zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 jaja rugótányér az drága sajnos.. Akkor ott is ráférne 1 kasztnizás. Kíváncsi vagyok nekem mennyi lesz. Van ugye ez a pár elem amik itt vannak, aztán az alján van 2 kisebb lyuk, aztán színrefújni a javított részeket, meg az egész alját le alvázvédőzni. Azért megoldom, Öcsibácsi simán vágott asszem 5-ös lemezből kört, a közepébe megy egy csődarabot hegesztett, és GÓ rugótányár ingyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Régi. :o Már kiröhögtük magunkat ezen Zolikával. :D Zolikával ? Tényleg ? Így van Zolika ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dícsérjen téged a Tvtrkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ;) :D :) :) :( ez qrvajó :( :D :D miért nem nézek én tévét ha ilyen minőségi műsorok vannak? :o :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Azért megoldom, Öcsibácsi simán vágott asszem 5-ös lemezből kört, a közepébe megy egy csődarabot hegesztett, és GÓ rugótányár ingyen. Megéri :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Zolikával ? Tényleg ? Így van Zolika ? :o :D Ka nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 ez qrvajó :D :) :) miért nem nézek én tévét ha ilyen minőségi műsorok vannak? :o :( :( Meeeeeeeee általában úgy beszélgetnek Tündikável mint Klajúduia, vagy nem :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ka nélkül. Jól lesz ez így már Zolika, ha erről esett szó :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ka nélkül. Mert az olyan homis nem? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én már jobban szórakozom mint a videón :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 A Suzukis -tükör-visszahívásos cikk hsz-ei között tallóztam: 2. guriga 2010.10.21. 20:56 Szerintem túlreagálják, legalábbis a Swift esetében biztos. Ha az a csavar elenged, meglazul, na azt megnézném én szívesen! De ha valaki józan paraszti ésszel gondolkodik, melyik erősebb a csavarkötés vagy a ragasztó? 3. amurvadász 2010.10.22. 16:57 Nem a tükröt ragasztják,hanem a csavarok menetes részét kenik be ragasztőval. :D Hát én becarok!!!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 A Suzukis -tükör-visszahívásos cikk hsz-ei között tallóztam: Te bolond vagy bameg :o :D :) :) :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Te bolond vagy bameg :o :D :) :) :( :( :D Miért ami volt nálam Wagon R+ annak sem lehetett behajtani a jobb oldali tükrét? Talán azt már bekenték ragasztóval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Te bolond vagy bameg :o :D :) :( :( :D :D Dehogy bolond... Csak Zotya :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Miért ami volt nálam Wagon R+ annak sem lehetett behajtani a jobb oldali tükrét? Talán azt már bekenték ragasztóval? :o Mit kell behajtogatni ? Parkolj rá és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mit kell behajtogatni ? Parkolj rá és kész :o Gyere el, mutasd meg mit tudsz: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Gyere el, mutasd meg mit tudsz: http://pics.coldline.hu/pics/112662-20101026-oT8zRw.jpg :o Rossz helyre nőtt a fa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én építettem a házat cseszd meg ? :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Rossz helyre nőtt a fa :D Az még csak hagyján, de a kocsibejáró is rossz helyen van! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem jó, mert valaki összekente kátránnyal, még felgyújtom a kocsit. Amúgy nagyon szar helyen van, mindenképpen vágni kell vagy bentről, vagy kintről , hogy hozzáférjek. De ez nem vészes, most igazából a szimeringcserén agyalok a váltó-motor között, lehet halasztom, most csak olajcsere lesz. :o Kivágtam volna már régen azt a fát, mint macskát dolgát végezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Gyere el, mutasd meg mit tudsz: :o Szted meddig zavarná egy tükör? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Kivágtam volna már régen azt a fát, mint macskát dolgát végezni! Nem engedi az asszony, meg amúgy is jó árnyékot tart nyáron. Mármint a fa. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szted meddig zavarná egy tükör? :o Amíg volt tartalék engem sem zavart, csak most már a tartalékok vannak fent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szted meddig zavarná egy tükör? :) Fa sem annyira :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem engedi az asszony, meg amúgy is jó árnyékot tart nyáron. Mármint a fa. :) Az asszonyt is kivágtam volna :o :D Nemigaz,hogy egy kibaszott fa miatt kell centizgetni, meg leverni a tükröt... mondjuk megtanulhattad volna hogy kell beállni, nekem a két tükör és a gari bejárata között 5-5cm van, eleinte volt hogy vissza kellett menni, de most már fékezni kell megálláskor, olyan lendületből beállok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az asszonyt is kivágtam volna :o :D Nemigaz,hogy egy kibaszott fa miatt kell centizgetni, meg leverni a tükröt... mondjuk megtanulhattad volna hogy kell beállni, nekem a két tükör és a gari bejárata között 5-5cm van, eleinte volt hogy vissza kellett menni, de most már fékezni kell megálláskor, olyan lendületből beállok :) Általában megálláskor kell fékezni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts