zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az asszonyt is kivágtam volna :D :) Nemigaz,hogy egy kibaszott fa miatt kell centizgetni, meg leverni a tükröt... mondjuk megtanulhattad volna hogy kell beállni, nekem a két tükör és a gari bejárata között 5-5cm van, eleinte volt hogy vissza kellett menni, de most már fékezni kell megálláskor, olyan lendületből beállok :) Most már én sem akadok el, de nem tudom mi lesz, ha másnak is lesz jogsija. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Általában megálláskor kell fékezni. :o általában, de centizgető beálláskor nemnagyon kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az még csak hagyján, de a kocsibejáró is rossz helyen van! http://pics.coldline.hu/pics/112663-20101026-IWZglN.jpg :o :D De legalább a kertségben laksz. Amíg volt tartalék engem sem zavart, csak most már a tartalékok vannak fent. :) Amikor meg akartam tanulni beállni a garázsba, akkor fater annyit mondott: "vegyél 5-5 tükröt mindkét oldalra, és akkor megtanulhatsz" nincs 1 centi se hogy neki menjen a garázs oldalának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Általában megálláskor kell fékezni. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Most már én sem akadok el, de nem tudom mi lesz, ha másnak is lesz jogsija. :o Akkor nem is kell az a vadászpuska :D a kiscsajod lelécel a kocsival te meg mehetsz utána (bocs, utánuk) bringával vagy Babettával.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Akkor nem is kell az a vadászpuska :o a kiscsajod lelécel a kocsival te meg mehetsz utána (bocs, utánuk) bringával vagy Babettával.. :D :) Csak menjek a darabok után mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DJM Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt, most regisztráltam. Szeretnék kérdezni valamit. GSI F Astrat akarok venni 2000-es motorral 16 szeleppel. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valami fontosabb amikre figyelni kell a motorjuknál megvételkor. Megéri-e egy ilyen autót venni, vagy a 8 szelepes beváltabb-e? Köszönöm előre is a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt, most regisztráltam. Szeretnék kérdezni valamit. GSI F Astrat akarok venni 2000-es motorral 16 szeleppel. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valami fontosabb amikre figyelni kell a motorjuknál megvételkor. Megéri-e egy ilyen autót venni, vagy a 8 szelepes beváltabb-e? Köszönöm előre is a válaszokat! [/quot] 2ezres gsi nél MINDENRE FIGYELNI KELL. Nem csak motorra. MINDENRE. De én a 8szelepre savazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 2ezres gsi nél MINDENRE FIGYELNI KELL. Nem csak motorra. MINDENRE. De én a 8szelepre savazok. Mert sok ilyen autód volt... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 2ezres gsi nél MINDENRE FIGYELNI KELL. Nem csak motorra. MINDENRE. De én a 8szelepre savazok. Lassan megtanulhatnád használni a fórumot :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Új vagyok itt, most regisztráltam. Szeretnék kérdezni valamit. GSI F Astrat akarok venni 2000-es motorral 16 szeleppel. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valami fontosabb amikre figyelni kell a motorjuknál megvételkor. Megéri-e egy ilyen autót venni, vagy a 8 szelepes beváltabb-e? Köszönöm előre is a válaszokat! Lehetőleg hidegen indítsd be, figyeld meg milyen hangok jönnek belőle, meddig csattognak a tőkék. Kérdezd meg mikor volt olajcsere. Vezérlés mikor volt cserélve. Belső állapota alapján nem sokat lehet következtetni a kmre, de hátha van vmi adata az embernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 DJM, Mit néztél ki, mutasd :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Lassan megtanulhatnád használni a fórumot :o :D Mert hogy? Úgy beszélsz zoli mintha a gsi-k mindegyike szalon állapotú lenne. :) Nem volt még egy törött autóm se de láttam egy pár romhalmaz gsi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hát a felni. Nekem közelebb van. Előbb meg tudnám venni... :o Tőlem bótoljatok :) Tiv, ha elpasszoltam a cuccot, akkor sört te állod napgyilkosnak :) :( Most akkor mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mert hogy? Úgy beszélsz zoli mintha a gsi-k mindegyike szalon állapotú lenne. :o Nem volt még egy törött autóm se de láttam egy pár romhalmaz gsi-t. Ez neked egy hozzászólás ? Meg is nézed mit írsz ? :D Sziasztok! Új vagyok itt, most regisztráltam. Szeretnék kérdezni valamit. GSI F Astrat akarok venni 2000-es motorral 16 szeleppel. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valami fontosabb amikre figyelni kell a motorjuknál megvételkor. Megéri-e egy ilyen autót venni, vagy a 8 szelepes beváltabb-e? Köszönöm előre is a válaszokat! [/quot] 2ezres gsi nél MINDENRE FIGYELNI KELL. Nem csak motorra. MINDENRE. De én a 8szelepre savazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Azzal meggyülne a bajom,de sok ember nem költ ilyenre,Tiv meg már öreg,üldözési mániában szenved! :o Dehogy. Csak 6 éve nem igazán volt még más. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Most akkor mi van? :o Kedd, dumáljatok :D :) Sör jár, ha elkel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az még csak hagyján, de a kocsibejáró is rossz helyen van! http://pics.coldline.hu/pics/112663-20101026-IWZglN.jpg :o Baccus, te dirrekt égeted magad? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DJM Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Oké. Köszönöm szépen. Egyenlőre még csak a fele van meg a pénznek. De ha ez valami csoda folytán meglesz akkor ezt venném meg. Max 1 milliót szánnék rá. Ez pont benne van. :o ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Baccus, te dirrekt égeted magad? :o :D Miért, alig jártak akkor az utcán. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Oké. Köszönöm szépen. Egyenlőre még csak a fele van meg a pénznek. De ha ez valami csoda folytán meglesz akkor ezt venném meg. Max 1 milliót szánnék rá. Ez pont benne van. :o ez az Hátőőőőőőőőőő, ebben nincs semmi klasszikus gsi, mondhatjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Miért, alig jártak akkor az utcán. :D :) Ráírhatom, hogy WOMAN DRIVER??? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Oké. Köszönöm szépen. Egyenlőre még csak a fele van meg a pénznek. De ha ez valami csoda folytán meglesz akkor ezt venném meg. Max 1 milliót szánnék rá. Ez pont benne van. :o ez az Ez már ecotec. Ezeknek több elektromos bajuk is volt/van, és közel sem olyan mint egy rendes gsi 150lóval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Miért, alig jártak akkor az utcán. :D :) Nem is az utcán röhögünk rajta, ahányszor belinkeled. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ez már ecotec. Ezeknek több elektromos bajuk is volt/van, és közel sem olyan mint egy rendes gsi 150lóval. :o A mocira én is akartam célozni, és több elektromos hiba, holott még egy elktromos ablak sincs benne... nem drága ez egy kicsit, hiába nem calassic meg nem is 94es... de akkor is 13éves F astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts