Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Na megcsináltam a fényszóró magasság állítókákat, szépen működik is :o Ahogy lenni szokott, egyet megcsinálsz jön egy másik probléma... szétesett az indexem... sebaj úgy is ki akartam próbálni, hogyan is lehetne sötétíteni rajtuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/112568-201010...gNamegcsináltam a fényszóró magasság állítókákat, szépen működikis :o Ahogy lenni szokott, egyet megcsinálsz jön egymásik probléma... szétesett az indexem... sebaj úgy iski akartam próbálni, hogyan is lehetne sötétíteni rajtuk :) Spzolit majd azért kérdezd meg előtte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Spzolit majd azért kérdezd meg előtte! :) Nem kell... az ő válaszát én is tudom már. :) "fújd le a foncsort feketével aztán szép lesz :D " :o :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem kell... az ő válaszát én is tudom már. :( "fújd le a foncsort feketével aztán szép lesz :) " :D :D Ja már kédeztem őt is erről, csak ide lámpafesték kellene, és azzal kifujni a belsejét, egyébként szélvédőfóliával is szép :) csak nem lehet ráteríteni gyűrődés nélkül ... :o Pedig szép fényes felületet adna nekik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Tavaly már megcsináltam.. :D Aki kreatív az megcsinálja. Aki nem az sír, hogy drága. +hogy mekkoraköcsögvagyokmenemmondomel. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 egyébként szélvédőfóliával is szép :) csak nem lehet ráteríteni gyűrődés nélkül ... :D Pedig szép fényes felületet adna nekik :) Mire való a hőlégfúvó.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ja már kédeztem őt is erről, csak ide lámpafesték kellene, és azzal kifujni a belsejét, egyébként szélvédőfóliával is szép :D csak nem lehet ráteríteni gyűrődés nélkül ... :o Pedig szép fényes felületet adna nekik :) Ha valami nem működik, akkor 2 dolgot kell megpróbálni. Befújni WD40-el, vagy elkezdeni melegíteni. Szerintem a wd40 kell ide :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mire való a hőlégfúvó.. :o Pákával kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szerintem a wd40 kell ide :) Pákával kell! :) :o :D B+, majdnem telibe fújtam a monitort.. :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o :D B+, majdnem telibe fújtam a monitort.. :) :) wd40el vagy pákával? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o :D B+, majdnem telibe fújtam a monitort.. :( :( :) Kemény vagy Csoki!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 wd40el vagy pákával? :o Te ezzel a kettővel ülsz a monitor előtt ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Te ezzel a kettővel ülsz a monitor előtt ? :) Vót má ilyen. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 hőlégfújóval is próbáltam, de vagy összekapja, vagy nemcsinál semmit, meg kellene még vagy 3 pár kezemnek nőni hozzá :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Vót má ilyen. :o :D Brávó, betörőt láttál előtte ? :) :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Brávó, betörőt láttál előtte ? :o :D :) :) Nein, de van amikor nincs kedvem kivinni a lapost, hogy azon nézzem a tutorialt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 wd40el vagy pákával? :D Szprájttal.. :) hőlégfújóval is próbáltam, de vagy összekapja, vagy nemcsinál semmit, meg kellene még vagy 3 pár kezemnek nőni hozzá :) Amatőr.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Szprájttal.. :) Amatőr.. :o Akkor adok neked majd két szétszedett indexet,és megmutatod hogyan is kell :D Próbáltam így, próbáltam úgy, de sehogy se sikerült, ha sikerült úgy melegíteni, hogy nyúljon, akkor rásimítani nem tudtam, mert egyik kezembe hőlégfúvó, másikba a plexi.... marad az Sp féle verzió, csak holnap megyünk melózni, valahol utba kellene ejteni egy boltot, ahol tudok venni ilyen spray-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dáwid! Most érj utól szoba ügyileg :o 2 küszöb, 1 tankbeöntő és 1 sárvédőelem... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Dáwid! Most érj utól szoba ügyileg :o 2 küszöb, 1 tankbeöntő és 1 sárvédőelem... :D :) :) Én le is hagytalak, mert bent van a 4 alufelni, a tetősín takaró lemezek, egy ülés, meg a komplett zene,a fejet kivéve, a kalaptartóhoz szükséges anyagok, meg még pár apróság :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o :D :) Kilinccsel előre tesa! :) Szerintem elegen vagyunk neki Dáwiddal.. :( Majd nyomunk 1 keringőt a főnixnél :( Ugyan...Jóbarátoknál ez így van :P Nekem is ez jutott eszembe. :D Nah! Okostojás..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Majd nyomunk 1 keringőt a főnixnél :) Nah! Okostojás..... :( Jah, pont a sünfészek mellett :o annyira még nem őrültem meg.. :D Lassan sörre fogsz te is keresni.. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Jah, pont a sünfészek mellett :o annyira még nem őrültem meg.. :D Lassan sörre fogsz te is keresni.. :) :) Ja neeem... Pebe jönne nekem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ja neeem... Pebe jönne nekem :o Nesze neked körbetartozás.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nesze neked körbetartozás.. :o :D :) :) Ez ilyen. Multkor mondjuk Zizinek vittem 2 sört a ketrecért... :( De mondta, hogy nem sörözik, Norci lecsapott rá.. Odaadtam neki, és mondtam hogy akkor az asconával 1 kört kérek a sörökért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts