zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Isten éltessen CoolAdam :D Facod érjen bokáig :D :o Éltessen! :D Csatlakozom!!!! (Csak ne lábrövidítéssel érd el! :) :( :) Az aranyhal és a cápa jó barátok, megbeszélik hogy egy nap cserélnek , a cápa megy a tóba, az aranyhal meg a tengerbe. Másnak találkoznak elmesélik az élményeiket: -Tök jó volt -mondja az aranyhal- kiúsztam egészen a partig, riogattam a fürdőzőket, hogy menekültek, jó muris volt a nap. -Engem meg kifogott egy halász-meséli a cápa- és egyből mondta a kívánságot, azt akarta, hogy érjen földig a farka. -Na és hogyan teljesítetted? -Leharaptam neki tőbe mindkét lábát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Boldog születésnapot CoolAdam! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 De jó! Unokatesómmal végre berakjuk a másik (alpine) rádiót. Az mitől lehet, hogyha feltekerem a mostanin a hangerőt (blaupunkt verona CR43), nem az hogy eltorzítja a hangot mert a hangszóró nembírja, hanem elkezd vibrálni meg szaggatlni a hang... De nem a torzítós hanem mintha a rádióval lenne valami.. :o és így tiszta gyorsan ugrál ki be a hangszóró membránja... Hogyha épp nem megy semmi a zene, csak mondjuk az MP3 vége van és ott már csönd van akkoris ugrál... és mintha íg pattogna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Vagy sok volt a védőital, vagy túl kevés :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 De jó! Unokatesómmal végre berakjuk a másik (alpine) rádiót. Az mitől lehet, hogyha feltekerem a mostanin a hangerőt (blaupunkt verona CR43), nem az hogy eltorzítja a hangot mert a hangszóró nembírja, hanem elkezd vibrálni meg szaggatlni a hang... De nem a torzítós hanem mintha a rádióval lenne valami.. :o és így tiszta gyorsan ugrál ki be a hangszóró membránja... Hogyha épp nem megy semmi a zene, csak mondjuk az MP3 vége van és ott már csönd van akkoris ugrál... és mintha íg pattogna. Nem a hangszóró miatt van torzítás, hanem a gyenge végfok miatt. Lehet, hogy kevés a táp és nagyobb kivezérlésnél elfogy. Esetleg lehet még kondi kiszáradás miatt is az egész, de ezt nem értem, hogy "ugrál". Brummos a hang vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem a hangszóró miatt van torzítás, hanem a gyenge végfok miatt. Lehet, hogy kevés a táp és nagyobb kivezérlésnél elfogy. Esetleg lehet még kondi kiszáradás miatt is az egész, de ezt nem értem, hogy "ugrál". Brummos a hang vagy mi? ugye adod a hangerőt, és 1 darabig bírja, aztán ha mégtovább adod neki akkor ránézel a hangszóróra és szabályosan látod rajta, hogy így ki be ugrál a membrán, és közbe ilyen erős kattogó hangot ad (akkoris ha nem szól semmi rajta). Lehet nincs összefüggésbe, vagy csak már hozzáképzeltem a dolgot, de amikor jár a motor akkor nemigazán csinálja, csak már iszonyat erős hangerőnél. Viszont ha leállítom a kocsit egyből elkezdi csinálni. Na meg ha egy helyi adóra van állítva, az is bírja nagyon nagy hangerőig, de ha egy távolabbit mondjuk egy Neo FM, vagy Petőfi rádió akkor szintén nem bír túl nagy hangerőt és megint ki be ugrál a membrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 ugye adod a hangerőt, és 1 darabig bírja, aztán ha mégtovább adod neki akkor ránézel a hangszóróra és szabályosan látod rajta, hogy így ki be ugrál a membrán, és közbe ilyen erős kattogó hangot ad (akkoris ha nem szól semmi rajta). Lehet nincs összefüggésbe, vagy csak már hozzáképzeltem a dolgot, de amikor jár a motor akkor nemigazán csinálja, csak már iszonyat erős hangerőnél. Viszont ha leállítom a kocsit egyből elkezdi csinálni. Na meg ha egy helyi adóra van állítva, az is bírja nagyon nagy hangerőig, de ha egy távolabbit mondjuk egy Neo FM, vagy Petőfi rádió akkor szintén nem bír túl nagy hangerőt és megint ki be ugrál a membrán. Kevés a villany. Leállított állapotban nicns akkora feszültség, amivel dolgozni tudjon a végfok, mint járó motornál. Nekem is jobban szól járó motornál, mert 14,4V-ot kap, alig 12V helyett. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Kevés a villany. Leállított állapotban nicns akkora feszültség, amivel dolgozni tudjon a végfok, mint járó motornál. Nekem is jobban szól járó motornál, mert 14,4V-ot kap, alig 12V helyett. :o És akkor a rádióban van a hiba? Vagy esetleg az autóba rossz valami? Kiváncsi vagyok mit fog csinálni ez a rádió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 És akkor a rádióban van a hiba? Vagy esetleg az autóba rossz valami? Kiváncsi vagyok mit fog csinálni ez a rádió. Az autórádióban. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Az autórádióban. :o Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nno, egy felni kész :D a trágyakupacért nem kell beszónni, nem volt máshol "pormentesebb" hely.. :) Leszámítva, hogy szétvert ujjal fújtam egész tűrhető lett.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nno, egy felni kész :) a trágyakupacért nem kell beszónni, nem volt máshol "pormentesebb" hely.. :( http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/30/12/...a5dbd21e0aa.jpg Leszámítva, hogy szétvert ujjal fújtam egész tűrhető lett.. :D :o Faca lett! Tetszik :( Aki ilyenért beszólna hát... :D Attól ha megkérdeznéd, hogy mi van a csirkén, lehet nem tollat hanem nájlont mondana :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Én is! Éltessen! :) Boldog születésnapot CoolAdam! :( Köszönöm szépen CarTársak! :( :D :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nno, egy felni kész :D a trágyakupacért nem kell beszónni, nem volt máshol "pormentesebb" hely.. :) :o Még süt a nap, mehet rá a lakk. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nno, egy felni kész :D a trágyakupacért nem kell beszónni, nem volt máshol "pormentesebb" hely.. :) Leszámítva, hogy szétvert ujjal fújtam egész tűrhető lett.. :o bitang jol néz ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 :( Faca lett! Tetszik ;) Aki ilyenért beszólna hát... :D Attól ha megkérdeznéd, hogy mi van a csirkén, lehet nem tollat hanem nájlont mondana :D Majd ha a helyükön lesznek :) és már a második is kész :P csak közben el kellett mennem és nem haladtam de holnap is nap lesz :o meg kell még 7-8 deci ebből mert épp elég lett a kettőre amit tegnap vettem.. :) :D :P :P :( Még süt a nap, mehet rá a lakk. :D :D Áám, matt marad :D bitang jol néz ki.... Köszi :D Közben befutottak nagybátyámék azt nézi, hogy szeleptömböstől fújtam le ;) neeeem, az egy levágott injekciós fecskendő.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nno, egy felni kész :D a trágyakupacért nem kell beszónni, nem volt máshol "pormentesebb" hely.. :) http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/30/12/...a5dbd21e0aa.jpg Leszámítva, hogy szétvert ujjal fújtam egész tűrhető lett.. :o Jó lett! :) Milyen festék egyébként? Sztem, ha nem akarsz fényeset, egy matt lakkot adhatsz neki, az sokat védene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Jó lett! :( Milyen festék egyébként? Sztem, ha nem akarsz fényeset, egy matt lakkot adhatsz neki, az sokat védene. Köszi :( huuu, ha megmondanám azért meggyilkolna engem a festőművészünk :) egyébként valami medikémiás matt hő- és üzemanyagálló fekete :o matt lakkal meg nem nagyon akarnám mert szerintem nehezen lesz ugyanolyanra javítható ha megpattanna vagy valami sérülésszerű érné :) no meg azért van benne egy kis "rat-style" jellegű dolog is.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Köszi :( huuu, ha megmondanám azért meggyilkolna engem a festőművészünk :( egyébként valami medikémiás matt hő- és üzemanyagálló fekete :o matt lakkal meg nem nagyon akarnám mert szerintem nehezen lesz ugyanolyanra javítható ha megpattanna vagy valami sérülésszerű érné :) no meg azért van benne egy kis "rat-style" jellegű dolog is.. :D Fekete? Ez attól elég messze van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Fekete? Ez attól elég messze van :D Talán a fénytörés és a nem komoly 2 mp-s optika miatt látod másnak :o de fekete.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Köszi :( huuu, ha megmondanám azért meggyilkolna engem a festőművészünk :) egyébként valami medikémiás matt hő- és üzemanyagálló fekete :o matt lakkal meg nem nagyon akarnám mert szerintem nehezen lesz ugyanolyanra javítható ha megpattanna vagy valami sérülésszerű érné :) no meg azért van benne egy kis "rat-style" jellegű dolog is.. :D Sziasztok, engem nem ismertek itt, mert inkább a Debreceni topicban szoktam írogatni, de megkérdezném én : befehéredne a felni, ha az ember simán csak felcsiszolná, vagy érintő irányban szálrahúzná? Persze utóbbit ilyen felnin, mint a Sancié nem lehetne megcsinálni, nekem ATS Cupom van, annak gyárilag is szabályos szálhúzott a felülete, és köralakban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Sziasztok, engem nem ismertek itt, mert inkább a Debreceni topicban szoktam írogatni, de megkérdezném én : befehéredne a felni, ha az ember simán csak felcsiszolná, vagy érintő irányban szálrahúzná? Persze utóbbit ilyen felnin, mint a Sancié nem lehetne megcsinálni, nekem ATS Cupom van, annak gyárilag is szabályos szálhúzott a felülete, és köralakban. Azt te csak hiszed :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Keresek a képen látható légzsákos kormányoszlopra való immobiliser t. (A karika, a csatlakozótól távolibb rövid oldalfele legyen!) http://kephost.hu/image-6B5E_4CCC4150.jpg Öhm?? Meg chipet, meg computert is, vagy csak dísznek kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Azt te csak hiszed :o :D A hsznek melyik részére mondod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 A hsznek melyik részére mondod? Amelyiket kiemeltem vastag bötűsre :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts