt észrevetted :) (Bár lehet hogy csak azért mert a Kadett felé borultam :o ) Hosszú gyapjúszövetkabát nélkül, meg duplaVével meg sem ismerlek :D Azóta is azzal az izzóval járok. Esetleg vkinek 185/60, vagy 65 R14 télik 2db óccó? Nyosz mivel én nem szoktam megtalálni újra, ahová írtam, MOTe fórumon belül, hacsak el nem mentem a pontos címet kedvencekbe, ezért ha valaki valami érdemlegeset akar nekem írni, akkor a debreceni topicban, vagy püben megtalálhat. SZiasztok, őrülten örültem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hosszú gyapjúszövetkabát nélkül, meg duplaVével meg sem ismerlek :D Azóta is azzal az izzóval járok. Azóta nem olvadt el a csatlakozó? :) Most hogy mondod... elő kéne szedni azt a kabátot. Kezdenek hidegek lenni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem te voltál Day? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem te voltál Day? :D Még mindig nem mozdonyvezető... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nno, egy felni kész :) a trágyakupacért nem kell beszónni, nem volt máshol "pormentesebb" hely.. :) http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/30/12/...a5dbd21e0aa.jpg Leszámítva, hogy szétvert ujjal fújtam egész tűrhető lett.. :D Nem rossz! Érdekelnek a részletek :o De nem ide, hanem a piktor topicba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem te voltál Day? :) Még mindig nem mozdonyvezető... :o Így van és Sárvárhoz sincs semmi közöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Még mindig nem mozdonyvezető... :) Így van és Sárvárhoz sincs semmi közöm. :) Ha nem hát nem. :( Két bakter beszélget: -Tegnap egy jó nőt dugtam meg itt a töltés mellett. -Na és le is copattad? -Á nem, a fejét nem találtam meg. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 mehetett volna az iszapbírkózás :o 1.5 méteres tolólap magasság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 mehetett volna az iszapbírkózás :o 1.5 méteres tolólap magasság! http://pics.coldline.hu/pics/115060-20101030-ZEsAqS.jpg És megy, és megy, és megy és..... Bár a képen nem látszik nagyon, de addíg volt a sárban amikor húzta ki ezt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/115051-20101030-wMNVaM.jpg :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/115051-20101030-wMNVaM.jpg :D He-he KB. :) Faxom de utálom ezt a óra visszaállítás, most megint kelhetek fel 2-kor hogy visszatekerjem az órákat a lakásban. Miért nem lehetett ezt nappalra tenni. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 He-he KB. :D Faxom de utálom ezt a óra visszaállítás, most megint kelhetek fel 2-kor hogy visszatekerjem az órákat a lakásban. Miért nem lehetett ezt nappalra tenni. :o minek kelsz fel? majd ha felkelsz átállítod,vasárnap vagy holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 minek kelsz fel? majd ha felkelsz átállítod,vasárnap vagy holnap. És akkor te bacogatod a népet hogy nem értik a viccet :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 És akkor te bacogatod a népet hogy nem értik a viccet :o :D Ja persze lefelejtettem a második smájlit: :) Vicc vót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem rossz! Érdekelnek a részletek :o De nem ide, hanem a piktor topicba :D Semmi extra, felcsiszkura meg lefúj mindennel.. :D És megy, és megy, és megy és..... Debrecen erport.. :( Kép 1 Kép 2 Kép 3 Ettől volt durvább is, az ajtó feléig besüllyedt a mocsárba.. :) :( ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nem is mutatna rosszul a bódé alatt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 He-he KB. :) Faxom de utálom ezt a óra visszaállítás, most megint kelhetek fel 2-kor hogy visszatekerjem az órákat a lakásban. Miért nem lehetett ezt nappalra tenni. :o 3-kor kell 2-re visszaállítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 3-kor kell 2-re visszaállítani. :o Mindegy az.... a lényeg, hogy felkeljen miatta hajnalban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Mindegy az.... a lényeg, hogy felkeljen miatta hajnalban :o Jó, de ha már viccelődik vagy nem, azért legyünk hitelesek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem is mutatna rosszul a bódé alatt.. :o Csak mondjuk átmegy alatta akár egy villamos :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Debrecen erport.. :) Kép 1 Kép 2 Kép 3 Ettől volt durvább is, az ajtó feléig besüllyedt a mocsárba.. :o :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ dózeros az már alakul, :( csak D6 ossal ugyan ez, meg komatsu 155össel :( a 4 tengelyes az semmi, innen magátl ki kellene jönnie :) A felni az nem rossz tényleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Mindegy az.... a lényeg, hogy felkeljen miatta hajnalban :D Fel kéne hívni akkor, hogy "Zotya, állítsd át az órát.." :o :D Csak mondjuk átmegy alatta akár egy villamos :D :P Legalább nem kell tartanom a légvezetékektől és a tetősínekből sem lesz áramszedő :P ;) dózeros az már alakul, :P csak D6 ossal ugyan ez, meg komatsu 155össel ;) a 4 tengelyes az semmi, innen magától ki kellene jönnie :( A felni az nem rossz tényleg. A többi fotót nem találom de a Catercsillár húzta ki a végén mert mint írtam ajtóközépig elsüllyedt :) Jaja, AWS Maranello-k voltak az álmok de azok azok is maradtak.. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts