spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Fordított SS logót akarsz? Ejj.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 és pl ilyen lenne de ez csak egy példa :) http://www.youtube.com/watch?v=9EHgT54Vxjs Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Vártam reggel a vidékinél a munkatársam mert elaludt, a parkolók tele, kenigtem vagy 5 percig, elment egy furgon az út széléről, hopp, beállok a helyére. Centiztem vagy 5 percig a platós boxerral, mögöttem is álltak, nem akartam rátolatni most cserélték a hátulját. Megvolt a manőver, azért hátramentem, nézem ahogy lépek oda, van fél méter a másik kocsi orráig. Na mondom ki a király?! <_< Ahogy hátraértem látom van egy tűzcsap a vadi új lököstől 5 centire. :D Mindez az emberekkkel teli buszmegállóval szemben és senkinek nem volt eszébe, hogy szóljon hátha a paraszt nem látja a platótól a tűzcsapot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Vártam reggel a vidékinél a munkatársam mert elaludt, a parkolók tele, kenigtem vagy 5 percig, elment egy furgon az út széléről, hopp, beállok a helyére. Centiztem vagy 5 percig a platós boxerral, mögöttem is álltak, nem akartam rátolatni most cserélték a hátulját. Megvolt a manőver, azért hátramentem, nézem ahogy lépek oda, van fél méter a másik kocsi orráig. Na mondom ki a király?! :icon13: Ahogy hátraértem látom van egy tűzcsap a vadi új lököstől 5 centire. <_< Mindez az emberekkkel teli buszmegállóval szemben és senkinek nem volt eszébe, hogy szóljon hátha a paraszt nem látja a platótól a tűzcsapot. :) Gondolták nekimész úgyis észreveszed... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Mindez az emberekkkel teli buszmegállóval szemben és senkinek nem volt eszébe, hogy szóljon hátha a paraszt nem látja a platótól a tűzcsapot. :) Buszmegállóban baromira én is ezen szoktam gondolkodni, de akkor soha nincs tűzcsap, vagy senki nem akar nekimenni :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Na szasztok. Mai nappal LÉGZSÁKOS a kocsim. És mindene működik. :) ÖÖÖM BODOTTÁ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Gondolták nekimész úgyis észreveszed... :D Buszmegállóban baromira én is ezen szoktam gondolkodni, de akkor soha nincs tűzcsap, vagy senki nem akar nekimenni :lol: -_- Egyszer elgyúrtam a fönököm kukáját, tolattam ki a udvarból utánnam kiabált hogy vigyek még valami szerszámot, megálltam, odahozta, tolatok tovább, valami ropog a kocsi alatt. :icon13: Hát a kedves mama közben kihúzta a kukát a kocsi mögé úgy fél méterre, mert azt hitte befele megyek. Kijött, körülnéz, kuka sehol. Már el is vitték a szemetet? :) B) Kicibálom a kocsi alól, mondom végülis minden része megvan, talán meg lehet ragasztani. :D És senki nem röhögött! <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Hát ezen most hülyére röhögtem magam! Ezek állatok! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Fordított SS logót akarsz? Ejj.. :) http://www.youtube.com/watch?v=9EHgT54Vxjs Kinek mi jut róla eszébe... :D :icon13: Nekem a dupla villám <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kinek mi jut róla eszébe... :) :lol: Nekem a dupla villám :D http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/k...img/ailsby2.jpg http://pics.coldline.hu/pics/111348-20101023-1qu4m5.jpg Azé na.. <_< leveszem linkre, még a végén rám fogják, hogy balhézom. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Duplavillám olyan ritka természeti tünemény, amit még senki nem látott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Azé na.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/111354-20101023-U5QzUW.jpg :) Ittál? Vagy kettős látásod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ittál? Vagy kettős látásod van? Nem tom, először úgy tűnt poénos, de már látom ez nem jött össze. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/k...img/ailsby2.jpg http://pics.coldline.hu/pics/111348-20101023-1qu4m5.jpg Azé na.. <_< leveszem linkre, még a végén rám fogják, hogy balhézom. :icon13: Duplavillám olyan ritka természeti tünemény, amit még senki nem látott :lol: jó jó...igazatok van! De a két technikai furat távolabb helyezkedik el, mint ahogy a vázlat van.....így a két villám máris messzebb kerül egymástól, és máris nem lesz SS hangulata senkinek...vagy nem? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Hány éves a lufi,amit beraktál? Nem tom. Nyilván nem 2éves.:) tom van valami szav ideje. Hogy 4-5évente csere. De tudod mit sose derüljön ki jó-e. Jelen állapotban nem jelez hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nem tom. Nyilván nem 2éves.:) tom van valami szav ideje. Hogy 4-5évente csere. De tudod mit sose derüljön ki jó-e. Jelen állapotban nem jelez hibát. csak úgy tudhatnád meg, ahogy nem akarod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 A többi méret is kéne.... :) A villám két vége 125mm de mondom, ez az orrán volt. Nem tom. Nyilván nem 2éves.:D tom van valami szav ideje. Hogy 4-5évente csere. De tudod mit sose derüljön ki jó-e. Jelen állapotban nem jelez hibát. 4-5? Akkor F astrába már egybe se működik a légzsák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 4-5? Akkor F astrába már egybe se működik a légzsák? Addig jó, míg nem működik...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 ... Már igazán ideje volt. :) Ha jól látom megint lesz egy szelepfedél-tömítés cserém. :D Van itt is valami minőségi különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Már igazán ideje volt. :) Ha jól látom megint lesz egy szelepfedél-tömítés cserém. :D Van itt is valami minőségi különbség? Nekem a parafa két év után már ereszt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Már igazán ideje volt. :) Ha jól látom megint lesz egy szelepfedél-tömítés cserém. :D Van itt is valami minőségi különbség? <_< Én nem nagyon veszek észre különbséget... Mind a 2 fajtát évente cserélem:D Most megyek ki az autómhoz, összerakom a féket, de egyúttal cserélem én is a szelepfedél tömítést, mert már lejárt az egy éves szavatossága:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 :D Én nem nagyon veszek észre különbséget... Mind a 2 fajtát évente cserélem:D Most megyek ki az autómhoz, összerakom a féket, de egyúttal cserélem én is a szelepfedél tömítést, mert már lejárt az egy éves szavatossága:D Meg lassan a nyáriakat is cserélheted le... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Meg lassan a nyáriakat is cserélheted le... :) Szerintem azt is megejtem a mai nap folyamán. Ma kimosom a hűtőrendszert, felfagyállózom, összerakom a hátsó fékeket. Ezeket leírni szép és jó, csak attól tartok, kevés lesz rá az idő:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szerintem azt is megejtem a mai nap folyamán. Ma kimosom a hűtőrendszert, felfagyállózom, összerakom a hátsó fékeket. Ezeket leírni szép és jó, csak attól tartok, kevés lesz rá az idő:lol: Mindenre van idő, csak akarni kell... <_< :icon13: Amúgy tegnap nékem is felkerültem a téliek, már csak a nyáriak festése van hátra- de ez csak kb 2hét múlva lesz (időhiány miatt... :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts