spzoli Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Mondd azt hogy nem volt drága.... Árában volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ugy most nem fogsz képet kérni ? :D :) :) :( neem :( :D abszolút félre érted a dolgot csak nemrég küldött nekem egy "munkahelyi" pólót és csak gondoltam poénból írom!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Árában volt. Ennyiért te megvetted volna ? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ennyiért te megvetted volna ? :o Ennyiért vettem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ennyiért te megvetted volna ? :o Inkább eladta ennyiért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ennyiért vettem? :) Ez egy igazi sikertörténet volt :o :D SE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Inkább eladta ennyiért. :o Spec ezt csak azért kérdeztem, mert úgy csinál, mintha ő drágán venne dolgokat :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Spec ezt csak azért kérdeztem, mert úgy csinál, mintha ő drágán venne dolgokat :) :( Még nőért sem hajlandó fizetni. :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Még nőért sem hajlandó fizetni. :) :( :( Veled ellentétben ? :) :D :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Még nőért sem hajlandó fizetni. :) :( :( Veled ellentétben ? :) :P :o :D :D :D :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Há'komám ;) ez így jó volt kora reggel :( :D Én meg fagyoskodok ebben a k&@#!@a kib#&@tt fűtetlen irodában :) bélelt gatya/bakancs, 2 pulcsi/vastag-zokni, téli kabát meg vastag kötött sapka rulez.. :D Morbid, hogy asztfatkeverő üzemben fagyoskodsz. :D Menjél ki egy kicsit lapátolni. :P Debrecenben mostanában elég sokszor látok egy Range Roveres ######it. Mindíg tapossa neki... Olyan brutál szép hangja van... :o :P Mondjuk, jobbkormányos a gép, de a hangja.... az valami eszméletlen jó. :P Azé a V8, az V8! :( Há, odajött ma a főnököm, hogy elmegy a Boxerral anyagért, ugye én álltam az udvaron beljebb, felkiabál az állásra: Zozi cseréljünk helyet! Kérdem feljösz, én meg lemehetek? ;) Neeem úgy, kocsit cseréljünk, és beült a Boxíba, hogy majd én kitolatok az övével, elmegy, aztán álljak vissza. Mondom én olyan kocsiba nem ülök be! :D (A6) Miért nem? :) Mert sok rajta a karika. :D Morgott, de aztán kiállt az Audival, kitolattam, és visszament a heléyre, kint aztán odaadtam neki a kocsit. :D Nehogy már azt higgye a bab is hús! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hát az olajradiátor amit vettél? Még én is ott voltam :( Az a keverőben van :) az irodában nincs csak gázfűtés, míg tartozás miatt ki nem kötötték.. :D Komolyan mindig meglepődöm rajtatok. A linkelt V8 beteg, semmi szép hangja nincs. Ezt hallgasd végig, ezt hívják szép V8 hangnak. 1:02-nél van a csúcspont. Egy agyonfújtatott 4 literes blokknak? :( Lehet is :o de akkor is ennek van jó hangja ;) csak sajnos nem lájvban hallgatom.. :) Morbid, hogy aszfaltkeverő üzemben fagyoskodsz. ;) Menjél ki egy kicsit lapátolni. :D Menjen aki dolgozni akar a lóvéért :D ott meg nem fázok :P ha csutkára tekerném a fűtést 1 szál facban is szakadna rólam a víz.. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ha nem sajnálod akkor kihúzod a mosómotort, és kifolyik, amúgy egy, vagy két csavar fogja a tartályt, leveszed, és tölcsér segítségével beleöntöt egy flakonba. Én általában ilyenkor már kifogyasztom a nyárit, vagy rátöltök, nem baj ha higul, úgysem lesz egyszerre -20 fok, a kemény télre meg majd kiürük a "keverék "is. Aztán egyszer csak besűrűsödik a lé, utána megmakkan a motor azt lehet szívni-fújni de te szeretni fogod :( kivéve a pálesz ízt :D de ha borítasz bele valami aromát még jó is lehet.. :) :( Vagy 2 éve nagybátyám 307 sw-je járt így :o persze könnyű a nagyfalusinak vidéken megcsináltatni mint márkaszervízben jól megfizetni a service team-et :D nna az télleg mazochizmus volt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Aztán egyszer csak besűrűsödik a lé, utána megmakkan a motor azt lehet szívni-fújni de te szeretni fogod :D kivéve a pálesz ízt :D de ha borítasz bele valami aromát még jó is lehet.. :) :( Vagy 2 éve nagybátyám 307 sw-je járt így :o persze könnyű a nagyfalusinak vidéken megcsináltatni mint márkaszervízben jól megfizetni a service team-et :D nna az télleg mazochizmus volt.. :) A Wagon R-en volt eldugulva a bal oldali spriccelő teljesen, csak nem értem miért. Amúgy sem ment volna, mert volt előtte egy visszacsapó, de minek, az is fordítva volt beszerelve. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Egy agyonfújtatott 4 literes blokknak? :) Lehet is :o de akkor is ennek van jó hangja :) csak sajnos nem lájvban hallgatom.. :D Nemrég volt szerencsénk egy Pontiac GTO-hoz, hát élőben nem olyan meggyőző mint fotón és a hangja is inkább beteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Tegnap este felhívtam a gumisomat. Reggel kiraktam a garázs elé asszony frissen festett felnijeit, meg az új gumikat. Mire hazajöttem ugyanott voltak a felgumizott a felnik. :( Reggel a gumik közé beraktam egy 5ezrest, gondoltam elég lesz. Este az egyik kerék alól előkerült egy darab 1000-es :D Gyorsan felhívtam a komát, mondom ennyiért az autóra is felszerelhetted volna :o Nem kezdem ecsetelni a válaszát, de nem nehéz kitalálni.... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Tegnap este felhívtam a gumisomat. Reggel kiraktam a garázs elé asszony frissen festett felnijeit, meg az új gumikat. Mire hazajöttem ugyanott voltak a felgumizott a felnik. :D Reggel a gumik közé beraktam egy 5ezrest, gondoltam elég lesz. Este az egyik kerék alól előkerült egy darab 1000-es :D Gyorsan felhívtam a komát, mondom ennyiért az autóra is felszerelhetted volna :o Nem kezdem ecsetelni a válaszát, de nem nehéz kitalálni.... :) :) :( A többi alatt nem néztél körül? :( Lehet csak felváltotta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 A többi alatt nem néztél körül? :o Lehet csak felváltotta. :) Kerestem, de nem találtam többet :) :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Reggel kiraktam a garázs elé... Na ha ezt itt játszottad volna meg gyűjthetnél egy új garnitúrára.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Na ha ezt itt játszottad volna meg gyűjthetnél egy új garnitúrára.. :o Kábé! Gyorsan lábakél a gumiknak, mintha transzformerszek lennének... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Na ha ezt itt játszottad volna meg gyűjthetnél egy új garnitúrára.. :D Nem olyan helyre teszem, hogy az utcáról látszódjon :) Különben egyenlőre még elég megbízható helyen lakunk......most még :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Kerestem, de nem találtam többet :) :) :( Sóher alak lehet. :o :( Itt is vannak szemét lehúzós emberek, a keresztmami is beállt a kútra tankolni, a kutas nyomatta bele a benyát, felajánlotta megnézi az olajszintet, (fél perce még járt a moci) mondja kevés van benne, öntött bele pár decit 2 ezerért. Jó hogy észrevettem, mehetett volna szerelőhöz! :D :D Genyaládák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sóher alak lehet. :o :) Itt is vannak szemét lehúzós emberek, a keresztmami is beállt a kútra tankolni, a kutas nyomatta bele a benyát, felajánlotta megnézi az olajszintet, (fél perce még járt a moci) mondja kevés van benne, öntött bele pár decit 2 ezerért. Jó hogy észrevettem, mehetett volna szerelőhöz! :( :D Genyaládák! Asszony már idomítva van a kutasok ellen. Nem nyúlhatnak a tanksapin kívül semmihez. :( Mondjuk itt vannak olyan balfácánok is, hogy a pocokról ketten nem bírták leszedni a kulcsos tanksapkát. Egyik reggel asszony utánamtelefonált és vissza kellett fordulnom miatta. Káromkodva kiszálltam, lekaptam (a jó kulccsal), visszaültem és usgyi. A két majom meg csak lapított :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Asszony már idomítva van a kutasok ellen. Nem nyúlhatnak a tanksapin kívül semmihez. :D Mondjuk itt vannak olyan balfácánok is, hogy a pocokról ketten nem bírták leszedni a kulcsos tanksapkát. Egyik reggel asszony utánamtelefonált és vissza kellett fordulnom miatta. Káromkodva kiszálltam, lekaptam (a jó kulccsal), visszaültem és usgyi. A két majom meg csak lapított :o Nem megyek olyan kútra ahol nincs önkiszolgállás, nekem ne babráljanak a kocsival. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Nem megyek olyan kútra ahol nincs önkiszolgállás, nekem ne babráljanak a kocsival. :D Elég neki ha te babrálod? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts