Tiv. Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 :) Nem akarom tudni... ... Mennyi??? :D Annál több. <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A múlthéten végig Debrecenbe jártam továbbképzésre és nem volt annyi eszem, hogy szóljak nektek! Nem baj, nov. 2-án vizsgázok, talizhatnánk! B) Késő délután/este felé részemről megoldható :lol: :D Nem akarom tudni... Mennyi??? -_- Húzós <_< 1.xx milla.. :icon13: Örüljetek, legalább nincs checklámpátok... :P :) :lol: :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hát az nincs. Nekünk kimaradt az életünkből. :) Azért, mert nem voltál egy ideig, még megfejthetnéd dekódolás nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 még azóta sincs talpon? hát micsináltál már te? azóta vettem egy caravant, szétaggódtam az agyamat is rajta, meg motortcseréltem szinte, és tegnap még moziba is elvittem a jányokat :D Talpon van az, csak egy helybe! <_< Jó munkához idő kell, carhoz meg mégtöbb! :icon13: jártam mással, amikor volt időm, akkor meg szépítgettem, javítgattam. De már nem bírom, úgyhogy jövőhéten kiderül hogy műszakira megy, vagy dr bácsihoz :) Hallottam a szekeredről, grat! De akkor jól beleválasztottál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Késő délután/este felé részemről megoldható -_- Húzós :) 1.xx milla.. :D úúh bammeg... Durva ár.. Hmmm...3 ember, astrák.. deja vu... Megint szerelés lesz ha összejön <_< :icon13: Szólok is!:lol: Majd egyeztetünk tel számot. Rendben! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 úúh bammeg... Durva ár.. Hmmm...3 ember, astrák.. deja vu... Megint szerelés lesz ha összejön B) :D Az :D Mit szólsz ha ezúttal turbósítjuk? :lol: Majd Endlost bevesszük a projektbe, hátha van valami szokatlantól eltérő ötlete.. ;) :D Az asszony meg egyre jobban dumál, hogy nem tud tévézni :P mondom ránézek már, az antenna dugaljra rámérek- 11.5V szupi. Akkor már csak az antenna panelje lehet kifeküdve :) pillanat, van egy kis 7"-os lcd tévém, azért rádugom mit mutat-> képet :icon13: minden csatorna tisztán jön :lol: -_- nna, ez nem antenna erősítő panel hanem tv tuner baj.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Késő délután/este felé részemről megoldható :icon13: Én 4-ig vizsgázom, szóval nekem is csak utána jó! Persze késő se legyen, mert másnap meló + el kell érni a vonatot :) Azért, mert nem voltál egy ideig, még megfejthetnéd dekódolás nélkül. <_< Na én ezekhez a dolgokhoz nem értek. Nálam a hibakódok=GPS koordináták! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Talpon van az, csak egy helybe! :D Jó munkához idő kell, carhoz meg mégtöbb! <_< jártam mással, amikor volt időm, akkor meg szépítgettem, javítgattam. De már nem bírom, úgyhogy jövőhéten kiderül hogy műszakira megy, vagy dr bácsihoz :) Hallottam a szekeredről, grat! De akkor jól beleválasztottál! ;) mindent a saját bőrömön kell megtanulni ugyis :icon13: demosmá jónak tünik, vígan eszi a kmeket 120-150ekkel suhan szinte hangtalanul. :lol: A kipuffomrol tudom, hogy a középdob után el van repedve a csőcsatlakozásnál, de arra csak most jöttem rá, hogy olyan hango hallat a fülkébe, mintha vmi rezegne a fülkében, mikor 3 hngerezett egybőlváltozott az a hang szóval... :D na de nemsokára ugyis kapja a kipuffot -_- ez meg csak ugy kedvencem B) http://www.youtube.com/watch?v=m2vWQFHP3D0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én 4-ig vizsgázom, szóval nekem is csak utána jó! Persze késő se legyen, mert másnap meló + el kell érni a vonatot :) Na én ezekhez a dolgokhoz nem értek. Nálam a hibakódok=GPS koordináták! :D Max ha nejem aznap éjszakás lesz akkor hazavisz -_- <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az :D Mit szólsz ha ezúttal turbósítjuk? :lol: Majd Endlost bevesszük a projektbe, hátha van valami szokatlantól eltérő ötlete.. :D ;) Az asszony meg egyre jobban dumál, hogy nem tud tévézni :P mondom ránézek már, az antenna dugaljra rámérek- 11.5V szupi. Akkor már csak az antenna panelje lehet kifeküdve :) pillanat, van egy kis 7"-os lcd tévém, azért rádugom mit mutat-> képet :lol: minden csatorna tisztán jön -_- B) nna, ez nem antenna erősítő panel hanem tv tuner baj.. <_< Turbó + légrugó :D :lol: Akkor becart a TV? :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Turbó + légrugó <_< :D Akkor becart a TV? :D Azaz B) multi turbo & errájd by Endlosz Technologies.. :icon13: :lol: Be :) de nem csináltatom meg hanem igencsak ingyé elvihető lesz, jó a 82 cm de csak tekeri a villanyórát.. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Azaz -_- multi turbo & errájd by Endlosz Technologies.. :D <_< Be :) de nem csináltatom meg hanem igencsak ingyé elvihető lesz, jó a 82 cm de csak tekeri a villanyórát.. :icon13: Szép nagy.. kár érte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 mindent a saját bőrömön kell megtanulni ugyis :) demosmá jónak tünik, vígan eszi a kmeket 120-150ekkel suhan szinte hangtalanul. :D A kipuffomrol tudom, hogy a középdob után el van repedve a csőcsatlakozásnál, de arra csak most jöttem rá, hogy olyan hango hallat a fülkébe, mintha vmi rezegne a fülkében, mikor 3 hngerezett egybőlváltozott az a hang szóval... :icon13: na de nemsokára ugyis kapja a kipuffot <_< Az a lényeg, hogy rendbevan :lol: Max ha nejem aznap éjszakás lesz akkor hazavisz B) Rendben van, majd ezt még pontosítjuk -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Azaz B) multi turbo & errájd by Endlosz Technologies.. :D <_< Be :) de nem csináltatom meg hanem igencsak ingyé elvihető lesz, jó a 82 cm de csak tekeri a villanyórát.. -_- Én most tervezek 82 Cm es LCd-t venni, unalmas már ez a tv a polccal, teszek a helyére egy tvt :icon13: Am meg mit nyígsz, mindig legujjabb kütyüid vannak, multkor a telefonnal villogtál itt, most meg sok a villanyszámla? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szép nagy.. kár érte :) mé 60cm neked cingár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 mé 60cm neked cingár? :icon13: :) nem is volt szó semmiféle 60centiről :D Még cipőfűzőben is kicsi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szép nagy.. kár érte :D Annyira nem sajnálom :) mikor elébe akasztottam a teljesítménymérőt és 150W +-4W mutatott kiakadtam :icon13: Rendben van, majd ezt még pontosítjuk :lol: Oks :( majd ha meglesz a jövő havi beosztása megbeszéljük, hogy hogyan lesz :( Én most tervezek 82 Cm es LCd-t venni, unalmas már ez a tv a polccal, teszek a helyére egy tvt :D Am meg mit nyígsz, mindig legujjabb kütyüid vannak, multkor a telefonnal villogtál itt, most meg sok a villanyszámla? ;) Lehet rád sózom :D csak vidd innen a bánatba :D Az azért túlzás :lol: telóból is a legolcsóbb vackot vettem ami érintőkijelzős -_- mp3-ból is egy kifutott szériát vettem <_< de nekem elég amit tud :P és asztali gépet sem tartok mert a nótabukk töltve se eszik többet 65W-nál míg a hasonló tudású asztalim alapból 140-160W között mozgott, teljesítményben volt hogy 430W is volt a pillanatnyi fogyasztás B) azért próbálok lehetőleg energiatakarékosan garázdálkodni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 részvétem.... addig télre lomizz egy garnitúra bármilyen télit, ami felmegy a gépre. Hosszú lesz a tél és nedves, igaz ma volt 20 fok... Felnin volt???? Nah, érdemes volt elmenni nagybátyámékoz <_< Kaptam négy 175/70 14-es Pirelli télit, 2 pár, az egyik 1 fél teles, a másik 1,5 -_- Az egyik pár, a futófelület szélén még szőrös B) felnin vannak, csak Berlingoé volt. Az ha jól tévedek 4x108-as (ugye? :lol: ) Nah mindegy, ez megy majd fel a mostani felnikre. Addig meg itt lakik Ha már ide is bejön érte, akkor beteszem az ágyneműtartóba :D Köszönöm Pepe :) Ha már fönt lesznek a télik, és megyünk le (valószínű megyünk 1-2 héten belül, mert még le kell szigetelni a terasz ajtó küszöböt) akkor elhasználnám azt a felajánlott garázs-sarkot :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nah, érdemes volt elmenni nagybátyámékoz :lol: Kaptam négy 175/70 14-es Pirelli télit, 2 pár, az egyik 1 fél teles, a másik 1,5 :D Az egyik pár, a futófelület szélén még szőrös ;) felnin vannak, csak Berlingoé volt. Az ha jól tévedek 4x108-as (ugye? -_- ) Nah mindegy, ez megy majd fel a mostani felnikre. Addig meg itt lakik http://pics.coldline.hu/pics/111770-20101024-eRo8pB.jpg http://pics.coldline.hu/pics/111769-20101024-pwEiDZ.jpg Ha már ide is bejön érte, akkor beteszem az ágyneműtartóba :D Érdemes volt megszületni...Divatot teremtettem B) :) <_< :icon13: Vagy csak a szükség teremtette a divatot? Sajnos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Érdemes volt megszületni...Divatot teremtettem :icon13: :) :D <_< Vagy csak a szükség teremtette a divatot? Sajnos.. Csak van valami ebben a debreceni levegőben.. :lol: -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Csak van valami ebben a debreceni levegőben.. :) :D <_< :icon13: :lol: szobadísz máig napig.. Ja és mostmár kabátot is rádobom -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Érdemes volt megszületni...Divatot teremtettem :icon13: :) :D <_< Vagy csak a szükség teremtette a divatot? Sajnos.. Már dolgozom a technológián hogy az autót is fel tudjam hozni a szobába :lol: Az ágy másik oldalán még van egy kis hely. Vagy... kibacom az ágyat. Ágy van kitéve több emeleten is a tárolóba, és azt sehonnan nem vitték el. Kiteszem az ágyat, és behozom az autót -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Srácok! Lehet egy nagyon nem ide illő kérdésem? Kársztájligon ez mi akar lenni? Klikk ide Mindenkinek ilyen aki regelve van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Már dolgozom a technológián hogy az autót is fel tudjam hozni a szobába :) Az ágy másik oldalán még van egy kis hely. Vagy... kibacom az ágyat. Ágy van kitéve több emeleten is a tárolóba, és azt sehonnan nem vitték el. Kiteszem az ágyat, és behozom az autót :D Abban meg ott az ágy a raktérben :lol: vagy beleteszed abba az ágyat.. <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Lehet rád sózom :D csak vidd innen a bánatba :) De ez képcsöves vagy miféle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts