Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nekem csak nőktől szokott keményedni :) egy hangerőszabályzóra azért nem :o :D Miért? TÖk szexi az az ikon.. :( Jah. Köszöntsétek fel! Isten életesse Édesapádat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 őőő.... Hát mondd merről fotózzam és úgy fotózom. Aztán lesz olyan kép. Zotya egy kis segítség... Kép1, Kép2 Úgy kéne mintha rajta lenne a kocsin, és mondjuk az orra felől fotóznád, hogy lássam milyen alakú. Nekem csak sima "HANG" van, és ha megnyitom nincs lehetőség kirakni a tálcára. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :D :) start menü, programok, kellékek, szórakozás, hangerőszabályzó (mekkora szórakozás amúgy :) :( :D :P :( :D ) Na a szórakozás sincs meg nem hogy a hangerőszbályzó. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Úgy kéne mintha rajta lenne a kocsin, és mondjuk az orra felől fotóznád, hogy lássam milyen alakú. Nekem csak sima "HANG" van, és ha megnyitom nincs lehetőség kirakni a tálcára. :o Vinfóz Fostád van? http://mypic.carstyling.hu/22576/uploads/2..._1288088690.jpg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 http://mypic.carstyling.hu/22576/uploads/2..._1288088690.jpg szingülfrééém :D :) :) Na a szórakozás sincs meg nem hogy a hangerőszbályzó. :o Nah ne szórakozz :D (mivel nincs mivel :( :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Úgy kéne mintha rajta lenne a kocsin, és mondjuk az orra felől fotóznád, hogy lássam milyen alakú. Nekem csak sima "HANG" van, és ha megnyitom nincs lehetőség kirakni a tálcára. :o Látszik aképről is, hogy egészen leér, ott van az emelő helye is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Vinfóz Fostád van? :o Igen. Látszik aképről is, hogy egészen leér, ott van az emelő helye is! Aha, nekem is kellene cserélni, mert amit foltoztam már átütötte mellette a rozsda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Úgy kéne mintha rajta lenne a kocsin, és mondjuk az orra felől fotóznád, hogy lássam milyen alakú. Nekem csak sima "HANG" van, és ha megnyitom nincs lehetőség kirakni a tálcára. :D Click Nah? :) Így? :) Sztem amúgy nem csak az alsó rész. Úgy az egész küszöb ahogy van. Aljától a tetejéig. De rendellenesen áll ezen a képen az ujjam :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Igen. Akkor grédeljél valamerre.vagy áp, vagy dáán, de csak jobb lehet :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 http://mypic.carstyling.hu/22576/uploads/2..._1288088690.jpg az orr részét adom! nagyon nagy!!! :) :) :( Na a szórakozás sincs meg nem hogy a hangerőszbályzó. :D hosszú még az éjszaka Hajrá!! :( :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Click Nah? :) Így? :( Sztem amúgy nem csak az alsó rész. Úgy az egész küszöb ahogy van. Aljától a tetejéig. De rendellenesen áll ezen a képen az ujjam :D Így jó, kösz! :( Akkor grédeljél valamerre.vagy áp, vagy dáán, de csak jobb lehet :o Micsinálsz?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Így jó, kösz! :D Nincs mit :o Hát így mindenestől, Bárdinál 12ezer volt. Mindegyik klokkerholm. Egyik előző hszben meg leírtam, hogy mik vannak még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nincs mit :o Hát így mindenestől, Bárdinál 12ezer volt. Mindegyik klokkerholm. Egyik előző hszben meg leírtam, hogy mik vannak még. Az összes elem? Az semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az összes elem? Az semmi. jaja mind. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Igen. Aha, nekem is kellene cserélni, mert amit foltoztam már átütötte mellette a rozsda. Ha nincs bent a Hang ablakban a hangszórók és alatt a hangkártya típusa, akkor "elfelejtette" a gép, vagy valami gáz van. Eszközkezelőben nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ha nincs bent a Hang ablakban a hangszórók és alatt a hangkártya típusa, akkor "elfelejtette" a gép, vagy valami gáz van. Eszközkezelőben nézd meg. :o Szopatod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nincs mit :D Hát így mindenestől, Bárdinál 12ezer volt. Mindegyik klokkerholm. Egyik előző hszben meg leírtam, hogy mik vannak még. Nem vészes, most karosszériaügyileg kellene két küszöb, hátsó felső rugótányér, bár Öcsibácsi ötlete után gyártok inkább mint vegyek 8-9 ropiért, meg rendbe kellene hozni a tankbeömlő feletti belső dobot. Ha nincs bent a Hang ablakban a hangszórók és alatt a hangkártya típusa, akkor "elfelejtette" a gép, vagy valami gáz van. Eszközkezelőben nézd meg. Eszközkezelőbe nincs sárga felkiáltó, kérdőjelem. Majd az asszony megcsinálja. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem vészes, most karosszériaügyileg kellene két küszöb, hátsó felső rugótányér, bár Öcsibácsi ötlete után gyártok inkább mint vegyek 8-9 ropiért, meg rendbe kellene hozni a tankbeömlő feletti belső dobot. Eszközkezelőbe nincs sárga felkiáltó, kérdőjelem. Majd az asszony megcsinálja. :o Ha azótais "csak" az a lyuk van tegyél már rá egy foltot, és felejsd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :D Szopatod? :) Én nem. :o Inkább igyá és hangolódj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem vészes, most karosszériaügyileg kellene két küszöb, hátsó felső rugótányér, bár Öcsibácsi ötlete után gyártok inkább mint vegyek 8-9 ropiért, meg rendbe kellene hozni a tankbeömlő feletti belső dobot. jaja rugótányér az drága sajnos.. Akkor ott is ráférne 1 kasztnizás. Kíváncsi vagyok nekem mennyi lesz. Van ugye ez a pár elem amik itt vannak, aztán az alján van 2 kisebb lyuk, aztán színrefújni a javított részeket, meg az egész alját le alvázvédőzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o Szopatod? :( Dícsérjen téged a Tvtrkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ha azótais "csak" az a lyuk van tegyél már rá egy foltot, és felejsd el. Nem jó, mert valaki összekente kátránnyal, még felgyújtom a kocsit. Amúgy nagyon szar helyen van, mindenképpen vágni kell vagy bentről, vagy kintről , hogy hozzáférjek. De ez nem vészes, most igazából a szimeringcserén agyalok a váltó-motor között, lehet halasztom, most csak olajcsere lesz. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dícsérjen téged a Tvtrkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :) :) :( Régi. :o Már kiröhögtük magunkat ezen Zolikával. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dícsérjen téged a Tvtrkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :( :D :) :) :( Ezt a szart fejbe kéne lőni :o Veri magát a semmire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts