FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Köszönöm szépen! :D Én is sok Boldogat kívánok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Az Opel Isten éltessen sokáig Lala cartárs !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 http://galeria.vezess.hu/files/684/041/000...79_1000x700.jpg Egész áramvonalas lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Én is sok Boldogat kívánok! :) Az Opel Isten éltessen sokáig Lala cartárs !!! Köszönöm Nektek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Isten éltessen Laca!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Lélekemelő a kormányzás, a fékek, a gáz harmóniája, nincs összeszokási idő, minden elsőre tökéletes. Nincsenek véletlenül összekoccanó fogak az első csóknál, nincs akadékoskodó melltartópánt, szabotőr sliccgomb. Ott álltok meztelenül az ágy előtt, a kandallóban pattog a zsarátnok, a talpad alatt a medvebőr szőnyeg, ő a szemedbe néz, csillogó ajkakkal mosolyog, szelíden hátralök. És te átrepülsz a szobán, átütöd a falat és véres fejjel kiesel az utcára. :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Egész áramvonalas lett <_< Legyalázták, de megúszták :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Isten éltessen Laca!!! Köszönöm :) <_< :D Dettó mint régen nekem. Tömény nehéz feketefüst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Aigner Szilárd fia. :) idokep.hu nézzétek meg nyugaton --nálam szakad az eső- és brr. 6 fok, keleten 18 fok..... viccen kívül: A tesóját, Aigner Eriket ismerem. Tudom hol áll a Szilárd villája. Sőt a Palikét is tudom, így be tudok kiabálni neki a Bathhyány utcában, hogy "hova tűnt Damon Hiill????????" Boldogságból kívánok (egészségből meg pénzből is) sokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 :) :D <_< :icon13: 13 évvel ezelőtt rendszeresen vörös karimát préselt a combomra a vécédeszka, annyit ábrándoztam a Porsche 911 GT1 Straßenversion adataira bambulva a fürdőszobai Autópiacban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 14nz/17d-t mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 http://i254.photobucket.com/albums/hh116/benj2k/ab01c412.jpg 14nz/17d-t mindenkinek. Kanyarodni meg nem is kell,mer olyan orrnehéz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kanyarodni meg nem is kell,mer olyan orrnehéz. :) Kell valami kihívás, hamár a közlekedésben egyéb ellenfél nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kell valami kihívás, hamár a közlekedésben egyéb ellenfél nincs. :) Nem olyan nagyszám a 3.0 astrában,elég lassan pörög fel az a moci,egy LET életképesebb városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kanyarodni meg nem is kell,mer olyan orrnehéz. :) Valszeg minimális kormánymozdulattal arra megy, amerre akarod, ha beesel egy kanyarba :D Torony ? Az miiiiii ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Valszeg minimális kormánymozdulattal arra megy, amerre akarod, ha beesel egy kanyarba :) Torony ? Az miiiiii ? Sztem csak vmi bili. A többi képen már rendes toronyszilent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem olyan nagyszám a 3.0 astrában,elég lassan pörög fel az a moci,egy LET életképesebb városban. Vagy egy jó 14xe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kicsit lusta vagyok visszaolvasni. Volt vmi érdemi az elmúlt 2 napban? Isten éltessen Lacika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kicsit lusta vagyok visszaolvasni. Volt vmi érdemi az elmúlt 2 napban? Isten éltessen Lacika. Köszönöm szépen :D Hát...talán ami említésre méltó, és eléggé sajnálatos dolog, hogy ellopták Dávid télikerekeit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nem olyan nagyszám a 3.0 astrában,elég lassan pörög fel az a moci,egy LET életképesebb városban. Valóban ? Mindkettőt kipróbáltad és a LET verzió szimpibb volt ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Kicsit lusta vagyok visszaolvasni. Volt vmi érdemi az elmúlt 2 napban? Isten éltessen Lacika. Komolyan bammeg,még te is? :) Van erre külön topik,köszöngesetek ott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Valóban ? Mindkettőt kipróbáltad és a LET verzió szimpibb volt ? :) :D Annó Pé astrájában ültem és igaza volt Demónak,hogy nem rossz állóból,de nem is olyan nagy szám.Gurulóból már más volt a helyzet. LET-ről nem tudok nyilatkozni,mert mielőtt Demó vitt volna egy kört vele széthulott a technika! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Annó Pé astrájában ültem és igaza volt Demónak,hogy nem rossz állóból,de nem is olyan nagy szám.Gurulóból már más volt a helyzet. LET-ről nem tudok nyilatkozni,mert mielőtt Demó vitt volna egy kört vele széthulott a technika! :) Állítólag az x30 + c25 kombó nagyon durván muzsikál :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Komolyan bammeg,még te is? :) Van erre külön topik,köszöngesetek ott! :D Klubtagoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts