spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Állítólag az x30 + c25 kombó nagyon durván muzsikál :D <_< Akkora motort be se lehet rakni, mert nem bírják el a 13as kerekek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Komolyan bammeg,még te is? :) Van erre külön topik,köszöngesetek ott! -_- Jé volt ilyen hozzászólásod ? Nem is láttam :icon13: :lol: Boldog névnapot minden Lászlónak :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Zolikaaaa, ez micsoda ? :lol: :) :D <_< 2009 ugyebár :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Zolikaaaa, ez micsoda ? B) :) :D <_< http://i40.photobucket.com/albums/e210/Sco.../P1010022-2.jpg 2009 ugyebár :icon13: Senki sem mondta, hogy ez új és egyedi. :lol: Anno írtam Tominak, de annyira nőzött, hogy baszott matricát csinálni... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Boldog névnapot minden Lászlónak :) :D Nem annyira aktuális, de szerintem így is örülni fognak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Egy haveromnak volt a régi Seatján. Nem volt közvetlen találkozója vaddal, de hogy a sípnak köszönhetően-e, azt ugye nehéz megítélni. Egyébként a működési elvét végiggondolva nem lehet hülyeség. Én is gondolkozok rajta, mivel tényleg filléres dolog, és akár jó is lehet. Olyan ez mint a védőoltás. Nem tudja az ember, hogy az oltás miatt nem kapta-e el az influenzát, vagy egyébként sem esett volna bele? Placebo... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem annyira aktuális, de szerintem így is örülni fognak. :) Ja hogy....áhááá....akkor Boldog Születésnapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Állítólag az x30 + c25 kombó nagyon durván muzsikál :D <_< Mer Pé-nek 1.0 volt a GSi-ben? :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mer Pé-nek 1.0 volt a GSi-ben? :) <_< Az ugye megvan, hogy sok ideig kihívásokkal küzdött az motor ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Klubtagoknak. Jé volt ilyen hozzászólásod ? Nem is láttam <_< :icon13: Boldog névnapot minden Lászlónak :) :D Mégegyszer leírom akkor: van rá külön topik,tessék oda írogatni az ilyeneket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nálatok mennyire divat a CB rádió? President Grant a tuti cucc -_- persze ha jobbat tudsz szerezni és főleg olcsóbban akkor egs.. <_< idokep.hu nézzétek meg nyugaton --nálam szakad az eső- és brr. 6 fok, keleten 18 fok..... Akkor csak, hogy elkapjon az ideg egy szál pólóban bütyköltem a bringám hátsó tengelyét az udvaron :lol: és kicsit gyöngyözött a homlokom is :D mielőtt valaki beszólna nem azért mert rettegtem a rossz összerakás miatt :) az rutinból megy.. :icon13: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sokat érjél tesa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mégegyszer leírom akkor: van rá külön topik,tessék oda írogatni az ilyeneket. Mondd meg, hogy mi nem fér bele az egyéb csevegésbe ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az ugye megvan, hogy sok ideig kihívásokkal küzdött az motor ? :D Neeeem Pista,nem az én emelőmmel emeltük éjjel a kútnál lambdacsatit vadászva és nem nálam forrasztottuk meg a kopogásérzékelő vezetékét... :) Komolyan mondom,ha veszekedni akarsz velem várd meg az évzárót és ott elmondhatod mi bassza a csőrőd,de amit itt játszol az már-már a homokozószintű kötözködésre hasonlít néha. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mondd meg, hogy mi nem fér bele az egyéb csevegésbe ? :D Ilyen logika mentén haladva akkor miért nem itt tárgyaljuk meg a fék,motor,kasztni stb problémákat? :) Legyen egy nagy topik,oszt szemezgessen mindenki kedve szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Neeeem Pista,nem az én emelőmmel emeltük éjjel a kútnál lambdacsatit vadászva és nem nálam forrasztottuk meg a kopogásérzékelő vezetékét... :) Komolyan mondom,ha veszekedni akarsz velem várd meg az évzárót és ott elmondhatod mi bassza a csőrőd,de amit itt játszol az már-már a homokozószintű kötözködésre hasonlít néha. :icon13: ÉS mikor lett brutál ? :D Üldözési mániád van szerintem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sokat érjél tesa! Ja hogy....áhááá....akkor Boldog Születésnapot :icon13: Köszönöm szépen! <_< :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ilyen logika mentén haladva akkor miért nem itt tárgyaljuk meg a fék,motor,kasztni stb problémákat? :) Legyen egy nagy topik,oszt szemezgessen mindenki kedve szerint. Szerintem ilyesmiről is szokott itt szó esni :D Témáknak azért van értelme, mert ha valakit csak egy dolog érdekel és van kedve olvasgatni, akkor ezt is megteheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 ÉS mikor lett brutál ? :D Mikor lett brutál? Amikor a C25XE szívósorhoz és spriccfejekhez meglett írva egy normális progi és úgy kapott naftát a gépsas,ahogy azt kellett...na akkor lett 242ló! :icon13: Üldözési mániád van szerintem <_< Legyen igazad,majd visszatérünk még erre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ne veszekedjetek! lehet verekedni is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Komolyan bammeg,még te is? :) Van erre külön topik,köszöngesetek ott! :icon13: Igen, én is. <_< Van beza", de ő azt nem látja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Szerintem ilyesmiről is szokott itt szó esni :D Témáknak azért van értelme, mert ha valakit csak egy dolog érdekel és van kedve olvasgatni, akkor ezt is megteheti. Végülis a döglött ló csak alszik,elfeküdt,hogy pihenjen egy kicsit. <_< Inkább hagyjuk,köszöngessen mindeki kedve szerint oldalakon át... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ne veszekedjetek! lehet verekedni is. :D Szerintem beszélgetünk és nem értünk egyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Végülis a döglött ló csak alszik,elfeküdt,hogy pihenjen egy kicsit. :D Inkább hagyjuk,köszöngessen mindeki kedve szerint oldalakon át... :) Szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 :) Úgylátom vonzom a balhékat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts