Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Srácok! Lehet egy nagyon nem ide illő kérdésem? Kársztájligon ez mi akar lenni? Klikk ide Mindenkinek ilyen aki regelve van? nCore gyorsgombon. ejnye :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 De ez képcsöves vagy miféle? Slim képcsöves :lol: 40 centi vastag.. :) Már bánom, hogy nem néztem az F1-et :D ennyi karambolt kihagyni.. :icon13: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Már dolgozom a technológián hogy az autót is fel tudjam hozni a szobába :) Az ágy másik oldalán még van egy kis hely. Vagy... kibacom az ágyat. Ágy van kitéve több emeleten is a tárolóba, és azt sehonnan nem vitték el. Kiteszem az ágyat, és behozom az autót :D Ha elkészülne a garim... lehet nyaranta a kocsi mellett fogok aludni, mert a szoba olyan meleg éjszaka, hogy meggyúlok, a gari meg 3oldalrol is félig föld alatt lesz...Reggel csak felkelnék, bekúsznék akocsiba és már mennék is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Már dolgozom a technológián hogy az autót is fel tudjam hozni a szobába :D Az ágy másik oldalán még van egy kis hely. Vagy... kibacom az ágyat. Ágy van kitéve több emeleten is a tárolóba, és azt sehonnan nem vitték el. Kiteszem az ágyat, és behozom az autót ;) :D <_< Nagyon nagyon hsonló a gondolatmenetünk. Nagyanyámmal valamelyik nap elmentem a Kenézy kórházba vizsgálatra. Míg bent volt addig vártam a folyosón a liftel szemben. Ott volt egy teherlift pont velem szemben.. Mi volt ráírva? Max teherbírás: 1350 kiló... :icon13: Azonnal az jutott eszembe. :) Felhozom a kocsit :lol: Bár kijönni a szűk folyosóra nem tudna -_- De már nézegettem hogyha elvennénk a széksort amin ültem, egy smartal fel lehetne jönni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha elkészülne a garim... lehet nyaranta a kocsi mellett fogok aludni, mert a szoba olyan meleg éjszaka, hogy meggyúlok, a gari meg 3oldalrol is félig föld alatt lesz...Reggel csak felkelnék, bekúsznék akocsiba és már mennék is :icon13: Akkor meg az lenne a bajod, hogy a füledbe lihegne az a túlméretes rottvájler :lol: ...De már nézegettem hogyha elvennénk a széksort amin ültem, egy smartal fel lehetne jönni :) Csak Endlosnak meg ne említsd.. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 nCore gyorsgombon. ejnye :D <_< Látnád a könyvjelzőm :icon13: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Slim képcsöves :D 40 centi vastag.. :) Már bánom, hogy nem néztem az F1-et :D ennyi karambolt kihagyni.. B) :lol: Ja de én LCD-t tervezek venni, 35ért van, csak még memóriát kell benne cserélni. Te laptopozol? hát nekem jelen pillanatban megy a két laptop, meg a szobai is -_- <_< meg a tvvillany, meg fatrom szobájában is megy a tv, meg az ő gépe is, meg anyám is tvzik :icon13: neki nincs gépe, jó hogy a tvt tudja kezelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Akkor meg az lenne a bajod, hogy a füledbe lihegne az a túlméretes rottvájler :icon13: Csak Endlosnak meg ne említsd.. :) :D ha csak lihenge, de ha alszik horkol is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Csak Endlosnak meg ne említsd.. :) :D Pedig rá gondoltam, hogy kipróbálhatnánk.. <_< mit szólnának vajon..Egy smart jön ki a liftből a második emeleten :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ja de én LCD-t tervezek venni, 35ért van, csak még memóriát kell benne cserélni. Te laptopozol? Én meg kb semmilyent :icon13: minek :) nem nézem ezt a sok népbutító műsort <_< Ja, pár éve :lol: amit kell tudnia tudja.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Abban meg ott az ágy a raktérben :icon13: vagy beleteszed abba az ágyat.. :) :D Nem fér be. Egy pár hónapja van meg, de a tetején hoztam haza is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Srácok! Lehet egy nagyon nem ide illő kérdésem? Kársztájligon ez mi akar lenni? Klikk ide Mindenkinek ilyen aki regelve van? Kis adatbázis hiba. :D Majd az adminok megoldják. <_< Látom te is telepakoltad sok hülye eszköztárral szerencsétlen böngészőt... :) Nem szereted ha gyors a böngésző és minél kevesebbet láss egy oldalból? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én meg kb semmilyent -_- minek :) nem nézem ezt a sok népbutító műsort <_< Ja, pár éve B) amit kell tudnia tudja.. :D Énmeg keveset vagyok itthon, ha van melo, szoval nem enne sokat :icon13: Am is csak dvdzni szeretnék kicsit jobb minőségben, vhogy a mozilátogatás meghozta a kedvemet hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én meg kb semmilyent :icon13: minek :) nem nézem ezt a sok népbutító műsort <_< Ja, pár éve -_- amit kell tudnia tudja.. :D 3 jó csatorna van és csak azt a hármat szoktam nézni. 1: Discovery channel, 2: Fishing & Hunting, 3: Comedy central. Na jó néha spektrum meg natgeo. De ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem fér be. Egy pár hónapja van meg, de a tetején hoztam haza is :) hát... Dáwidkám, te aztán nem viszed tulzásba, az én szobámban egy cm2re több elektronika esik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 3 jó csatorna van és csak azt a hármat szoktam nézni. 1: Discovery channel, 2: Fishing & Hunting, 3: Comedy central. Na jó néha spektrum meg natgeo. De ennyi. :D nincsenek, de van cool night meg musik max adult..csak sokáig kell várni, mire ezek vannak <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 hát... Dáwidkám, te aztán nem viszed tulzásba, az én szobámban egy cm2re több elektronika esik :) Dízeles vagyok :lol: Minimalizáljuk az elektronikát ahol lehet :D Azt a párezer elektronyos cart ami meg van, azt bent tartom a cégnél <_< Elég ha bent látom, itthon már ne lássam ugyan azt :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 nincsenek, de van cool night meg musik max adult..csak sokáig kell várni, mire ezek vannak <_< :) Régen az alföld TV-n... éjféltől ment a hárdkór :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Dízeles vagyok :icon13: Minimalizáljuk az elektronikát ahol lehet :) Azt a párezer elektronyos cart ami meg van, azt bent tartom a cégnél :D Elég ha bent látom, itthon már ne lássam ugyan azt <_< Na igen... mondjuk én is redukáloma dolgokat lehet jövőhéttől... két erősítőt kiváltok egy házimozissal remélhetőleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 hát... Dáwidkám, te aztán nem viszed tulzásba, az én szobámban egy cm2re több elektronika esik :D Miért? Kapásból ott a lámpa (vagy állványos ventillátor), a laptop meg a laptop mellett az a távirányító vagy telefon, vagy klímakapcsoló (bár ilyen időben nem aktuális de lehet csak elemet cserélt Dáwid és ott felejtette) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Kis adatbázis hiba. :D Majd az adminok megoldják. <_< Látom te is telepakoltad sok hülye eszköztárral szerencsétlen böngészőt... :) Nem szereted ha gyors a böngésző és minél kevesebbet láss egy oldalból? :icon13: Nekem így is gyors :lol: És ha ha úgy akarom nézni akkor nyomok egy F11 -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Miért? Kapásból ott a lámpa (vagy állványos ventillátor), a laptop meg a laptop mellett az a távirányító vagy telefon, vagy klímakapcsoló (bár ilyen időben nem aktuális de lehet csak elemet cserélt Dáwid és ott felejtette) :) A telefon nincs a képen, me' azzal fényképeztem, de képzelj oda egy 6210Navigatort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/111798-20101024-MuOBWU.jpg A telefon nincs a képen, me' azzal fényképeztem, de képzelj oda egy 6210Navigatort :D Sok sok gomb <_< NNNAH...most magadat kell fölnyomnod 1 modinál a duplázásért :icon13: Gyorsan találj 1 hszt mintha arra válaszoltál volna mégmielőtt többen észreveszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Énmeg keveset vagyok itthon, ha van melo, szoval nem enne sokat :icon13: Am is csak dvdzni szeretnék kicsit jobb minőségben, vhogy a mozilátogatás meghozta a kedvemet hozzá :lol: De a nejem akkor is járatná ha nem nézi meg képes elaludni és bacik kikapcsolni :D mozizni meg mi is szoktunk a notimon B) 1366x768 a notim felbontása, jó :D igaz a 15.6" enyhén kicsi :) 3 jó csatorna van és csak azt a hármat szoktam nézni. 1: Discovery channel, 2: Fishing & Hunting, 3: Comedy central. Na jó néha spektrum meg natgeo. De ennyi. -_- Van m1, tv2, rtl meg pár román amiből annyit értek, hogy a "si" az "és"-t jelent ha minden igaz.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Sok sok gomb :D NNNAH...most magadat kell fölnyomnod 1 modinál a duplázásért <_< Gyorsan találj 1 hszt mintha arra válaszoltál volna mégmielőtt többen észreveszik :) Hamarabb tettem meg, mint ahogy Te észrevetted, csak lassúreagálású a szerv :lol: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts