Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akár... :) Vagy valami három literes Senatorból... unom már, hogy minden göcsörtös földúton beleakadok a fűcsomókba... :D én meg azt hogy a cica nem megkerüli, hanem alatta szalad át... aztán vagy kijön, vagy nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akár... :D Vagy valami három literes Senatorból... unom már, hogy minden göcsörtös földúton beleakadok a fűcsomókba... <_< Tudom ajánlani a 185/70 14-es kerekeket :icon13: nekem bejött járdázáshoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akár... :D Vagy valami három literes Senatorból... unom már, hogy minden göcsörtös földúton beleakadok a fűcsomókba... <_< Nekem elől c20xe rugók vannak, még tavasszal vettem Spzolitól, hátul meg gyári caravan rugók. Most volt "rugófrissítés" tavasszal. van 2 törött rugóm...valakinek esetleg? :) a két "kicsit" leültet elvitte 1 srác mondván: "jó lesz ez még valamire" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tudom ajánlani a 185/70 14-es kerekeket :icon13: nekem bejött járdázáshoz :) A járdán szerencsére még felmegy ezekkel... :D A Vectra az meg mindig meghasalt a fekvőrendőrökön is... Unokabátyám persze a Range Roverrel minden mocsokba belehajt, aztán lesz ami lesz... nem kellett még kihúzni sehonnan... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Na ilyen is van :) http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra_...l_astra_2.0_16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Legkedvesebb (Amúgy <_< ) Lacikámnak nagyon boldog születésnapot kívánok! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Érzékeny pont kitapintva! -_- Tele vagyok érzékeny pontokkal, végülis az egész testem egy nagy erogén zóna. :D Vagy miről is van szó? :icon13: B) Legkedvesebb (Amúgy :D ) Lacikámnak nagyon boldog születésnapot kívánok! :) :lol: Boldogat! :lol: Két X-bakker! Milyen régen volt. Nem sok minden történt velem 20 éves korom óta. A nő ugyanaz, ugyanazt a házat építgetem, csak nem a cangát amortizálom hanem a kocsit. :P Esik az eső remélem nem melózunk, aztán visszafekszem. :D Homlokfalat is ezzel rögzíted? Dehogy, azt kábelkötegelővel, aztán áthegesztettem...vagy csak akartam?? <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Üdv Mindenki! Nem tudom jó helyen kérdezek-e? A vadriasztó sípokról szeretnék néhány véleményt kapni! Kicsit elrettentő volt a hétvégén amennyi őzzel találkoztam esténként! Gyakran megyek sötétbe ezért érdekelne! Eddig sikerült kikerülnöm mindet, és szeretném ha így is maradna! Nem sajnálom rá a pénzt, nem azért kérdezem! Csak az érdekel hogy van-e gyakorlati haszna? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Na ilyen is van :lol: http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra_...l_astra_2.0_16v hmm... Beszélgetni kéne az emberrel, hogy milyen ismerőse van -_- Dehogy, azt kábelkötegelővel, aztán áthegesztettem...vagy csak akartam?? :) B) :D <_< :icon13: Boldogat Laci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Na ilyen is van :) http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra_...l_astra_2.0_16v Ez vajon 2001es xe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nálatok mennyire divat a CB rádió? Mivel a sünök itt olyan radarkészülékeket kaptak, hogy a radarérzékelô számára nem észlelhetô mindenki veszi a CB rádiót mint a cukrot :) Magam is rendeltem egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Üdv Mindenki! Nem tudom jó helyen kérdezek-e? A vadriasztó sípokról szeretnék néhány véleményt kapni! Kicsit elrettentő volt a hétvégén amennyi őzzel találkoztam esténként! Gyakran megyek sötétbe ezért érdekelne! Eddig sikerült kikerülnöm mindet, és szeretném ha így is maradna! Nem sajnálom rá a pénzt, nem azért kérdezem! Csak az érdekel hogy van-e gyakorlati haszna? Köszi a válaszokat! Egy haveromnak volt a régi Seatján. Nem volt közvetlen találkozója vaddal, de hogy a sípnak köszönhetően-e, azt ugye nehéz megítélni. Egyébként a működési elvét végiggondolva nem lehet hülyeség. Én is gondolkozok rajta, mivel tényleg filléres dolog, és akár jó is lehet. Olyan ez mint a védőoltás. Nem tudja az ember, hogy az oltás miatt nem kapta-e el az influenzát, vagy egyébként sem esett volna bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Mivel a sünök itt olyan radarkészülékeket kaptak, hogy a radarérzékelô számára nem észlelhetô mindenki veszi a CB rádiót mint a cukrot :) Ez lehetne kérni ismét ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...7_4619469_n.jpg Hát levegőhiányban nem szenved :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez lehetne kérni ismét ? :) Szóval. Még év elején a sünök új autókat kaptak, új technológiájú sebességmérô készülékekkel amit a radarérzékelô (trafipax jelzô) készülékek már nem tudnak észlelni, mivel standby módban is bemér 2km távolságból. Ezért mindenki áttért a kamionosok által már évtizedek óta használt CB rádiók használatára. Most CB ôrület van, nap mint nap látni újabb és újabb tulajokat akik beruháznak ilyen készülékeket. Gondoltam Magyarországon is elterjedt már az ôrület. Trafipax jelzô CB rádió Sün járgány és a ketyere Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hát levegőhiányban nem szenved :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ez vajon 2001es xe? Ott a telszám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ott a telszám :D Lehet majd felcsörgöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Lehet majd felcsörgöm. :D Hát lehet érdemes lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 .... Ezt meg csak úgy közbevetőleg :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.0-16v-3805958 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Hát lehet érdemes lenne :) Felhívtam, jó arc az öreg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Legkedvesebb (Amúgy :lol: ) Lacikámnak nagyon boldog születésnapot kívánok! :) <_< Boldogat! :D Két X-bakker! Milyen régen volt. Nem sok minden történt velem 20 éves korom óta. A nő ugyanaz, ugyanazt a házat építgetem, csak nem a cangát amortizálom hanem a kocsit. B) Esik az eső remélem nem melózunk, aztán visszafekszem. :D Boldogat Laci! -_- http://www.alfasport.net/Public/data/alfet...torta_opel1.jpg Köszönöm szépen! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Felhívtam, jó arc az öreg. :) És tényleg le van papírozva ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 És tényleg le van papírozva ? :) Igen, 0kmes korában szét lett szedve és össze lett rakva egy felújított rotoros xevel. Gsi futóművel, belsővel. Aztán le lett papírozva, akkor még le lehetett. Van neki vmi csipcsupmókája is, még a rallyastrajaból. 178ps padon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts