daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Majd nyomunk 1 keringőt a főnixnél :) Ugyan...Jóbarátoknál ez így van :D Nah! Okostojás..... :D Jah, pont a sünfészek mellett :o annyira még nem őrültem meg.. :D Lassan sörre fogsz te is keresni.. :) :( Bazki! Már írnom kell füzetbe, hogy ki mennyivel tartozik... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Bazki! Már írnom kell füzetbe, hogy ki mennyivel tartozik... :o Mázlista.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Bazki! Már írnom kell füzetbe, hogy ki mennyivel tartozik... :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Laci lemegy benéz, vesz egy km órát magának, hogy legyen mit ledezni, és közben szétnéz,és elmeséli mik vannak :D Már van 2 :o Van sokminden, köztük 1 ilyen homokfutó szerű akármi is. Mert mi is kellene amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Laci lemegy benéz, vesz egy km órát magának, hogy legyen mit ledezni, és közben szétnéz,és elmeséli mik vannak :o Én most vettem egy fordulatszámmérőset, már szedem össze hozzá az alkatrészeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én most vettem egy fordulatszámmérőset, már szedem össze hozzá az alkatrészeket. :D és már ott van nálad? Húú amikor nekem belekerült. De örültem neki. Másnap szétszedtem, beledeztem, tettem be 1 izzót a kéziféknek mert nem ment. Pontosabban nem volt izzó.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dáwid! Most érj utól szoba ügyileg :o http://dl.dropbox.com/u/7102596/PA260005.JPG 2 küszöb, 1 tankbeöntő és 1 sárvédőelem... :D :) :) Mizu Ecsém autósboltot nyitottál??? :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 és már ott van nálad? Húú amikor nekem belekerült. De örültem neki. Másnap szétszedtem, beledeztem, tettem be 1 izzót a kéziféknek mert nem ment. Pontosabban nem volt izzó.. :D Még nincs, de a héten megérkezik :o Ez se lesz sokáig egyben :) Jobban meg fogom csinálni, mint a mostanit. De ehez már nem kell egy hét :) Megvan a rutin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Még nincs, de a héten megérkezik :o Ez se lesz sokáig egyben :D Jobban meg fogom csinálni, mint a mostanit. De ehez már nem kell egy hét :) Megvan a rutin... Nah helyes. Rutin....Nyáron Dávid lejött debrecenbe...és így hárman, Sanci társaságában is találkoztunk. Már sötétedett...sőt már sötét volt mert előkerült a lámpa. Sanci egyszercsak előszed 2 csomag vörös ledet. Nyújta felém..és megkérdezi.. " Megcsinálod, vagy megcsináljuk? " Hát mondom csináljuk.. Dávid ekkorra már beült és kiszedte a régi kilóméterórát. a postásüdülő szervízútja mellett, sötétben zseblámpával ledezték be a srácok :) :( Mizu Ecsém autósboltot nyitottál??? :( :D :P áááá...csak rohad a gép :D 17 éves esszem meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dáwid! Most érj utól szoba ügyileg :) 2 küszöb, 1 tankbeöntő és 1 sárvédőelem... :) :( :( Küszöb hogyan van? Oldalsó rész+ alsó? Meddíg nyúlik fel, illetve alája? Mi az a sok pénz a szekrényen? :D Eltünt a hangerőszabályzó a tálcáról. :D Most ilyenkor mivan? Faxnak kell állandóan bacogatni azt a gépet! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nah helyes. Rutin....Nyáron Dávid lejött debrecenbe...és így hárman, Sanci társaságában is találkoztunk. Már sötétedett...sőt már sötét volt mert előkerült a lámpa. Sanci egyszercsak előszed 2 csomag vörös ledet. Nyújta felém..és megkérdezi.. " Megcsinálod, vagy megcsináljuk? " Hát mondom csináljuk.. Dávid ekkorra már beült és kiszedte a régi kilóméterórát. a postásüdülő szervízútja mellett, sötétben zseblámpával ledezték be a srácok :o :D Fanatikusok :) Ne is mond a postásüdülőt... kedden megyek oda szóbelizni... Majd viszem magammal az órát és 2 vizsga között ledezek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Küszöb hogyan van? Oldalsó rész+ alsó? Meddíg nyúlik fel, illetve alája? Mi az a sok pénz a szekrényen? :P Eltünt a hangerőszabályzó a tálcáról. :) Most ilyenkor mivan? Faxnak kell állandóan bacogatni azt a gépet! :o Tessék itt egy kép. A sok pénz? Miért tök jó :) Dísz :P Vezérlőpultból eléred a hangerőszabályzót. :D Fanatikusok :( Ne is mond a postásüdülőt... kedden megyek oda szóbelizni... Majd viszem magammal az órát és 2 vizsga között ledezek :( Kedden nekem is tanfolyam van.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Tessék itt egy kép. A sok pénz? Miért tök jó :o Dísz :) Vezérlőpultból eléred a hangerőszabályzót. :D Vezérlőpultból ki lehet rakni a hangerőszabályzó ikonját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Tessék itt egy kép. A sok pénz? Miért tök jó :) Dísz :D Vezérlőpultból eléred a hangerőszabályzót. :( Kedden nekem is tanfolyam van.. :o :( Hmmm...nincs olyan kép ahol az látszik milyen a profil? Itt csak sok feketét látok. Nem találok hangerőszabályzót a vezérlőpulton. :D Nemigaz, hogy soha semmire nem tudnak vigyázzni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Vezérlőpultból ki lehet rakni a hangerőszabályzó ikonját. Erkélyre, vagy a ledek közé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Vezérlőpultból ki lehet rakni a hangerőszabályzó ikonját. de ha az asztalra akarod akkor szerintem igen! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hmmm...nincs olyan kép ahol az látszik milyen a profil? Itt csak sok feketét látok. Nem találok hangerőszabályzót a vezérlőpulton. :o Nemigaz, hogy soha semmire nem tudnak vigyázzni! :D őőő.... Hát mondd merről fotózzam és úgy fotózom. Aztán lesz olyan kép. Zotya egy kis segítség... Kép1, Kép2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Már van 2 :o Van sokminden, köztük 1 ilyen homokfutó szerű akármi is. Mert mi is kellene amúgy? Arról a homokfutószerű akármiről a lámpák :D Nah helyes. Rutin....Nyáron Dávid lejött debrecenbe...és így hárman, Sanci társaságában is találkoztunk. Már sötétedett...sőt már sötét volt mert előkerült a lámpa. Sanci egyszercsak előszed 2 csomag vörös ledet. Nyújta felém..és megkérdezi.. " Megcsinálod, vagy megcsináljuk? " Hát mondom csináljuk.. Dávid ekkorra már beült és kiszedte a régi kilóméterórát. a postásüdülő szervízútja mellett, sötétben zseblámpával ledezték be a srácok :D :) áááá...csak rohad a gép :) 17 éves esszem meg :D Ferde az óra a falon. IgazíCCSad mán meg :P :P És igen is utolérlek, mert holnap hazahozok 2 ülést, meg az első szőnyeget :( (alapterületben már nyertem ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Arról a homokfutószerű akármiről a lámpák :( Ferde az óra a falon. IgazíCCSad mán meg :D :D És igen is utolérlek, mert holnap hazahozok 2 ülést, meg az első szőnyeget :D (alapterületben már nyertem :P :) A fal a ferde nem az óra :P :) Hmmmm :o Akkor én meg.... őőőő... Kitalálok valamit akkoris :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hmmm...nincs olyan kép ahol az látszik milyen a profil? Itt csak sok feketét látok. Nem találok hangerőszabályzót a vezérlőpulton. :o Nemigaz, hogy soha semmire nem tudnak vigyázzni! :D :) :) start menü, programok, kellékek, szórakozás, hangerőszabályzó (mekkora szórakozás amúgy :( :( :P :P :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :) :( start menü, programok, kellékek, szórakozás, hangerőszabályzó (mekkora szórakozás amúgy :( :D ;) :D :D :P ) :D :) mesteri vagy! :D :P ;) :P :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :D :) mesteri vagy! ;) :) :( :( :o Én keményebb vagyok, mert képeket is küldtem :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Erkélyre, vagy a ledek közé? :( Holnap lesz faterod szülinapja! :P :( :D :D :D de ha az asztalra akarod akkor szerintem igen! :P HE?! :) :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Én keményebb vagyok, mert képeket is küldtem :D :o :D :) Nekem csak nőktől szokott keményedni :( egy hangerőszabályzóra azért nem :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :( Holnap lesz faterod szülinapja! :P :( :D :D :D HE?! :) :o :) Jah. Köszöntsétek fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts