daykiller Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Majd nyomunk 1 keringőt a főnixnél :) Ugyan...Jóbarátoknál ez így van :D Nah! Okostojás..... :D Jah, pont a sünfészek mellett :o annyira még nem őrültem meg.. :D Lassan sörre fogsz te is keresni.. :) :( Bazki! Már írnom kell füzetbe, hogy ki mennyivel tartozik... :(
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Bazki! Már írnom kell füzetbe, hogy ki mennyivel tartozik... :o Mázlista.. :D
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Bazki! Már írnom kell füzetbe, hogy ki mennyivel tartozik... :o :D :) :)
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Laci lemegy benéz, vesz egy km órát magának, hogy legyen mit ledezni, és közben szétnéz,és elmeséli mik vannak :D Már van 2 :o Van sokminden, köztük 1 ilyen homokfutó szerű akármi is. Mert mi is kellene amúgy?
Laleekirály Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Laci lemegy benéz, vesz egy km órát magának, hogy legyen mit ledezni, és közben szétnéz,és elmeséli mik vannak :o Én most vettem egy fordulatszámmérőset, már szedem össze hozzá az alkatrészeket. :D
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Én most vettem egy fordulatszámmérőset, már szedem össze hozzá az alkatrészeket. :D és már ott van nálad? Húú amikor nekem belekerült. De örültem neki. Másnap szétszedtem, beledeztem, tettem be 1 izzót a kéziféknek mert nem ment. Pontosabban nem volt izzó.. :o
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Dáwid! Most érj utól szoba ügyileg :o http://dl.dropbox.com/u/7102596/PA260005.JPG 2 küszöb, 1 tankbeöntő és 1 sárvédőelem... :D :) :) Mizu Ecsém autósboltot nyitottál??? :( :( :D
Laleekirály Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 és már ott van nálad? Húú amikor nekem belekerült. De örültem neki. Másnap szétszedtem, beledeztem, tettem be 1 izzót a kéziféknek mert nem ment. Pontosabban nem volt izzó.. :D Még nincs, de a héten megérkezik :o Ez se lesz sokáig egyben :) Jobban meg fogom csinálni, mint a mostanit. De ehez már nem kell egy hét :) Megvan a rutin...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Még nincs, de a héten megérkezik :o Ez se lesz sokáig egyben :D Jobban meg fogom csinálni, mint a mostanit. De ehez már nem kell egy hét :) Megvan a rutin... Nah helyes. Rutin....Nyáron Dávid lejött debrecenbe...és így hárman, Sanci társaságában is találkoztunk. Már sötétedett...sőt már sötét volt mert előkerült a lámpa. Sanci egyszercsak előszed 2 csomag vörös ledet. Nyújta felém..és megkérdezi.. " Megcsinálod, vagy megcsináljuk? " Hát mondom csináljuk.. Dávid ekkorra már beült és kiszedte a régi kilóméterórát. a postásüdülő szervízútja mellett, sötétben zseblámpával ledezték be a srácok :) :( Mizu Ecsém autósboltot nyitottál??? :( :D :P áááá...csak rohad a gép :D 17 éves esszem meg :P
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Dáwid! Most érj utól szoba ügyileg :) 2 küszöb, 1 tankbeöntő és 1 sárvédőelem... :) :( :( Küszöb hogyan van? Oldalsó rész+ alsó? Meddíg nyúlik fel, illetve alája? Mi az a sok pénz a szekrényen? :D Eltünt a hangerőszabályzó a tálcáról. :D Most ilyenkor mivan? Faxnak kell állandóan bacogatni azt a gépet! :o
Laleekirály Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Nah helyes. Rutin....Nyáron Dávid lejött debrecenbe...és így hárman, Sanci társaságában is találkoztunk. Már sötétedett...sőt már sötét volt mert előkerült a lámpa. Sanci egyszercsak előszed 2 csomag vörös ledet. Nyújta felém..és megkérdezi.. " Megcsinálod, vagy megcsináljuk? " Hát mondom csináljuk.. Dávid ekkorra már beült és kiszedte a régi kilóméterórát. a postásüdülő szervízútja mellett, sötétben zseblámpával ledezték be a srácok :o :D Fanatikusok :) Ne is mond a postásüdülőt... kedden megyek oda szóbelizni... Majd viszem magammal az órát és 2 vizsga között ledezek :)
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Küszöb hogyan van? Oldalsó rész+ alsó? Meddíg nyúlik fel, illetve alája? Mi az a sok pénz a szekrényen? :P Eltünt a hangerőszabályzó a tálcáról. :) Most ilyenkor mivan? Faxnak kell állandóan bacogatni azt a gépet! :o Tessék itt egy kép. A sok pénz? Miért tök jó :) Dísz :P Vezérlőpultból eléred a hangerőszabályzót. :D Fanatikusok :( Ne is mond a postásüdülőt... kedden megyek oda szóbelizni... Majd viszem magammal az órát és 2 vizsga között ledezek :( Kedden nekem is tanfolyam van.. :D :D
daykiller Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Tessék itt egy kép. A sok pénz? Miért tök jó :o Dísz :) Vezérlőpultból eléred a hangerőszabályzót. :D Vezérlőpultból ki lehet rakni a hangerőszabályzó ikonját.
zotya975 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Tessék itt egy kép. A sok pénz? Miért tök jó :) Dísz :D Vezérlőpultból eléred a hangerőszabályzót. :( Kedden nekem is tanfolyam van.. :o :( Hmmm...nincs olyan kép ahol az látszik milyen a profil? Itt csak sok feketét látok. Nem találok hangerőszabályzót a vezérlőpulton. :D Nemigaz, hogy soha semmire nem tudnak vigyázzni! :)
spzoli Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Vezérlőpultból ki lehet rakni a hangerőszabályzó ikonját. Erkélyre, vagy a ledek közé?
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Vezérlőpultból ki lehet rakni a hangerőszabályzó ikonját. de ha az asztalra akarod akkor szerintem igen! :o
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Hmmm...nincs olyan kép ahol az látszik milyen a profil? Itt csak sok feketét látok. Nem találok hangerőszabályzót a vezérlőpulton. :o Nemigaz, hogy soha semmire nem tudnak vigyázzni! :D őőő.... Hát mondd merről fotózzam és úgy fotózom. Aztán lesz olyan kép. Zotya egy kis segítség... Kép1, Kép2
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Már van 2 :o Van sokminden, köztük 1 ilyen homokfutó szerű akármi is. Mert mi is kellene amúgy? Arról a homokfutószerű akármiről a lámpák :D Nah helyes. Rutin....Nyáron Dávid lejött debrecenbe...és így hárman, Sanci társaságában is találkoztunk. Már sötétedett...sőt már sötét volt mert előkerült a lámpa. Sanci egyszercsak előszed 2 csomag vörös ledet. Nyújta felém..és megkérdezi.. " Megcsinálod, vagy megcsináljuk? " Hát mondom csináljuk.. Dávid ekkorra már beült és kiszedte a régi kilóméterórát. a postásüdülő szervízútja mellett, sötétben zseblámpával ledezték be a srácok :D :) áááá...csak rohad a gép :) 17 éves esszem meg :D Ferde az óra a falon. IgazíCCSad mán meg :P :P És igen is utolérlek, mert holnap hazahozok 2 ülést, meg az első szőnyeget :( (alapterületben már nyertem ;) :(
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Arról a homokfutószerű akármiről a lámpák :( Ferde az óra a falon. IgazíCCSad mán meg :D :D És igen is utolérlek, mert holnap hazahozok 2 ülést, meg az első szőnyeget :D (alapterületben már nyertem :P :) A fal a ferde nem az óra :P :) Hmmmm :o Akkor én meg.... őőőő... Kitalálok valamit akkoris :(
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Hmmm...nincs olyan kép ahol az látszik milyen a profil? Itt csak sok feketét látok. Nem találok hangerőszabályzót a vezérlőpulton. :o Nemigaz, hogy soha semmire nem tudnak vigyázzni! :D :) :) start menü, programok, kellékek, szórakozás, hangerőszabályzó (mekkora szórakozás amúgy :( :( :P :P :D :D )
CoolAdam Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 :) :( start menü, programok, kellékek, szórakozás, hangerőszabályzó (mekkora szórakozás amúgy :( :D ;) :D :D :P ) :D :) mesteri vagy! :D :P ;) :P :o
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 :D :) mesteri vagy! ;) :) :( :( :o Én keményebb vagyok, mert képeket is küldtem :P :D :D :P
daykiller Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Erkélyre, vagy a ledek közé? :( Holnap lesz faterod szülinapja! :P :( :D :D :D de ha az asztalra akarod akkor szerintem igen! :P HE?! :) :o :)
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Én keményebb vagyok, mert képeket is küldtem :D :o :D :) Nekem csak nőktől szokott keményedni :( egy hangerőszabályzóra azért nem :) :(
spzoli Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 :( Holnap lesz faterod szülinapja! :P :( :D :D :D HE?! :) :o :) Jah. Köszöntsétek fel!
Recommended Posts