Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Csak mond Tiv.-nek hogy szelephimba, Novynak hogy wartburgféltengely, Zotyának hogy kipufogótartó, nekem hogy villanyoszlop, és kész <_< :icon13: Villanyoszlop! :) Volt valami Zotyával meg a féltengellyel is, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Volt valami Zotyával meg a féltengellyel is, nem? :) Érzékeny pont kitapintva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Csak mond Tiv.-nek hogy szelephimba, Novynak hogy wartburgféltengely, Zotyának hogy kipufogótartó, nekem hogy villanyoszlop, és kész :) :icon13: Mekkora dög vagy. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Érzékeny pont kitapintva! <_< Olvasok ám! :D Nekem nincs érzékeny pontom, mindenhez ugyanolyan béna vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ezzel arra célzol, hogy nem értem? dee dee érteted, cak nem mindenki van ezzel így <_< Mekkora dög vagy. :) :D és még nem is emlékszik jol, me nekem wartburg váltóval is volt némi baj egyidőbena féltengel. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mekkora dög vagy. :) :D <_< :icon13: Én csak segítek beilleszkedni :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha elkészülne a garim... lehet nyaranta a kocsi mellett fogok aludni, mert a szoba olyan meleg éjszaka, hogy meggyúlok, a gari meg 3oldalrol is félig föld alatt lesz...Reggel csak felkelnék, bekúsznék akocsiba és már mennék is :D Ez már fanatizmus :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 dee dee érteted, cak nem mindenki van ezzel így :) és még nem is emlékszik jol, me nekem wartburg váltóval is volt némi baj egy időben a féltengel. :D áááá... az csak gyári hibás volt biztos. Neked közöd se volt hozzá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 :) :D Én csak segítek beilleszkedni <_< :icon13: Aztán meg jól felnyomod..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 dee dee érteted, cak nem mindenki van ezzel így -_- Értem a viccet, és szeretem is... :) :D Én csak segítek beilleszkedni <_< :icon13: Hálásan köszönöm. Ha még van valami, amit tudnom kell, tájékoztass, kérlek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Villanyoszlop! :) Volt valami Zotyával meg a féltengellyel is, nem? :D De. A Kipufogója nem volt rendesen rögzítve, és ő féltengely problémának diagnosztizálta <_< Előferdül nah :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ez már fanatizmus :) dehogy is csak víz a seggemen este... <_< áááá... az csak gyári hibás volt biztos. Neked közöd se volt hozzá :icon13: itthon is hasonlóval próbálkoztam, találd ki elhitték e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Aztán meg jól felnyomod..... :D Mint a franc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 637959 a unix number, nem birom a linket betenni, itt a kep: http://www.unixauto.hu/TL_IMAGES//00076/00076547.umk 31k magyar forint.... plusz meg jott hozza egy doblemez az is vagy 20 :D nem vot occso.... Jaaa...hogy ilyen <_< Értem már. Caravanos saroklemezre gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 itthon is hasonlóval próbálkoztam, találd ki elhitték e :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 nyehehehe...rám nem tudtál érzékeny pontot mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hálásan köszönöm. Ha még van valami, amit tudnom kell, tájékoztass, kérlek. :) Dáwiddal vigyázz, felnyom a modiknál. :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 nyehehehe...rám nem tudtál érzékeny pontot mondani :D A tetősín nélküli németjuhászra gondoltál, vagy a /80-as kerekekre? :) <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A tetősín nélküli németjuhászra gondoltál, vagy a /80-as kerekekre? :icon13: :lol: B) <_< :) Az már nem is németjuhász, és a pernyócvan kerekek se lesznek fent sokáig -_- A tetősínnélküliség az oké :D Arra büszke vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Dáwiddal vigyázz, felnyom a modiknál. :D <_< :icon13: Azt még túlélem valahogy... A németjuhászról jut eszembe, ma láttam egy fehér Caravant, aminek szerintem 20 centivel magasabban volt a hátulja, mint az eleje... nagyon groteszk látványt nyújtott. A gumiba meg nem kötök bele, nekem is 175/70 R13 szafaládé van fenn... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 :D :D Az már nem is németjuhász, és a pernyócvan kerekek se lesznek fent sokáig :P A tetősínnélküliség az oké :lol: Arra büszke vagyok :icon13: ;) Nah jóvan, kikötözködtem magam erre a hétre :) (még szerencse hogy már csak szűk 2 óra :D :lol: ) Szívás mert nincs itthon sör. Viszont "kicsit" morcos vagyok a történtek miatt, de ha ilyenkor nem tudok sörözni, akkor b.szogatok másokat <_< Tudom, tudom... megyek a szuzuki fórumra -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Azt még túlélem valahogy... A németjuhászról jut eszembe, ma láttam egy fehér Caravant, aminek szerintem 20 centivel magasabban volt a hátulja, mint az eleje... nagyon groteszk látványt nyújtott. A gumiba meg nem kötök bele, nekem is 175/70 R13 szafaládé van fenn... :) Nálunk van 1 ilyen.. :lol: (egyik indexe fehér másik meg sárga amúgy :D ) :P Nah jóvan, kikötözködtem magam erre a hétre :D (még szerencse hogy már csak szűk 2 óra :lol: -_- ) Szívás mert nincs itthon sör. Viszont "kicsit" morcos vagyok a történtek miatt, de ha ilyenkor nem tudok sörözni, akkor b.szogatok másokat :icon13: Tudom, tudom... megyek a szuzuki fórumra B) :D Bizony és éjfél után tessék megnézni a születésnaposokat... Nem célzás vagy utalás volt csak egy ötlet ;) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nálunk van 1 ilyen.. :) (egyik indexe fehér másik meg sárga amúgy :D ) Nem semmi... <_< Gondoltam én is a magasításon, de akkor már elöl-hátul. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem semmi... <_< Gondoltam én is a magasításon, de akkor már elöl-hátul. :icon13: Opel Omega rugó alámegy? :) Amit küldtem amúgy hátulról annyira alá lehet látni hogy a tankot úgy 1 az 1be lehet látni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Opel Omega rugó alámegy? :) Akár... :D Vagy valami három literes Senatorból... unom már, hogy minden göcsörtös földúton beleakadok a fűcsomókba... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts