Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akár... :D Vagy valami három literes Senatorból... unom már, hogy minden göcsörtös földúton beleakadok a fűcsomókba... <_<

Nekem elől c20xe rugók vannak, még tavasszal vettem Spzolitól, hátul meg gyári caravan rugók. Most volt "rugófrissítés" tavasszal. van 2 törött rugóm...valakinek esetleg? :) a két "kicsit" leültet elvitte 1 srác mondván: "jó lesz ez még valamire"

Megosztás:

Tudom ajánlani a 185/70 14-es kerekeket :icon13: nekem bejött járdázáshoz :)

A járdán szerencsére még felmegy ezekkel... :D A Vectra az meg mindig meghasalt a fekvőrendőrökön is...

Unokabátyám persze a Range Roverrel minden mocsokba belehajt, aztán lesz ami lesz... nem kellett még kihúzni sehonnan... <_<

Megosztás:

Érzékeny pont kitapintva! -_-

Tele vagyok érzékeny pontokkal, végülis az egész testem egy nagy erogén zóna. :D Vagy miről is van szó? :icon13: B)

Legkedvesebb (Amúgy :D ) Lacikámnak nagyon boldog születésnapot kívánok! :) :lol:

Boldogat! :lol: Két X-bakker! Milyen régen volt. Nem sok minden történt velem 20 éves korom óta. A nő ugyanaz, ugyanazt a házat építgetem, csak nem a cangát amortizálom hanem a kocsit. :P

Esik az eső remélem nem melózunk, aztán visszafekszem. :D

Homlokfalat is ezzel rögzíted?

Dehogy, azt kábelkötegelővel, aztán áthegesztettem...vagy csak akartam?? <_< ;)

Megosztás:

Üdv Mindenki!

Nem tudom jó helyen kérdezek-e?

A vadriasztó sípokról szeretnék néhány véleményt kapni! Kicsit elrettentő volt a hétvégén amennyi őzzel találkoztam esténként! Gyakran megyek sötétbe ezért érdekelne! Eddig sikerült kikerülnöm mindet, és szeretném ha így is maradna! Nem sajnálom rá a pénzt, nem azért kérdezem! Csak az érdekel hogy van-e gyakorlati haszna?

Köszi a válaszokat!

Megosztás:

Üdv Mindenki!

Nem tudom jó helyen kérdezek-e?

A vadriasztó sípokról szeretnék néhány véleményt kapni! Kicsit elrettentő volt a hétvégén amennyi őzzel találkoztam esténként! Gyakran megyek sötétbe ezért érdekelne! Eddig sikerült kikerülnöm mindet, és szeretném ha így is maradna! Nem sajnálom rá a pénzt, nem azért kérdezem! Csak az érdekel hogy van-e gyakorlati haszna?

Köszi a válaszokat!

Egy haveromnak volt a régi Seatján. Nem volt közvetlen találkozója vaddal, de hogy a sípnak köszönhetően-e, azt ugye nehéz megítélni. Egyébként a működési elvét végiggondolva nem lehet hülyeség. Én is gondolkozok rajta, mivel tényleg filléres dolog, és akár jó is lehet.

Olyan ez mint a védőoltás. Nem tudja az ember, hogy az oltás miatt nem kapta-e el az influenzát, vagy egyébként sem esett volna bele?

Megosztás:

Ez lehetne kérni ismét ? :)

Szóval. Még év elején a sünök új autókat kaptak, új technológiájú sebességmérô készülékekkel amit a radarérzékelô (trafipax jelzô) készülékek már nem tudnak észlelni, mivel standby módban is bemér 2km távolságból. Ezért mindenki áttért a kamionosok által már évtizedek óta használt CB rádiók használatára.

Most CB ôrület van, nap mint nap látni újabb és újabb tulajokat akik beruháznak ilyen készülékeket. Gondoltam Magyarországon is elterjedt már az ôrület.

Trafipax jelzô

CB rádió

Sün járgány és a ketyere

Megosztás:

Legkedvesebb (Amúgy :lol: ) Lacikámnak nagyon boldog születésnapot kívánok! :) <_<

Boldogat! :D Két X-bakker! Milyen régen volt. Nem sok minden történt velem 20 éves korom óta. A nő ugyanaz, ugyanazt a házat építgetem, csak nem a cangát amortizálom hanem a kocsit. B)

Esik az eső remélem nem melózunk, aztán visszafekszem. :D

Köszönöm szépen! :icon13:

Megosztás:

És tényleg le van papírozva ? :)

Igen, 0kmes korában szét lett szedve és össze lett rakva egy felújított rotoros xevel. Gsi futóművel, belsővel. Aztán le lett papírozva, akkor még le lehetett.

Van neki vmi csipcsupmókája is, még a rallyastrajaból. 178ps padon. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.