J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Igen, én is. <_< Van beza", de ő azt nem látja. :) Kezdjem sajnálni? :D Told fel az arcod fater msn-re... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ne veszekedjetek! lehet verekedni is. -_- Na a nagyokos! :) :D <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 http://i150.photobucket.com/albums/s107/jockeb74/003-11.jpg Ez ismerős kép...milyen project? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez ismerős kép...milyen project? :) Kadett E GSi 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Na a nagyokos! :D <_< :icon13: :lol: -_- Téves, mert "okoska". B) Beszótá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Téves, mert "okoska". :icon13: Beszótá? :) +2 sör.. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 +2 sör.. :) :D Így van, minden ilyen beszólásért. <_< Lehet követni Tiv. példáját, múltkor fent voltam nála és megadott már egy sört... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Téves, mert "okoska". :icon13: Beszótá? :) Baccameg,elrontottam! Leszel a barátom még?Körteformákat visszaadod? <_< Ja és boldog szülcsinapot és névnapcsit is így utólag neked is...vagy előre...mindegy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Baccameg,elrontottam! Leszel a barátom még?Körteformákat visszaadod? :D Ja és boldog szülcsinapot és névnapcsit is így utólag neked is...vagy előre...mindegy! :) Nem szólt, nem kap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Baccameg,elrontottam! Leszel a barátom még?Körteformákat visszaadod? <_< Ja és boldog szülcsinapot és névnapcsit is így utólag neked is...vagy előre...mindegy! :) Még lehetek, de most durcizom. :D Nem adom vissza. Köszi, de nem fogom bejelenteni előre. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Így van, minden ilyen beszólásért. :lol: Lehet követni Tiv. példáját, múltkor fent voltam nála és megadott már egy sört... -_- Sörös Sanyi csak 1 van :D lehet lesz még egy.. :) <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem szólt, nem kap... Titta depcsi lettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sörös Sanyi csak 1 van :D lehet lesz még egy.. :) <_< :icon13: Végül is sör a kedvencem, a töményet nem igazán szeretem. :D Titta depcsi lettem! B) Kellemetlen. :lol: Lesz pofon ököllel, ha még egyszer ilyen hello kitty-s pláza dolgozó lány leszel. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sörös Sanyi csak 1 van :D lehet lesz még egy.. :) <_< :icon13: Sanyit nem lehet überelni! -_- Egyébként én egyszer összehozom,hogy Ádámmal igyanak versenyt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Egyébként én egyszer összehozom,hogy Ádámmal igyanak versenyt. :icon13: Az érdekes lesz :lol: én eddig csak állandóan jöszmékelni láttam :) a vállán egy zsugor sörrel.. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az érdekes lesz -_- én eddig csak állandóan jöszmékelni láttam :) a vállán egy zsugor sörrel.. <_< :icon13: Sanyi story: Állunk másnaposan a keceli hadtörténeti múzeum előtt,egyik régi vadkerti tali másnapján. Csomagtartómban volt néhány hideg sör. Kérdem Sanyit kér-e. Kivettem az üveg sört,felbontottam,odanyújtottam neki,mire visszahúztam volna a kezem üres volt az üveg és éppen vissza akarta adni. :D Nem túlzok,Sanyi ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sanyi story: ........ Tudom :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Üvegszálas póverkáp rulz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az érdekes lesz -_- én eddig csak állandóan jöszmékelni láttam :) a vállán egy zsugor sörrel.. :D <_< Én is, annyi különbséggel, hogy a hóna alatt volt. :icon13: Hívtuk, hogy igyon egy sört, meg egyen sütit, nem tiltakozott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kezdjem sajnálni? <_< Told fel az arcod fater msn-re... :icon13: Asse" tom" hol van má" az emesen iconom, de felmehetek épp. Bár nem vagyok most túl üdítő...staropramen cserny rlz. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Üvegszálas póverkáp rulz. :) Na most nem tudom eldönteni, hogy rossz képet linkeltél-e vagy hol a reszli ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Klímás DTL? az lehet ám egy erőművész! Ráadásul Isuzunak hírdetik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Na most nem tudom eldönteni, hogy rossz képet linkeltél-e vagy hol a reszli ? :) Az úgy szokott volt lenni, hogy leesik az egyik csavar, befelé...a többit keresd meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Klímás DTL? az lehet ám egy erőművész! Ráadásul Isuzunak hírdetik... :D Tény, hogy nagyon nem Isuzu :) viszont van egy baromi nagy előnye :lol: rányomod a klímát azt nem kell égetni a fékeket.. <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts