spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 :icon13: Szerintem azért gáz, hogy v6 igen, tárcsát meg fúrkálnak :) 4x100as diszkófelni már megvan miiiiiiii és nem variálnak :D <_< Jó hát nem cserélhet mindenki azért futóművet, mert vett olcsón 4 17es gumikat, amit aztán el is adott, majd inkább vett újat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Suerintem járasd a motort, amíg termosztát nyit és menj el egy kúthoz méretni. Fog a faxom számolgatni neked <_< :icon13: Most -7 fokos, csak nem tudom mennyi -70-eset vegyek bele. :) Előbb utóbb. +32? az hogy jött ki? :lol: Hááát, (3X7)+(2X70) osztva 5-el=32.2. :D Valami rémlik matekból amikor olyant számolgattunk, hogy mi lesz ha mittudomén 10 liter 50 fokos vízhez öntesz 6 liter 30 fokosat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Most -7 fokos, csak nem tudom mennyi -70-eset vegyek bele. :) Hááát, (3X7)+(2X70) osztva 5-el=32.2. :D Valami rémlik matekból amikor olyant számolgattunk, hogy mi lesz ha mittudomén 10 liter 50 fokos vízhez öntesz 6 liter 30 fokosat. Előjelesen kéne számolni csikánó. <_< -7hez öntesz -70et sose lesz +32 :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Jó hát nem cserélhet mindenki azért futóművet, mert vett olcsón 4 17es gumikat, amit aztán el is adott, majd inkább vett újat. :lol: Hülék cserélnek egész futóművet, van akik csak agyat :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Astra Caravanba jó-e 5 ajtós ülései ( kompletten elsők és hátsóak?) Szerintetek mennyit érnek ezek amik a linken lesznek? Azért érdekelnének mivel a kárbpítom fekete színűek akárcsak a hirdetésben lévőek, plusz síalagut is van benne illetve könyöklő hátul. Link: http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/szem...detes-22966847/ Köszi a válaszokat! Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Astra Caravanba jó-e 5 ajtós ülései ( kompletten elsők és hátsóak?) Szerintetek mennyit érnek ezek amik a linken lesznek? Azért érdekelnének mivel a kárbpítom fekete színűek akárcsak a hirdetésben lévőek, plusz síalagut is van benne illetve könyöklő hátul. Link: http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/szem...detes-22966847/ Köszi a válaszokat! Üdv, Norbi A hátsók nem jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Te is tévedsz, " okostojás ". :D <_< Nem, mert eredetileg okoskának szólított az illető. Na akkor itt: Az mekkora probléma, ha nem igazán értem rá hajnalban, így három hengerrel üzemelő motorral közlekedtem kb 3km-t? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Astra Caravanba jó-e 5 ajtós ülései ( kompletten elsők és hátsóak?) Szerintetek mennyit érnek ezek amik a linken lesznek? Azért érdekelnének mivel a kárbpítom fekete színűek akárcsak a hirdetésben lévőek, plusz síalagut is van benne illetve könyöklő hátul. Link: http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/szem...detes-22966847/ Köszi a válaszokat! Üdv, Norbi Elsők jók, hátsók nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Elsők jók, hátsók nem. :) Köszi szépen :D <_< :icon13: :lol: Ilyen kéne pedig Caravanba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem, mert eredetileg okoskának szólított az illető. Na akkor itt: Az mekkora probléma, ha nem igazán értem rá hajnalban, így három hengerrel üzemelő motorral közlekedtem kb 3km-t? :) [______________________________] ekkora. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Előjelesen kéne számolni csikánó. :D -7hez öntesz -70et sose lesz +32 <_< Nézd már a kis Kopernikuszt. :icon13: Akkor -32 fokos így már jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nézd már a kis Kopernikuszt. :lol: Akkor -32 fokos így már jó? :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem, mert eredetileg okoskának szólított az illető. Na akkor itt: Az mekkora probléma, ha nem igazán értem rá hajnalban, így három hengerrel üzemelő motorral közlekedtem kb 3km-t? :) Semekkora a faterék hónapok óta 3 hengeres Corsával járnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 :) :D <_< Köcce! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Köszi szépen :D <_< :icon13: :lol: Ilyen kéne pedig Caravanba. Síalagút nélküli hátsó ülésem van caravanba ha érdekel. Fekete is, meg szürke is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 [______________________________] ekkora. <_< Sok lesz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Síalagút nélküli hátsó ülésem van caravnba ha érdekel. Fekete is, meg szürke is :) Remélem az én alagutas fejtámlás caravan ülésemet elviszik holnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Remélem az én alagutas fejtámlás caravan ülésemet elviszik holnap. :D Mennyit volt képed kérni érte? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Síalagút nélküli hátsó ülésem van caravanba ha érdekel. Fekete is, meg szürke is :) Szia! Köszi szépen hogy felajándlod, de ténleg ilyet keresek. Mármint plüss fekete és sialagutas. Fapados kicsikét sikerült venni ( 2002 Classic központi és szervó az összes extrája) és megfogadtam hogy szépen lassan mindent beszerzek, és megodlom hogy eg jobb felszereltségű legyen <_< lehet egyszerűbb lenne egy másikat venni :icon13: Köszi azért mégegyszer és a választ is :D. Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mennyit volt képed kérni érte? :) Egybe a szettet...ma is jött egy csávó, hogy neki kell,csak nem ért oda.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Egybe a szettet...ma is jött egy csávó, hogy neki kell,csak nem ért oda.. <_< Az szép. Nekem itt volt fél évig a teljes fekete belső első ülések, hátsó ülések, plusz ajtókárpitok, és 5-ért nem vitték el b+... :) Illetve egy csávó fölhívott hogy engedek -e belőle, de ordítva ráb.sztam a telefont... Örüljön hogy telefonon beszéltünk... a nyakára húztam volna a fejtámlát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az szép. Nekem itt volt fél évig a teljes fekete belső első ülések, hátsó ülések, plusz ajtókárpitok, és 5-ért nem vitték el b+... :) Illetve egy csávó fölhívott hogy engedek -e belőle, de ordítva ráb.sztam a telefont... Örüljön hogy telefonon beszéltünk... a nyakára húztam volna a fejtámlát :D Más dolog felhívni valakit, és más megvenni. <_< Én is felhívtam az xe classic astrast, pedig eszembe nem volt megvenni. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoollanderhu Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az szép. Nekem itt volt fél évig a teljes fekete belső első ülések, hátsó ülések, plusz ajtókárpitok, és 5-ért nem vitték el b+... :o Illetve egy csávó fölhívott hogy engedek -e belőle, de ordítva ráb.sztam a telefont... Örüljön hogy telefonon beszéltünk... a nyakára húztam volna a fejtámlát :D Képet tudnál küldeni róla vagy feltenni? :) milyen fekete és szürke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Képet tudnál küldeni róla vagy feltenni? :D milyen fekete és szürke? Ilyen a fekete, a szürkéről meg nincs képem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Pista 308 csak 16. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts