Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 :o Most ezen mi a vicces? Tavaly is ment... :D az farolás, csúszkálás kézifékkel, a drift kicsit másabb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Ne izguljatok...csak a Kékestetőn, meg az Írottkőnél volt hógolyózás. Áhhh... lusta vagyok lehozni a gumikat, meg előkapni az emelőt, bakokat. :o Majd ha már tényleg indokolt, de akkor megnézem, hogy városban lévő 3 gumisnál mekkora sorok állnak.. és verekednek, hogy ki érkezett előbb. Inkább csak attól tartok, hogy havat is kell majd lapátolni, miközben a gumikat teszem fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 az farolás, csúszkálás kézifékkel, a drift kicsit másabb :) Egyfelöl öreg dízelt nem bántunk ilyennel,másfelöl első kerekessel max csúszkálni lehet. :( Tavaly Tomi barátomék hívtak,hogy menjek velük csúszkálni,nem volt kedvem felnit görgőztetni hétvégén...mintha éreztem volna...2 felni minusszal jöttek vissza! :( Jaaa, bocsesz én drift alatt csak a sima csúszkálásra gondoltam. :D De igaz..nem drift. :) Ótvar 1es golf felniket nem sajnálom. Azon vannak a téligumijaim. Bár lehet át kéne húzni őket a gyári acélfelnikre, tavasztól úgyis az alun járok.. Nem tudom megéri-e foglalkozni vele hogy most átcserélgessem a gumikat.. :o Vagy hagyjam a pébe.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hehe...Elkezdett esni az eső, az út meg épp hogy nedves,és itt van mellettünk 1 körforgalom. A süket ladás meg persze hogy elkezdi forgatni akkor amikor tele van a körforgó. :o :D Amikor kicsit megürült, akkor egész jól nyomta. Csak csinált egy 90°-os fordulatot is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Jaaa, bocsesz én drift alatt csak a sima csúszkálásra gondoltam. :D De igaz..nem drift. :) Ótvar 1es golf felniket nem sajnálom. Azon vannak a téligumijaim. Bár lehet át kéne húzni őket a gyári acélfelnikre, tavasztól úgyis az alun járok.. Nem tudom megéri-e foglalkozni vele hogy most átcserélgessem a gumikat.. :o Vagy hagyjam a pébe.. szerintem hagyd a picsbe, 4ezer még átrakják..télen meg csak a sólé eszi a felniket úgyis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 szerintem hagyd a picsbe, 4ezer még átrakják..télen meg csak a sólé eszi a felniket úgyis... Az biztos. Akkor most van egy nyári garniturám alufelnin, még egy nyári garnitura vadiúj 1 félnyarat húzott acélfelnin, meg 1 téli garnitura golf felnin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Az biztos. Akkor most van egy nyári garniturám alufelnin, még egy nyári garnitura vadiúj 1 félnyarat húzott acélfelnin, meg 1 téli garnitura golf felnin. nekem meg 4 darab pár évet futott M+S.... :o az is 13asba... nemsikerült kerítenem 14es lemezeket sajna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 nekem meg 4 darab pár évet futott M+S.... :o az is 13asba... nemsikerült kerítenem 14es lemezeket sajna :D Racingbazáron láttam nemrég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Racingbazáron láttam nemrég. vagy drága, vagy messze van é sposta nem megoldható, vagy iszoyatszarul néznek ki lehet a debrecenieknek van, és úgyis érdeklődni akarok náluk ülésekért is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 vagy drága, vagy messze van é sposta nem megoldható, vagy iszoyatszarul néznek ki lehet a debrecenieknek van, és úgyis érdeklődni akarok náluk ülésekért is... Mármint a klubba, vagy Bontós Sanyitól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 19. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 19. :D http://img.photobucket.com/albums/v345/Coppen/IMG_0434.jpg Márké? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Márké? :o óhogyne Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 óhogyne Traktorkereket a dinnyés alá! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 17DR-rel? :o :D :) Nekem is ez jutott eszembe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Most hol? :P driftelés :) :) :( :( Kilinccsel előre tesa! :D 19. ;) http://img.photobucket.com/albums/v345/Coppen/IMG_0434.jpg Már majdnem terepjáró :P kell ilyen nekem is.. :D Rendben :D Addig is nagyon köszönöm a segítő jószándékot :D Még jó hogy írtad, hogy nem sörözöl, mert lassan nagyon sokba lennél nekem a segítségeidért :P :P ;) Szerintem elegen vagyunk neki Dáwiddal.. :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ El kellett lépnem melóhelyre, na mondom ha úgy végzek kint gyorsan belépek még gumis haverhoz és megnézetem mennyire carok meg hogyan hajítanak az Intra aluk :o semennyire :D :D van köztük egy aminek a pereme nem 100% de attól még semmi gondja, alig észre vehető :D csiszkura meg új szinter neki azt repül vissza a bódé alá.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mármint a klubba, vagy Bontós Sanyitól? a bontóstol, nem jársz feléjük mostanság? Szétnézhetnél mik vannak... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 a bontóstol, nem jársz feléjük mostanság? Szétnézhetnél mik vannak... :o Meg te is letolhatnád az arcod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Meg te is letolhatnád az arcod :o Hát ha van miért menni majd letolom, de csak ugy legurulni kicsit messze van.... jaaaaa de ha errejársz el is hozhatod ami kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hát ha van miért menni majd letolom, de csak ugy legurulni kicsit messze van.... Adtam telefonszámot nem? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Adtam telefonszámot nem? :o megvan a kártya is, majd mailt fogok írni. de mostírjam,hogy mid van ami engem érdekelhet? :D Laci lemegy benéz, vesz egy km órát magának, hogy legyen mit ledezni, és közben szétnéz,és elmeséli mik vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 megvan a kártya is, majd mailt fogok írni. de mostírjam,hogy mid van ami engem érdekelhet? :D Laci lemegy benéz, vesz egy km órát magának, hogy legyen mit ledezni, és közben szétnéz,és elmeséli mik vannak :) A telepre megy, vagy a házhoz? Ha a házhoz, akkor bemehet nézelődni a garázsba? Ha bemehet akkor felkapcsolhatja a lámpát? Ha körbenéz és nem tudja valamiről hogy mi akkor elmondja neked? Ha elmondja neked, akkor meg fogod érteni hogy mi az amit ő sem ismert meg? Ha megérted, akkor érteni fogod azt is hogy ezt miért írom? Nem? Nembaj én se :( :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 fényszóró magasság állító motorbol jobbosmeg balos van??? Mert nekem van egy javított baloldalrol, de az nem megy bele jobboldalra :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Hát ha van miért menni majd letolom, de csak ugy legurulni kicsit messze van.... jaaaaa de ha errejársz el is hozhatod ami kell :D Messze :o nekem szombaton nem volt messze, mi? :) Amúgy meg ne izgulj ;) az idén már nemigen járok arra.. :D ....Nembaj én se :P :P :) :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Messze :o nekem szombaton nem volt messze, mi? :) Amúgy meg ne izgulj :P az idén már nemigen járok arra.. :D :) :( :( de csak jöttél :D és nem miattam igazábol :P megoldottam a fényszóró magasságállító problémáját, lereszeltem, vágtam a vastag fülből, így mostmár mindegy hova rakom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts