spzoli Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 2 kupak is, mert az olajbetöltőé is kifejezettem hasonlít, és akkor a zárhídon a rugóról még nem is beszéltem :) Tiszta Ribi... Az enyémet próbálták lemásolni csak nem sikerült :o Ez kék lett. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ez kék lett. :) :D ..és nincs rajta tetősín. Küldjek ki neki egy párt? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Na megvettem a dobbetétet :D 7630 Ft volt. :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Na megvettem a dobbetétet :) 7630 Ft volt. :( :) Hali! Drága vót :( :D Megyek délután Miskolcra. Valakinek kell hozni-vinni valamit? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Drága vót :) :D Megyek délután Miskolcra. Valakinek kell hozni-vinni valamit? :o Egy sört... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Drága vót :) :D Megyek délután Miskolcra. Valakinek kell hozni-vinni valamit? :o Vaagy kettőt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Egy sört... :o Day!! Füzetben benne van? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Drága vót :) :D Megyek délután Miskolcra. Valakinek kell hozni-vinni valamit? :o csövi! :) ócsóóbb nem vót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 csövi! :o ócsóóbb nem vót Nem baj. Ha utána nem rohad, akkor ennyit bőven megér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hali! Na megvettem a dobbetétet :D 7630 Ft volt. :) :o sok sikert a beszerléshez meg kitarást! :):) hőlégfúvót készíts elő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nem baj. Ha utána nem rohad, akkor ennyit bőven megér :P Jaja ;) Eladónak mondom.... Jónapot '93as Astra F caravanra kéne nekem hátsó kerékjárati dobbetét, ilyen műanyag. Eladó: :) :) :( Há de.........gyárilag olyan nincs is.... HÁt mondom tudom, gyárilag nem tettek bele de utángyártott van hozzá... ő még mindíg... :( Na jóvan hát rákeresek.... Keres..keres... Talál... Csávó: :o :D tényleg van!!! Hát te többet tudsz mint én.. Aztán kereste vagy 10 percig a raktárba :D Majd 1 kis segítséggel megtalálta. :D sok sikert a beszerléshez meg kitarást! :P:) hőlégfúvót készíts elő... óó hát odaviszem én az összes cuccal a karosszériáshoz,és megmondom, hogy ha már lakatolás...tegye már bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Jaja ;) Eladónak mondom.... Jónapot '93as Astra F caravanra kéne nekem hátsó kerékjárati dobbetét, ilyen műanyag. Eladó: :) :( :( Há de.........gyárilag olyan nincs is.... HÁt mondom tudom, gyárilag nem tettek bele de utángyártott van hozzá... ő még mindíg... :D Na jóvan hát rákeresek.... Keres..keres... Talál... Csávó: :D :) tényleg van!!! Hát te többet tudsz mint én.. Aztán kereste vagy 10 percig a raktárba :D Majd 1 kis segítséggel megtalálta. :P A hozzáértés mintaképe :P , szeretem az ilyet! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 A hozzáértés mintaképe :) , szeretem az ilyet! :o Hát kb.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 A hozzáértés mintaképe :) , szeretem az ilyet! :o Ez még a jobbik fajta, mert elkezdte keresni. Én azt szeretem amelyik rámnéz, és asszonnya "olyan nincs" és kész. Nem keres, nem kérdez, ő okos, és tudja, áll karba tett kézzel és kész. Aztán a mellette álló csávóhoz fordulok, elmondom neki ugyan azt, amit fél perccel előtte. A kolléga hátraszalad, és hoz 3 félét hogy válasszak milyen kell pontosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ez még a jobbik fajta, mert elkezdte keresni. Én azt szeretem amelyik rámnéz, és asszonnya "olyan nincs" és kész. Nem keres, nem kérdez, ő okos, és tudja, áll karba tett kézzel és kész. Aztán a mellette álló csávóhoz fordulok, elmondom neki ugyan azt, amit fél perccel előtte. A kolléga hátraszalad, és hoz 3 félét hogy válasszak milyen kell pontosan. :o :D :) Na igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hamár baleset. Még csak két éves volt... :D :o Vérzik a szívem. Ez egy Astra volt...? http://www.vasnepe.hu/fooldal/20101028_kth...t_az_autopalyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ez egy Astra volt...? http://www.vasnepe.hu/fooldal/20101028_kth...t_az_autopalyan Szerintem Corsa :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ez egy Astra volt...? http://www.vasnepe.hu/fooldal/20101028_kth...t_az_autopalyan Sztem D Corsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Klikk Végre nem kell annyit fizetni, azután mert 1700 ccm. :D Hanem teljesítmény alapján lesz. :o Dejó. Nesze nagy teljesítmény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Klikk Végre nem kell annyit fizetni, azután mert 1700 ccm. :D Hanem teljesítmény alapján lesz. :o Dejó. Nesze nagy teljesítmény. :) A kalkulátor még nem működ. Vagy neked igen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 A kalkulátor még nem működ. Vagy neked igen ? Még nem. De alacsonyabb teljesítményű és mégis nagy ccm-es autókra csökkenni fog a kgfb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Klikk Végre nem kell annyit fizetni, azután mert 1700 ccm. :) Hanem teljesítmény alapján lesz. :) Dejó. Nesze nagy teljesítmény. :( Kitöltöttem, és nem adott kalkulációt, hanem azt írta, hogy majd elküldi mailen, de a mail cím megadása nem volt kötelező, így nem is adtam meg. Akkó most hova küldi??? Az infókukac@kukac.hu-ra??? :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Csak annyit tudsz, hogy alacsonyabb katba kerüsz, azt viszont nem tudhatod biztosra, hogy olcsóbb is lesz. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Csak annyit tudsz, hogy alacsonyabb katba kerüsz, azt viszont nem tudhatod biztosra, hogy olcsóbb is lesz. :o Végülis ha nem lesz olcsóbb nekem ígyis 1 évre 12-13ezer között van. :D Szóval nem veszélyes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Klikk Végre nem kell annyit fizetni, azután mert 1700 ccm. :D Hanem teljesítmény alapján lesz. :o Dejó. Nesze nagy teljesítmény. :) Hali! Még jó, hogy valakinek ez jó hír! Nekem a C20NE esetében nem oszt, nem szoroz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts