Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Már dolgozom a technológián hogy az autót is fel tudjam hozni a szobába :) Az ágy másik oldalán még van egy kis hely. Vagy... kibacom az ágyat. Ágy van kitéve több emeleten is a tárolóba, és azt sehonnan nem vitték el. Kiteszem az ágyat, és behozom az autót :D

Ha elkészülne a garim... lehet nyaranta a kocsi mellett fogok aludni, mert a szoba olyan meleg éjszaka, hogy meggyúlok, a gari meg 3oldalrol is félig föld alatt lesz...Reggel csak felkelnék, bekúsznék akocsiba és már mennék is <_<

Megosztás:

Már dolgozom a technológián hogy az autót is fel tudjam hozni a szobába :D Az ágy másik oldalán még van egy kis hely. Vagy... kibacom az ágyat. Ágy van kitéve több emeleten is a tárolóba, és azt sehonnan nem vitték el. Kiteszem az ágyat, és behozom az autót ;)

:D <_<

Nagyon nagyon hsonló a gondolatmenetünk. Nagyanyámmal valamelyik nap elmentem a Kenézy kórházba vizsgálatra. Míg bent volt addig vártam a folyosón a liftel szemben. Ott volt egy teherlift pont velem szemben.. Mi volt ráírva? Max teherbírás: 1350 kiló... :icon13: Azonnal az jutott eszembe.

:) Felhozom a kocsit :lol: Bár kijönni a szűk folyosóra nem tudna -_- De már nézegettem hogyha elvennénk a széksort amin ültem, egy smartal fel lehetne jönni B)

Megosztás:

Ha elkészülne a garim... lehet nyaranta a kocsi mellett fogok aludni, mert a szoba olyan meleg éjszaka, hogy meggyúlok, a gari meg 3oldalrol is félig föld alatt lesz...Reggel csak felkelnék, bekúsznék akocsiba és már mennék is :icon13:

Akkor meg az lenne a bajod, hogy a füledbe lihegne az a túlméretes rottvájler :lol:

...De már nézegettem hogyha elvennénk a széksort amin ültem, egy smartal fel lehetne jönni :)

Csak Endlosnak meg ne említsd.. :D <_<

Megosztás:

Slim képcsöves :D 40 centi vastag.. :)

Már bánom, hogy nem néztem az F1-et :D ennyi karambolt kihagyni.. B) :lol:

Ja de én LCD-t tervezek venni, 35ért van, csak még memóriát kell benne cserélni.

Te laptopozol?

hát nekem jelen pillanatban megy a két laptop, meg a szobai is -_- <_<

meg a tvvillany, meg fatrom szobájában is megy a tv, meg az ő gépe is, meg anyám is tvzik :icon13:

neki nincs gépe, jó hogy a tvt tudja kezelni...

Megosztás:

Ja de én LCD-t tervezek venni, 35ért van, csak még memóriát kell benne cserélni.

Te laptopozol?

Én meg kb semmilyent :icon13: minek :) nem nézem ezt a sok népbutító műsort <_<

Ja, pár éve :lol: amit kell tudnia tudja.. :D

Megosztás:

Srácok!

Lehet egy nagyon nem ide illő kérdésem?

Kársztájligon ez mi akar lenni? Klikk ide Mindenkinek ilyen aki regelve van?

Kis adatbázis hiba. :D Majd az adminok megoldják. <_< Látom te is telepakoltad sok hülye eszköztárral szerencsétlen böngészőt... :) Nem szereted ha gyors a böngésző és minél kevesebbet láss egy oldalból? :icon13:

Megosztás:

Én meg kb semmilyent -_- minek :) nem nézem ezt a sok népbutító műsort <_<

Ja, pár éve B) amit kell tudnia tudja.. :D

Énmeg keveset vagyok itthon, ha van melo, szoval nem enne sokat :icon13:

Am is csak dvdzni szeretnék kicsit jobb minőségben, vhogy a mozilátogatás meghozta a kedvemet hozzá :lol:

Megosztás:

Én meg kb semmilyent :icon13: minek :) nem nézem ezt a sok népbutító műsort <_<

Ja, pár éve -_- amit kell tudnia tudja.. :D

3 jó csatorna van és csak azt a hármat szoktam nézni. 1: Discovery channel, 2: Fishing & Hunting, 3: Comedy central.

Na jó néha spektrum meg natgeo. De ennyi. :lol:

Megosztás:

3 jó csatorna van és csak azt a hármat szoktam nézni. 1: Discovery channel, 2: Fishing & Hunting, 3: Comedy central.

Na jó néha spektrum meg natgeo. De ennyi. :D

nincsenek, de van cool night meg musik max adult..csak sokáig kell várni, mire ezek vannak <_< :)

Megosztás:

hát... Dáwidkám, te aztán nem viszed tulzásba, az én szobámban egy cm2re több elektronika esik :)

Dízeles vagyok :lol: Minimalizáljuk az elektronikát ahol lehet :D Azt a párezer elektronyos cart ami meg van, azt bent tartom a cégnél <_< Elég ha bent látom, itthon már ne lássam ugyan azt :icon13:

Megosztás:

Dízeles vagyok :icon13: Minimalizáljuk az elektronikát ahol lehet :) Azt a párezer elektronyos cart ami meg van, azt bent tartom a cégnél :D Elég ha bent látom, itthon már ne lássam ugyan azt <_<

Na igen... mondjuk én is redukáloma dolgokat lehet jövőhéttől... két erősítőt kiváltok egy házimozissal remélhetőleg...

Megosztás:

hát... Dáwidkám, te aztán nem viszed tulzásba, az én szobámban egy cm2re több elektronika esik :D

Miért? Kapásból ott a lámpa (vagy állványos ventillátor), a laptop meg a laptop mellett az a távirányító vagy telefon, vagy klímakapcsoló (bár ilyen időben nem aktuális de lehet csak elemet cserélt Dáwid és ott felejtette) :)

Megosztás:

Kis adatbázis hiba. :D Majd az adminok megoldják. <_< Látom te is telepakoltad sok hülye eszköztárral szerencsétlen böngészőt... :) Nem szereted ha gyors a böngésző és minél kevesebbet láss egy oldalból? :icon13:

Nekem így is gyors :lol: És ha ha úgy akarom nézni akkor nyomok egy F11 -_-

Megosztás:

Miért? Kapásból ott a lámpa (vagy állványos ventillátor), a laptop meg a laptop mellett az a távirányító vagy telefon, vagy klímakapcsoló (bár ilyen időben nem aktuális de lehet csak elemet cserélt Dáwid és ott felejtette) :)

111798-20101024-MuOBWU.jpg

A telefon nincs a képen, me' azzal fényképeztem, de képzelj oda egy 6210Navigatort :D

Megosztás:

Énmeg keveset vagyok itthon, ha van melo, szoval nem enne sokat :icon13:

Am is csak dvdzni szeretnék kicsit jobb minőségben, vhogy a mozilátogatás meghozta a kedvemet hozzá :lol:

De a nejem akkor is járatná ha nem nézi meg képes elaludni és bacik kikapcsolni :D mozizni meg mi is szoktunk a notimon B) 1366x768 a notim felbontása, jó :D igaz a 15.6" enyhén kicsi :)

Na jó néha spektrum meg natgeo. De ennyi. -_-

Van m1, tv2, rtl meg pár román amiből annyit értek, hogy a "si" az "és"-t jelent ha minden igaz.. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.