Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Vártam reggel a vidékinél a munkatársam mert elaludt, a parkolók tele, kenigtem vagy 5 percig, elment egy furgon az út széléről, hopp, beállok a helyére. Centiztem vagy 5 percig a platós boxerral, mögöttem is álltak, nem akartam rátolatni most cserélték a hátulját. Megvolt a manőver, azért hátramentem, nézem ahogy lépek oda, van fél méter a másik kocsi orráig. Na mondom ki a király?! <_< Ahogy hátraértem látom van egy tűzcsap a vadi új lököstől 5 centire. :D Mindez az emberekkkel teli buszmegállóval szemben és senkinek nem volt eszébe, hogy szóljon hátha a paraszt nem látja a platótól a tűzcsapot. :)

Megosztás:

Vártam reggel a vidékinél a munkatársam mert elaludt, a parkolók tele, kenigtem vagy 5 percig, elment egy furgon az út széléről, hopp, beállok a helyére. Centiztem vagy 5 percig a platós boxerral, mögöttem is álltak, nem akartam rátolatni most cserélték a hátulját. Megvolt a manőver, azért hátramentem, nézem ahogy lépek oda, van fél méter a másik kocsi orráig. Na mondom ki a király?! :icon13: Ahogy hátraértem látom van egy tűzcsap a vadi új lököstől 5 centire. <_< Mindez az emberekkkel teli buszmegállóval szemben és senkinek nem volt eszébe, hogy szóljon hátha a paraszt nem látja a platótól a tűzcsapot. :)

Gondolták nekimész úgyis észreveszed... :D

Megosztás:

Gondolták nekimész úgyis észreveszed... :D

Buszmegállóban baromira én is ezen szoktam gondolkodni, de akkor soha nincs tűzcsap, vagy senki nem akar nekimenni :lol: -_-

Egyszer elgyúrtam a fönököm kukáját, tolattam ki a udvarból utánnam kiabált hogy vigyek még valami szerszámot, megálltam, odahozta, tolatok tovább, valami ropog a kocsi alatt. :icon13: Hát a kedves mama közben kihúzta a kukát a kocsi mögé úgy fél méterre, mert azt hitte befele megyek. Kijött, körülnéz, kuka sehol. Már el is vitték a szemetet? :) B) Kicibálom a kocsi alól, mondom végülis minden része megvan, talán meg lehet ragasztani. :D És senki nem röhögött! <_< ;)

Megosztás:

http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/k...img/ailsby2.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/111348-20101023-1qu4m5.jpg

Azé na.. <_<

leveszem linkre, még a végén rám fogják, hogy balhézom. :icon13:

Duplavillám olyan ritka természeti tünemény, amit még senki nem látott :lol:

jó jó...igazatok van! De a két technikai furat távolabb helyezkedik el, mint ahogy a vázlat van.....így a két villám máris messzebb kerül egymástól, és máris nem lesz SS hangulata senkinek...vagy nem? :) :D

Megosztás:

A többi méret is kéne.... :)

A villám két vége 125mm de mondom, ez az orrán volt.

Nem tom. Nyilván nem 2éves.:D tom van valami szav ideje. Hogy 4-5évente csere. De tudod mit sose derüljön ki jó-e. Jelen állapotban nem jelez hibát.

4-5? Akkor F astrába már egybe se működik a légzsák?

Megosztás:

Már igazán ideje volt. :)

Ha jól látom megint lesz egy szelepfedél-tömítés cserém. :D Van itt is valami minőségi különbség?

<_<

Én nem nagyon veszek észre különbséget... Mind a 2 fajtát évente cserélem:D Most megyek ki az autómhoz, összerakom a féket, de egyúttal cserélem én is a szelepfedél tömítést, mert már lejárt az egy éves szavatossága:D

Megosztás:

:D

Én nem nagyon veszek észre különbséget... Mind a 2 fajtát évente cserélem:D Most megyek ki az autómhoz, összerakom a féket, de egyúttal cserélem én is a szelepfedél tömítést, mert már lejárt az egy éves szavatossága:D

Meg lassan a nyáriakat is cserélheted le... :)

Megosztás:

Szerintem azt is megejtem a mai nap folyamán. Ma kimosom a hűtőrendszert, felfagyállózom, összerakom a hátsó fékeket. Ezeket leírni szép és jó, csak attól tartok, kevés lesz rá az idő:lol:

Mindenre van idő, csak akarni kell... <_< :icon13:

Amúgy tegnap nékem is felkerültem a téliek, már csak a nyáriak festése van hátra- de ez csak kb 2hét múlva lesz (időhiány miatt... :D :) )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.