zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 :o :D :) Gondolhatod, hogy Kicsi Huszi hogy élvezte az olyan ébresztőket Dunaújban.. :( :( Eeez ez mikor volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Eeez ez mikor volt? :D Úgy 3 éve de azóta már hagyományos rituálénak számít :) :) úgy pünkösd (előtti) hétvégéjén rontjuk ott a közbiztonságot.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Úgy 3 éve de azóta már hagyományos rituálénak számít :D :D úgy pünkösd (előtti) hétvégéjén rontjuk ott a közbiztonságot.. :o Akkó' mi a fenéért nem szóltok hogy jöttök? :( :) :D Hee? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Segíthenék javítani (rontani :D :o )a helyzetet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Akkó' mi a fenéért nem szóltok hogy jöttök? :( :) :o Hee? :) :( Én szóltam :D az meg, hogy senkit sem nagyon hatott meg itt arról nem én tehetek :D tessék figyelni a kadett klub fórumának "találkozók" topicját.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Én szóltam :o az meg, hogy senkit sem nagyon hatott meg itt arról nem én tehetek :D tessék figyelni a kadett klub fórumának "találkozók" topicját.. :) Óóókééé!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Segíthenék javítani (rontani :D :o )a helyzetet... :) Jah, azt örömmel vennénk :( főleg aggregátort, láncfűrészt és valami éjszakai fényt mert nincs infrakameránk az felvenni.. :) És évről évre egyre durvábban mennek a hülyeségek.. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Jah, azt örömmel vennénk :) főleg aggregátort, láncfűrészt és valami éjszakai fényt mert nincs infrakameránk az felvenni.. :) És évről évre egyre durvábban mennek a hülyeségek.. :( :( Ezaz, ez a nekem valóóóó :D :o Végre nem vagyok egyedül :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Már a Tiedét is én írjam? :) :D :o Csak ellenőrizni akartam, hogy nem rossz helyre lett -e felírva. Az enyémben nincs, ezekszerint a Tiedben sincs, vagyis jogosan nem vittem egy darabot se :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ezaz, ez a nekem valóóóó :) :) Végre nem vagyok egyedül :( :( :D Várunk :P :D ott nem maradsz ki semmi jófajtából :P Tudod milyen komoly végig hasítani az úton 3 tiltáson, mögöttünk egy kötélen lógó szikrázó géptetővel és rajta egy kattant kadettossal? :D Zsíííííír.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nah ki az a barom aki lemegy délután 4-kor Miskolcra, azért hogy utána nagyjából sötétben fel-létrázzon egy keverősiló tetejére azért hogy konfigolhasson egy remek wifi.s szutykot?? :o (viszont ilyen kilátásom még nem volt routerkonfigolás közben mint itt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Jah, hazafelé fényképeztem egy óra pontosságot, csak a szemét gps bevillant :D Pedig pont ugyan annyit írt, mint amennyit az óra mutatott :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Jah, hazafelé fényképeztem egy óra pontosságot, csak a szemét gps bevillant :D Pedig pont ugyan annyit írt, mint amennyit az óra mutatott :o Tetszik a fényes fehér led :) És ez a kép olyan megnyugtató... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Várunk :D :( ott nem maradsz ki semmi jófajtából :D Tudod milyen komoly végig hasítani az úton 3 tiltáson, mögöttünk egy kötélen lógó szikrázó géptetővel és rajta egy kattant kadettossal? :D Zsíííííír.. :o Okés, ott leszek! Jobban mondva itt/hon leszek! :) Azt a szikrázós számot meg látni akarom!!! :) Amúgy ha jól gondolom, akkor a vízirendőrség mellett (a kompkikötőnél) szoktatok tanyázni és szórakozni? Ez ám a kemény dolog b@szki, nem a vídia :( Csak halkan jegyezném meg, hogy a vízirendőrök parancsnoka apámék szembe szomszédja-éés jó fej... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Valamilyen szinten megértem,bár én anno az astrát a saját nevemre írattam és szépen gyarapszik a bonusom(B5),a köv autónál már jól jön a B10. :o Ezt akartam írni én is, hogy egyszer el kell kezdeni, én is kapásból saját névre irattam, már B5-ben leszek jövőre. Nekem is fater nevén van, egyébként röhejes az összeg amit elkérnek. Semmi értelme hisz ők is tudják, h mindig találni egy családtagot akinek a nevén olcsóbban kapsz biztosítást, de sebaj. Ha a biztosítóknak ez jó, más nevén lesz az emberek autója mint aki vezeti :D A másik ez a teljesítményes dolog, sztem jó ötlet volt, bár koránt sem tökéletes ;) Mind2 autónk marad a mostani kategóriában, szval nem érint nagyon. Igazságosabb megoldás lenne egy pl lóerő/tonna vagy hasonló mérce :D Mégsem tudok 125 lóerővel úgy száguldozni egy 1.4 tonnás kocsiba mint vki egy 1000kiló alattiban ^^ Sztem meg az Eurotax ár alapján lenne igazságosabb. Már a Tiedét is én írjam? :P :) Hja. De neked emelkedni fog a biztosítás ezekszerint. :( És ha már dicsekedtek, akkor nekem idén 22870Ft volt a biztosításom. Erre az évre, amit egyben kifizettem. ;) 27000Ft lett volna az éves, ha negyedévente kérem. Majdnem egy negyedévnyi összeget spóroltam azzal, hogy évest kértem. :D FPepe! Ma láttam kint a kocsidat a ház mögött. Fél 1kor tiportam el a házatok előtt a T5 fosvágennel. :D Pár házzal arrébb voltam csak tőletek, a MÁV-os Pályafenntartási irodában nyomtuk. :P Mondjuk tudtam már tegnap, hogy ma K.nyéken leszek... :( Hát szégyelld magad :) Bár ma fél1-kor nem sok dologra maradt volna időnk, 1 után indultam melóba. Kiálltam délelőtt az udvarra, mire mentem dologzni, kellemes meleg lett a kocsiban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Szombathely azért nem itt van... Ha útközben félúton letérdel megszívtam... Ezek szerint hazaértél.... :o Jah, azt örömmel vennénk :) főleg aggregátort, láncfűrészt és valami éjszakai fényt mert nincs infrakameránk az felvenni.. :D És évről évre egyre durvábban mennek a hülyeségek.. :( :( Ezt még nem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 őőőő... izé... valaki szedett már szét pontozót? Illetve, ez nem is érdekel. Valaki rakta is már össze, úgy hogy utána működött? :D :) :o Csak mert valamiért szétszedtem, ez még előfordul sokszor, sok mindennel, csak ahhoz nem szoktam hozzá, hogy nem tudom összerakni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Szétszedés nekem is megy :o Úgy látom, hogy az összerakásához kell egy satu és egy kalapács min :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Szétszedés nekem is megy :) Úgy látom, hogy az összerakásához kell egy satu és egy kalapács min :) Heh... múúkodik :( Akkor mostmár mehetek dolgozni :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Tetszik a fényes fehér led :D És ez a kép olyan megnyugtató... :) :o A cetánszám a cetánhoz viszonyított öngyulladás mértéke,100-as skálán mérve. V-power diesel-t próbáld ki sokkal jobb lesz a sas tőle. :) Szegedre járok amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 A cetánszám a cetánhoz viszonyított öngyulladás mértéke,100-as skálán mérve. V-power diesel-t próbáld ki sokkal jobb lesz a sas tőle. :) Szegedre járok amúgy. Azt hittem az EGT-n végeztél Te is. :D van itt 1 pár ember. V-power diesel? Nincs vele még tapasztaltom. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Heh... múúkodik :( Akkor mostmár mehetek dolgozni :o :D Persze, hisz megmondtam mi kell az összerakásához :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Persze, hisz megmondtam mi kell az összerakásához :o :D Nem kellett :( Csak addig kellett legózni amíg egyszer véletlenül jó sorrendbe kerültek a darabok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 http://i867.photobucket.com/albums/ab234/v...n/Photo0437.jpg Beteg, de tetszik :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts