Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha valaki szeretne valami kisebb dolgot Debrecenbe juttatni (esetleg a 4-es vonalán lévő települések egyikébe, ami nem nagy kerülő) vagy vissza valami nagyobbat, ami befér egy sedan csomagtartójába, szóljon. Ma délelött 11-ig ha vinni kell, és holnap reggelig ha hozni. :D

Lacikánál megvan a telefonszámom. (ja, és nem írtam, Pestről indulunk :o )

Elküldve
Ha valaki szeretne valami kisebb dolgot Debrecenbe juttatni (esetleg a 4-es vonalán lévő települések egyikébe, ami nem nagy kerülő) vagy vissza valami nagyobbat, ami befér egy sedan csomagtartójába, szóljon. Ma délelött 11-ig ha vinni kell, és holnap reggelig ha hozni. :(

Lacikánál megvan a telefonszámom. (ja, és nem írtam, Pestről indulunk :) )

Lacikának egy puszit a nevemben légyszi ja meg neked is:))) :) :( :o :D

Elküldve
Lacikának egy puszit a nevemben légyszi ja meg neked is:))) :( :( :D :)

Vinnék én Neki, de lerázott. :) Holnap nem ér rám.

Köszi! :o

Elküldve
Ha valaki szeretne valami kisebb dolgot Debrecenbe juttatni (esetleg a 4-es vonalán lévő települések egyikébe, ami nem nagy kerülő) vagy vissza valami nagyobbat, ami befér egy sedan csomagtartójába, szóljon. Ma délelött 11-ig ha vinni kell, és holnap reggelig ha hozni. :)

Lacikánál megvan a telefonszámom. (ja, és nem írtam, Pestről indulunk :o )

Jó utat. :D

Elküldve
Csatlakozom!!!!

Én is! taps.gif

Holnap nem ér rám.

:o

Elküldve

Na jóvan... :D :)

Az egész annyi, hogy holnap nem leszek itthon, nyírábrányban leszek/leszünk. :o

De ez nem lerázás....na majd nyáron..elmegyek hozzád de már könyörögni fogsz hogy menjek haza :)

Elküldve
Kinyomnád a szemét? :o

Mer' nem ismersz még, mi? :D Viszont a pályán jobb az út, nincs sok szembehülye és gyorsabban le is érnénk.

Elküldve
Mer' nem ismersz még, mi? :) Viszont a pályán jobb az út, nincs sok szembehülye és gyorsabban le is érnénk.

Ez igaz. Azért a szembehülyét ne kiabáld el, volt már példa rá. :o :D

Elküldve

A négyes nagyon jó akkor, ha fáradt az ember...ébren tart az állandó készültség... :o

A pályán kell egy fél tégla a gázpedálra, meg két gumipók, amivel kiköti az ember a kormányt és mehet...és könnyen el is tud aludni... :D

Elküldve
Na jóvan... :D :)

Az egész annyi, hogy holnap nem leszek itthon, nyírábrányban leszek/leszünk. :o

De ez nem lerázás....na majd nyáron..elmegyek hozzád de már könyörögni fogsz hogy menjek haza :)

Annyira megijesztettél... :(

Elküldve
:P Ez mi?

Szóval jársz erre.. :)

Ez igaz. Azért a szembehülyét ne kiabáld el, volt már példa rá. :( :(

:P Azért 1x bevágtatnék szivesen :o bár előírás, hogy szembeforgalomban a leállón kell repeszteni.. :D

A négyes nagyon jó akkor, ha fáradt az ember...ébren tart az állandó készültség... ;)

Annyira azért nem vészes :D túlfújt gumik esetében a felni még menthető, persze normál vagy extrém "bmx" méretek esetében.. :)

1x egy drága kamionosnak köszönhetően durván durrant a jobb oldalon mindkettő, azt hittem az Intrák nem bírják ki, az egyik gumi vászonszakadásos is lett de a felniknek semmi baja, illetve az egyiknek a pereme nem 100% de max fél millit van megívelve, köszönhetően a 2.6 bar-nak.. :D

Elküldve
Ez igaz. Azért a szembehülyét ne kiabáld el, volt már példa rá. :o :D

Igen. Múlthéten fehérváron az Auchan fele mentem az elkerülőn a cégessel. Öreg mamika meg szembe a belső sávban... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.