FPepe Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 az most nem olyan lényeg.. :) Próbálok a minőségre menni. <_< :D Sztem jók, nekem olyan a jobb első sárvédőm.
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 A lépcsőházból nyílik egy zárható, vasajtós, tárolóhelység. Eredetileg a szemétledobónak lett kitalalálva, csak aztán sosem csinálták meg a ledobót. Így kiadták tárolóhelységnek ezeket. Az elmúlt 20 év alatt a lóf.szt nem érdekelt hogy mi van ott bent. Most hogy egy kib.szott kanyim sincs, még a téli kerekeimet is elviszik... Ha gondolod én meg fel tudok ajánlani 2 db taposóaknát :) igaz attól meg az egész lakótömb rommá megy :icon13: de legalább az enyveskezű nem fogja megúszni élve.. :D <_<
FPepe Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Mondjuk igaz, az se egy biztos hely. Esetleg nálam a garázsban elfér egy ganitúra kerék tárolásra... Köszönöm szépen mindenkinek a felajánlásokat, most beszéltem nagybátyámmal, és tud adni 4 téli gumit. Az előző autójának a téliei, de az autót TK-ra tették a nyáron, az újra meg nem jók. Elmegyek még ma elhozni őket, és csak gumicserélek majd. Aztán majd ha lesz pénzem (pff...) akkor veszek felnit a nyárikhoz :) Szóval úgy néz ki, sikerült megoldani. Köszi szépen mégegyszer. Az ajánlat még él...
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Az nem kifejezés. Tudtad, hogy vannak krómozott szellőző rácsok is? <_< És 100 Ft-ból te megoldanád így? :) Akinek nem tetszik, nem nézi! :lol: Ennyi! :icon13: Eddig sok Astrás haveromnak tetszett, volt akinek meg is csináltuk! -_- Ízlések, és pofonok! Erre csak ennyit tudok mondani! :D
rtomi Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Dáwid sajnálom,hogy lecopattak. :D Tömítés téma: Nekem annyira eresztett,hogy a gyertyák álltak az olajban. Vettem új szelepfedél pakolást és paszta nélkül jól letisztított felületekkel raktam össze. Azóta cseppmentes. :)
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Sztem jók, nekem olyan a jobb első sárvédőm. Akkor klokkerholm alkatrészeket veszek majd. Megkérdezte a lakatos, hogy beszerzem az anyagot, vagy ő szerezze be? Mondtam neki, hogy nézze meg milyet és mennyiért tudna hozni a kocsihoz. Majd mond valamit,meglátjuk. Mondjuk én inkább saját magam venném meg a cuccokat.
Novy Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Dáwid sajnálom,hogy lecopattak. :D Tömítés téma: Nekem annyira eresztett,hogy a gyertyák álltak az olajban. Vettem új szelepfedél pakolást és paszta nélkül jól letisztított felületekkel raktam össze. Azóta cseppmentes. :) én már vágtam volna ki gumiból olyan formát, mint a parafa, és azt tettem volna bele...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 És 100 Ft-ból te megoldanád így? :) Akinek nem tetszik, nem nézi! :lol: Ennyi! :icon13: Eddig sok Astrás haveromnak tetszett, volt akinek meg is csináltuk! -_- Ízlések, és pofonok! Erre csak ennyit tudok mondani! <_< Na akkor lehetne ezt kicsit bővebben? Hogyan, miből, mivel? :D
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Na akkor lehetne ezt kicsit bővebben? Hogyan, miből, mivel? :) Ingyen kaptam egy tekercs ilyet! :icon13: (valamelyik ,ami ezen az oldalon van -nem tudom pontosan, hogy melyik-) 100 Ft-ért meg vettem egy kis ragasztót egyik havertól, mert volt ahol nem állt meg a saját ragasztójával a díszcsík! <_< Ilyet is akartam venni, de ez már pénzbe került volna! :D
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Ingyen kaptam egy tekercs ilyet! :icon13: (valamelyik ,ami ezen az oldalon van -nem tudom pontosan, hogy melyik-) 100 Ft-ért meg vettem egy kis ragasztót egyik havertól, mert volt ahol nem állt meg a saját ragasztójával a díszcsík! <_< Ilyet is akartam venni, de ez már pénzbe került volna! :) Aha, nem rossz. :D
astrásgyerek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Aha, nem rossz. :) Szinte ingyen volt, egy kis idő, és munka vele, de azért megérte szerintem, no persze van akinek nem tetszik, de nekem bejön! :D
ambruzsg Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Akkor klokkerholm alkatrészeket veszek majd. Megkérdezte a lakatos, hogy beszerzem az anyagot, vagy ő szerezze be? Mondtam neki, hogy nézze meg milyet és mennyiért tudna hozni a kocsihoz. Majd mond valamit,meglátjuk. Mondjuk én inkább saját magam venném meg a cuccokat. a klokkerholm jobb hatso sarok elem 5 ajtoshoz ket darabbol volt osszeponthegesztve es a ket lemez kozott massziv rozsda volt. bardiban vettem ujonnan.... meg jo hogy kitalalta a kasznis srac hogy a lampa koruli reszt nem csereli es szetfurta a ket lemezt... pedig olcso se volt mert vagy 25k-t fizettem aztert a darab vasert...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 a klokkerholm jobb hatso sarok elem 5 ajtoshoz ket darabbol volt osszeponthegesztve es a ket lemez kozott massziv rozsda volt. bardiban vettem ujonnan.... meg jo hogy kitalalta a kasznis srac hogy a lampa koruli reszt nem csereli es szetfurta a ket lemezt... pedig olcso se volt mert vagy 25k-t fizettem aztert a darab vasert... 25 rongy?? :Klikk Én ilyen árakat néztem.
CoolAdam Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Egyik éven nyárra megjósolta tavasszal, hogy rossz idő lesz egész nyáron... visszamenőleg sok évre, legszebb nyarak egyike volt... megdícsérték :D Mint a Németh Lajos pár éve amikor mondta h készüljünk mert idén nem lesz nyár hideg lesz meg minden átlaghőmérséklet kb 45 fok volt <_< :icon13: :lol: :)
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 azért ez kemény :) Márkánál válasszátok ki, a boscht.
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Jó rég voltál itt :lol: Azóta már be is ledeztük a kilóméterórát. Sőt azóta már másik kilóméteróra van <_< (az is beledezve). Az eladó topicba F astrán belül van 4ezerért dízel fordulatszámmérős műszeregység. -_- Nem újítasz Te is? Klikk Rég bizony...:icon13: Ma összeraktam a hátsó fékeket + kicseréltem a szelepfedél tömítést. Már csak 2 fékcsövet kell vennem. Viszont ma beindítottam az autót, mert már egy jó ideje nem volt beindítva, beindult, darabosan járt, majd leállt... :D Hozzá kell tennem, hogy mikor tavaly letettem az autót, kb 4l gézolaj volt benne:D Azóta indítgattam, forgolódtam vele, ment el abból a kevésből. Legutóbb járattam sokat, szintén forgolódtam vele, leállítottam. Azóta eltelt kb 2-3 hónap. Lehet felszívott valami mocskot. + leszedtem a tanksapkát, volt benne olyan vákum, hogy majdnem beszívott:D jövőhéten kimegyek, viszek gázolajat, szűrőt cserélek, átpucolom amit át kell és kíváncsi leszek, hogyan tovább. Megy műszakira, vagy nem... Meg is érdeklődtem az órát, remélem megvan! Köszi, hogy szóltál! :)
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Rég bizony...:icon13: Ma összeraktam a hátsó fékeket + kicseréltem a szelepfedél tömítést. Már csak 2 fékcsövet kell vennem. Viszont ma beindítottam az autót, mert már egy jó ideje nem volt beindítva, beindult, darabosan járt, majd leállt... :D Hozzá kell tennem, hogy mikor tavaly letettem az autót, kb 4l gézolaj volt benne:D Azóta indítgattam, forgolódtam vele, ment el abból a kevésből. Legutóbb járattam sokat, szintén forgolódtam vele, leállítottam. Azóta eltelt kb 2-3 hónap. Lehet felszívott valami mocskot. + leszedtem a tanksapkát, volt benne olyan vákum, hogy majdnem beszívott:D jövőhéten kimegyek, viszek gázolajat, szűrőt cserélek, átpucolom amit át kell és kíváncsi leszek, hogyan tovább. Megy műszakira, vagy nem... Meg is érdeklődtem az órát, remélem megvan! Köszi, hogy szóltál! :) Sok sikert -_- Nekem is eljött a műszaki ideje mint írtam már. Még lesz rajta dolog. Szélvédőcsere, kézifék nincs..elő kell varázsolni <_< , aztán ugye most jön a kasztnizás is.. Kb. ennyiről tudok. Majd kiderül. Nincs mit! Nekem is benne van már 1 fordulatszámmérős augusztus 20 óta. B) Szeretem nagyon. Bár igaz, hogy nemigazán azt nézem..de azért jól néz ki :lol:
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Sok sikert :lol: Nekem is eljött a műszaki ideje mint írtam már. Még lesz rajta dolog. Szélvédőcsere, kézifék nincs..elő kell varázsolni :) , aztán ugye most jön a kasztnizás is.. Kb. ennyiről tudok. Majd kiderül. Nincs mit! Nekem is benne van már 1 fordulatszámmérős augusztus 20 óta. -_- Szeretem nagyon. Bár igaz, hogy nemigazán azt nézem..de azért jól néz ki :icon13: Ha sikerül venni egy ford. mérős km órát, beledezem ugyan úgy, mint a mostanit. De már nem egy hétig fog tartani! :D Képek vannak a beledezett cuccról? Majd küldhetnél egy kettőt, hogy hogy sikerült. <_< Ha nincs semmi gond, csak dugulás+üzemanyag kifogyás, akkor decemberben viszem műszakira, mert már hiányzik! eleget állt...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Ha sikerül venni egy ford. mérős km órát, beledezem ugyan úgy, mint a mostanit. De már nem egy hétig fog tartani! :D Képek vannak a beledezett cuccról? Majd küldhetnél egy kettőt, hogy hogy sikerült. <_< Ha nincs semmi gond, csak dugulás+üzemanyag kifogyás, akkor decemberben viszem műszakira, mert már hiányzik! eleget állt... Régi órám, amit még Sanci meg Dávid közösen ledeztek be. Ez már a fordulatszámmérős, ezt én csináltam. A képek minősége eléggé szar, bocsi :)
Guest Sanci Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 azért ez kemény <_< Márkánál válasszátok ki, a boscht. És az új árát még nem is láttad.. :) Rég bizony...:D Üdv Lali! :icon13:
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Régi órám, amit még Sanci meg Dávid közösen ledeztek be. http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8050014.JPG http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8050008.JPG Ez már a fordulatszámmérős, ezt én csináltam. http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8200002.JPG A képek minősége eléggé szar, bocsi :) Jól sikerült. Én többszínűre tervezem a másikat is. csak már lennék ott. Üdv Lali! :D Üdvözletem! <_< A múlthéten végig Debrecenbe jártam továbbképzésre és nem volt annyi eszem, hogy szóljak nektek! Nem baj, nov. 2-án vizsgázok, talizhatnánk! :icon13:
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 És az új árát még nem is láttad.. :) :D Nem akarom tudni... ... Mennyi??? <_< Jól sikerült. Én többszínűre tervezem a másikat is. csak már lennék ott. Üdvözletem! :icon13: A múlthéten végig Debrecenbe jártam továbbképzésre és nem volt annyi eszem, hogy szóljak nektek! Nem baj, nov. 2-án vizsgázok, talizhatnánk! :lol: Köszi! Hát szólj mindenképp ha jössz -_-
spzoli Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Örüljetek, legalább nincs checklámpátok... :)
Novy Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Mint a Németh Lajos pár éve amikor mondta h készüljünk mert idén nem lesz nyár hideg lesz meg minden átlaghőmérséklet kb 45 fok volt :icon13: :lol: -_- :) sztem azt jósolta szili is Rég bizony...:D Ma összeraktam a hátsó fékeket + kicseréltem a szelepfedél tömítést. Már csak 2 fékcsövet kell vennem. Viszont ma beindítottam az autót, mert már egy jó ideje nem volt beindítva, beindult, darabosan járt, majd leállt... <_< Hozzá kell tennem, hogy mikor tavaly letettem az autót, kb 4l gézolaj volt benne:D Azóta indítgattam, forgolódtam vele, ment el abból a kevésből. Legutóbb járattam sokat, szintén forgolódtam vele, leállítottam. Azóta eltelt kb 2-3 hónap. Lehet felszívott valami mocskot. + leszedtem a tanksapkát, volt benne olyan vákum, hogy majdnem beszívott:D jövőhéten kimegyek, viszek gázolajat, szűrőt cserélek, átpucolom amit át kell és kíváncsi leszek, hogyan tovább. Megy műszakira, vagy nem... Meg is érdeklődtem az órát, remélem megvan! Köszi, hogy szóltál! :D még azóta sincs talpon? hát micsináltál már te? azóta vettem egy caravant, szétaggódtam az agyamat is rajta, meg motortcseréltem szinte, és tegnap még moziba is elvittem a jányokat B)
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Örüljetek, legalább nincs checklámpátok... <_< Hát az nincs. Nekünk kimaradt az életünkből. :) Köszi! Hát szólj mindenképp ha jössz :icon13: Szólok is!:D Majd egyeztetünk tel számot.
Recommended Posts