mooby Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 az időjárás jelentés. este eső várható villámmal 8) :lol: :D :lol: hehehe nem vicces!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 pedig nekem teccik 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 pedig nekem teccik 8) :lol: na de tényleg!mi ez?komoly baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 na de tényleg!mi ez?komoly baj? motorkontrol lámpa. valamelyik, motort vezérelő elektronikája hibásan müködik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 van egy 96-os 1.4-16valve caravánom,és kigyuladt rajta valami sárga kütyü benne egy villámmal?töltés lámpa?vagy mi a szar?mi baja lehet,és mennyibe fáj? ezt beszívtad tesa csúnyán :lol: miért nem vettük meg a calit anno :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Leslie! Nyárra várható. Szuper. Olyan 110%, hogy érdekelni fog a dolog. :lol: De nekem is olyan a kijelző, h óra, dátum, hőfok. Viszont a hiányzó karakterek mögött is ott a kijelző, ahogy elnézem, csak épp nem vezérelte eddig semmi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 motorkontrol lámpa. valamelyik, motort vezérelő elektronikája hibásan müködik... és mi a teeeendő?mennyibe kerül kb ez a mutatvány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ezt beszívtad tesa csúnyán :lol: miért nem vettük meg a calit anno :roll: :?: arra a romra ráköltöttem volna az életem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ki kell deríteni mi a hibás... Ergo vagy szervíz és hibaolvasás(3-6e forint, hacsak nincs ismerősöd), vagy ha a tiednél is lehet, (nem tom) akkor ki kell villogtatni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ui: egy kis szakirányú segítség(én nem tok englisül) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 arra a romra ráköltöttem volna az életem! :lol: és azóta nem költesz más vasakra ebből a megfontolásból :?: :D pedig ecsém nem gyenge papucs vót rajta meg a bőr benne :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Gabi! Valahol visszább írtad az elérhetőségüket a szilentgyártóknak. Namost. Mivel kicsit messze lakom Pesttől, igy esetleg majd ha aktuális lesz, megkérhetek valakit, hogy adatok leadása után vegyen nekem egy garnitúrát a lengőkarokhoz, aztán postázza má' el nékem utánvéttel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Sajna tőlem is elég messze esnek, szal én sajnos nem tudom ígérni, de hátha lakik valaki azon a környéken... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 OK!, ez úgysem a napokban értendő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 és azóta nem költesz más vasakra ebből a megfontolásból :?: :D pedig ecsém nem gyenge papucs vót rajta meg a bőr benne :roll: erre az astrára még nem költöttem!jo volt közben egy 2 éves fiatom(botlás) dehát felborult!szar szemét szar auto volt!ki tudta hogy ez igy borul a kanyarba...mind1.vettem a kombimra is szép papucsot. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ki kell deríteni mi a hibás... Ergo vagy szervíz és hibaolvasás(3-6e forint, hacsak nincs ismerősöd), vagy ha a tiednél is lehet, (nem tom) akkor ki kell villogtatni.. mi az hogy kivillogtatni???elvittem volna Én szerelöhöz,de mára elmult neki!!!mivan ezzel a kocsival?meggyogyult?Tuti a szerelönél nem csinálja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 AZTEC koma megkaptad a suzuki GSXR 1000 képeket? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Vmikor fussunk össze szakácsok gyöngye oszt megnézem az új vasalód ha addig nem gurítod fel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Vmikor fussunk össze szakácsok gyöngye oszt megnézem az új vasalód ha addig nem gurítod fel :lol: a GSXR a balesetes képekre gondoltam!nekem nincsen!nincsen kedvem megmurdelni mint az a csori:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Szedett le valaki mostanában astráról kormányt? Hogyan kell humánus eszközökkel leszedni,mert állítólag elég jól felszórítják a gyárban az eredetit? Beszertném böröztetni,ezért kell majd valószínűleg levenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Szedett le valaki mostanában astráról kormányt? Hogyan kell humánus eszközökkel leszedni,mert állítólag elég jól felszórítják a gyárban az eredetit? Beszertném böröztetni,ezért kell majd valószínűleg levenni! Kozepe levesz, csavar kicsavar, majd nekiall ket oldalrol huzni a kormanyt! De vigyaz pofon ne vagd magad ha lejon!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kozepe levesz, csavar kicsavar, majd nekiall ket oldalrol huzni a kormanyt! De vigyaz pofon ne vagd magad ha lejon!!!! Csak ha nincs benne légzsák. Az AIRBAG-es kormánynál középen nincs semmi, amit le lehetne pattintani! Ott valahogy másképp oldották meg a felfogatást. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kozepe levesz, csavar kicsavar, majd nekiall ket oldalrol huzni a kormanyt! De vigyaz pofon ne vagd magad ha lejon!!!! JAJA Engem is orron vágott a rohadt,mrrt úgy rá volt feszülve mint állat. Alig akart lejönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Egy kis érdekesség: Tudjátok, miért F-el kezdődött az Astra sorozat? :?: Ha nem, akkor válaszolok! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ezt már egyszer kitárgyalták itt a fórumon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts