Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szikével kifaragsz egy kicsit a közepéből, aztán fölmegy az... :o Az Eladó alkatrészek topicban mintha éppen hirdetett volna vki 14-es acélfelniket... Én, 4x108-asokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az a sz.pás hogy mindenben a pénz fog meg... :D 14-es nyári gumijaim vannak, és egy kupac felnit még lehet hogy össze tudok lapátolni (de azért erre se tennék túl komoly összeget :o) , de egy garnitúra gumit is hozzá, már szinte tutira nem, ha nem szakad addig rám az otépé. Majd tavaszig kiderül mi lesz a hogy lesz. Vagy fölfeszítem a 14-es / 70-est a 15-ös felnire :) :) El lehet adni a régi cuccokat és lehet használt gumit is venni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 El lehet adni a régi cuccokat és lehet használt gumit is venni :) Tudom, most is azon vagyok :o De ettől függetlenül tetszenek ezek a kerekek, csak most még az értékrendemnek eléggé a vége felé szerepel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ömhhhhhhh.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Tudom, most is azon vagyok :o De ettől függetlenül tetszenek ezek a kerekek, csak most még az értékrendemnek eléggé a vége felé szerepel :D Fontossssssági sorrend végén, értem én bárhogy is írod :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Fontossssssági sorrend végén, értem én bárhogy is írod :) :D :D Késő van már... ÉrCSed :) a lényeg hogy most fontosabbakra sincs, ha már egy jól kinéző bódé lesz a kicsi acélokon, majd akkor ráérek, de jelenleg a kicsi acélok néznek ki a legjobban, az egészen :o kattogok kitekert kerékkel, csúsztam az olajcserével, imbolyog az egész mintha be lenne b.szva, és akkor még könnyezik is a szelepfedélnél, meg a deklinél :( Hosszúú lesz ez a tél :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Nem tudom eddíg-is volt-e a Láng-nál grafikus keresés, de jó dolog, főleg ha nem tudod az alkatrész nevét. :D Windows dalocska: Én elmentem a vásárba fél pénzzel, Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel, Windows mondja Kék Halál, Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem. Visszamentem a vásárba fél pénzzel, Megkerestem a zugárust fél pénzzel, Árus mondja: "Kell ápdét!" Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem Hazamentem a vásárból ápdéttel, Telepítek, installálok két kézzel, Windows mondja 0E, Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem. En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel, Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel, Hardver mondja krr-krr-bumm, Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel. Lecseréltem az egészet, részletre, Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve, A gépem már elavult, Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Nem tudom eddíg-is volt-e a Láng-nál grafikus keresés, de jó dolog, főleg ha nem tudod az alkatrész nevét. :D Windows dalocska: :o Hát Te egy igazi állat vagy... :D :) :) És még ezeket élvezed is, óóó... :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Windows dalocska: Én elmentem a vásárba fél pénzzel.... Há'komám :( ez így jó volt kora reggel :) :) Én meg fagyoskodok ebben a k&@#!@a kib#&@tt fűtetlen irodában :D bélelt gatya/bakancs, 2 pulcsi/vastag-zokni, téli kabát meg vastag kötött sapka rulez.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Há'komám :( ez így jó volt kora reggel :) :( Én meg fagyoskodok ebben a k&@#!@a kib#&@tt fűtetlen irodában :) bélelt gatya/bakancs, 2 pulcsi/vastag-zokni, téli kabát meg vastag kötött sapka rulez.. :D ÉÉn meg itt póló, rövidgatyába unom a banánt... Hiába, nincs szolgálat... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Há'komám :( ez így jó volt kora reggel :) :) Én meg fagyoskodok ebben a k&@#!@a kib#&@tt fűtetlen irodában :D bélelt gatya/bakancs, 2 pulcsi/vastag-zokni, téli kabát meg vastag kötött sapka rulez.. :o Hát az olajradiátor amit vettél? Még én is ott voltam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Bár megnéztem a GYIK és társalgóját illetve a sebesség váltó topic-t is de nem találtam leírást, hogy hogyan kell a váltószoknyát cserélni Astrában. Vki esetlen lenne olyan kedves :o és megszánna engem egy leírással? Most vettem váltószoknyát, de mielőtt szétbarmolnám a dolgokat jobban hallgatnéka tapasztaltabbakra. Előre is köszi szépen! Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Bár megnéztem a GYIK és társalgóját illetve a sebesség váltó topic-t is de nem találtam leírást, hogy hogyan kell a váltószoknyát cserélni Astrában. Vki esetlen lenne olyan kedves :D és megszánna engem egy leírással? Most vettem váltószoknyát, de mielőtt szétbarmolnám a dolgokat jobban hallgatnéka tapasztaltabbakra. Előre is köszi szépen! Üdv, Norbi Belekapaszkodsz a merevítő hátsó peremébe (kézifék felöli oldal) és megtéped fölfelé. Utána már elég egyértelmű lesz :) Igen, a tűzőkapocs gyári, és egyenként ki kell húzkodni őket :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Debrecenben mostanában elég sokszor látok egy Range Roveres ######it. Mindíg tapossa neki... Olyan brutál szép hangja van... :o :D Mondjuk, jobbkormányos a gép, de a hangja.... az valami eszméletlen jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziasztok! Bár megnéztem a GYIK és társalgóját illetve a sebesség váltó topic-t is de nem találtam leírást, hogy hogyan kell a váltószoknyát cserélni Astrában. Vki esetlen lenne olyan kedves :o és megszánna engem egy leírással? Most vettem váltószoknyát, de mielőtt szétbarmolnám a dolgokat jobban hallgatnéka tapasztaltabbakra. Előre is köszi szépen! Üdv, Norbi Nézd meg itt a csevegőben az 1820-as oldalt, WZsolttól kaptam ugyanerre, képekkel kiegészített, (még számomra is! :D) érthető és kimerítő választ. :) ...és jut eszembe, ha a régit leszedted, arra számíts, hogy az újat rá kell tűzni vagy varrni a műanyag keretre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Debrecenben mostanában elég sokszor látok egy Range Roveres ######it. Mindíg tapossa neki... Olyan brutál szép hangja van... :o :D Mondjuk, jobbkormányos a gép, de a hangja.... az valami eszméletlen jó. :) Komolyan mindig meglepődöm rajtatok. A linkelt V8 beteg, semmi szép hangja nincs. Ezt hallgasd végig, ezt hívják szép V8 hangnak. 1:02-nél van a csúcspont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Komolyan mindig meglepődöm rajtatok. A linkelt V8 beteg, semmi szép hangja nincs. Ezt hallgasd végig, ezt hívják szép V8 hangnak. 1:02-nél van a csúcspont. :o Nekem akkoris jobban tetszik a range rover v8as hangja. Bár ez sem csúnya amit mutattál. Mondjuk itt felénk olyan kevés V-motor van, hogy szerintem mindegyikre odafordulunk ha meghalljuk. Jó lenne kimenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Jó lenne kimenni Mi tart vissza? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Mi tart vissza? :o Hétvégén dolog van nyírábrányban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Na már saab felnim sincs eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Na már saab felnim sincs eladó. Melyik barom vette meg ? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Melyik barom vette meg ? :D Azért, mert neked egy felnigarnitúra nem ér többet 20e ftnál, még lehet, hogy más fizet is érte. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Azért, mert neked egy felnigarnitúra nem ér többet 20e ftnál, még lehet, hogy más fizet is érte. :o Mondd azt hogy nem volt drága.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 ÉÉn meg itt póló, rövidgatyába unom a banánt... Hiába, nincs szolgálat... :o pólóba??? :) :) :( :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 pólóba??? :D :) :) :o :P Ugy most nem fogsz képet kérni ? :( :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts