mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Kerestem képeket. Upsz, ez bizony rázós. :) :D Ezt találtam még. :icon13: Ez két különböző felni :lol: Nos ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ez két különböző felni :D Nos ? :) Igen, az első a nyári. Nem gondolkoztam még rajta. Mondj valamit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem gondolkoztam még rajta. Mondj valamit. <_< Nem jársz jó, ha én mondok valamit :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem jársz jó, ha én mondok valamit :) :D Ez igaz. <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Na szasztok. Elkedtem beszerelni a légzsákokat. Már a műszerfalat csak a 3csavar fogja kintről. De sajna be sötétedett. :) Holnap ha minden jól megy és a devla is úgy akarja benn a légzsák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Autórádió csere... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Autórádió csere... :) 400 vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 400 vége? Szétment a poti. Most viszem le, hátha működik még a hangerőszabályzás, de a balansz tuti nem fog üzemelni. A komplett rúd kijön belőle, ha meghúzom balansz állításra.. Ja meg a bekapcsolás elvileg működik még. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Mamutfenyő? :D :icon13: Neeem, hanem ha vizesen gyalulják a fát, főleg életlen késsel akkor kiszőrösödhet. Bár fastrara veszélyes lehet 13asnál nagyobbat felrakni... B) :lol: Ez most vicc, vagy komoly? mert viccnek kicsit durva lenne! ;) Aztán meg te is nyelhetsz egy 30 ezres békát :lol: ha mégis volt ott egy faárnyékban bújkáló plélemez vagy mobil cucc.. :) Ne-nem, céges kocsival vótam. :P De alaposan körbenéztem nincs ott tábla. Reggel mejdnem kivasaltam egy kutyát, nyitott kapun rohant ki, padlófék a Boxerral, rajtam kívül mindenki repült, mert ugye öv minek, éppenhogycsak visszugrott a kerék alól. Visszatolattam leüvölteni a fejét annak aki kiengedte, de nem láttam mozgást, csak a függöny libegett. :D Amúgy ha van ABS-akkor azt látom a műszerfalon? Pölö ASR-ki-bekapcsoló gomb van a műszerfalon, az elméletileg az ABS-jeladóról tudja mikor csúszik meg a kerék. Nade pedállüktetést nem észleltem, és simán blokkoltak az elsők. -_- Nálam van keresztmami 1000-es Suzukija. :D 2-ben 90-nél tilt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 :) Ez most vicc, vagy komoly? mert viccnek kicsit durva lenne! :icon13: Mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Sziasztok! Én már feltettem ma a téli gumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nálam van keresztmami 1000-es Suzukija. :lol: 2-ben 90-nél tilt. :) Ha találkozunk...a kedvemért verd tiltásra az astrát -_- B) :D Lalee..téged is látni? :icon13: mizujs? Azóta már beledeztük az astrát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Sziasztok! Én már feltettem ma a téli gumikat. http://img0.tar.hu/opeltomi/img/92310350.jpg Nagyon helyes. :D Én már két hete feldobtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nagyon helyes. :icon13: Én már két hete feldobtam. <_< Ma reggel volt először lefagyva a szélvédő. :) A héten még robogóval jártam dolgozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ha találkozunk...a kedvemért verd tiltásra az astrát :lol: B) :) Lalee..téged is látni? :icon13: mizujs? Azóta már beledeztük az astrát :D Te nem szoktad? Amúgy öregszem, nagypapisan vezetek.... -_- Max. 2500-nál váltok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nagyon helyes. :D Én már két hete feldobtam. :) Én még nem tettem fel... naoközben 10-15fok van errefelé, többi időszakban meg alszom <_< Caravanonnem is lesz ezéven téligumi, "príma" 4 évszakosok vannak rajta... másikmeg olyan régen volt használva, hogyrátettem már aöltőt, mert a féléves aksi is nyekeregve indítottabe, de arra meg ha eljön az ideje felpattintom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Te nem szoktad? Amúgy öregszem, nagypapisan vezetek.... :icon13: Max. 2500-nál váltok. <_< Nem szoktam én. Amúgyse tiltana, csak leszabályozná és ott pörögne.. :lol: Én is elváltok 2500nál... Többnyire :) Mondjuk ma inkább 4000 környékén váltottam... :D Max 4500.. de nefeledjük nekem 5500nál már szabályoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ma reggel volt először lefagyva a szélvédő. :) A héten még robogóval jártam dolgozni. <_< Furcsa lehet robogón szélvédőt kapirgálni. :icon13: A céges kocsin befagytak a spricnik, öntöttem bele a saját téli ablakmosómból. Sóher banda. :D Tavaly télen -17 fokban Eger fele szétfagyott a cső, mert felesben keverték vízzel az ócsó tecsós ablakmosót. Jóóó sokat nyertek rajta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nagyon helyes. :D Én már két hete feldobtam. :) Ahogy én is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ahogy én is. :D Enyémek még ott alszanak a garázsban..... Gondoltam egyszerre feldobom mind a 3 autóra, de nem jön össze, mert asszonyéhoz ma hoztam el a gumikat, a felniket meg még festeni kéne. Ráadásul holnap 23.-a, nem lesz nyitva a gumisom.....vagy igen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Neeem, hanem ha vizesen gyalulják a fát, főleg életlen késsel akkor kiszőrösödhet. Jaaaj, csak egy halvány poén volt. :D Értettem, mire gondoltál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem szoktam én. Amúgyse tiltana, csak leszabályozná és ott pörögne.. :D Én is elváltok 2500nál... Többnyire :D Mondjuk ma inkább 4000 környékén váltottam... <_< Max 4500.. de nefeledjük nekem 5500nál már szabályoz. Amúgy ma csak kiégettem belőle a kormot. B) Amúgy nem taposom neki. Furcsa lehet robogón szélvédőt kapirgálni. ;) A céges kocsin befagytak a spricnik, öntöttem bele a saját téli ablakmosómból. Sóher banda. :) Tavaly télen -17 fokban Eger fele szétfagyott a cső, mert felesben keverték vízzel az ócsó tecsós ablakmosót. Jóóó sokat nyertek rajta! :D Na mivan, mit ittatok, hogy mindketten 2x írtátok ugyanazt? :icon13: :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Enyémek még ott alszanak a garázsban..... Gondoltam egyszerre feldobom mind a 3 autóra, de nem jön össze, mert asszonyéhoz ma hoztam el a gumikat, a felniket meg még festeni kéne. Ráadásul holnap 23.-a, nem lesz nyitva a gumisom.....vagy igen? :) Szerintem nincsenek nyitva. Az itteni annyira foglalt, hogy csak jövőhét csütörtökre kaptam időpontot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Na mivan, mit ittatok, hogy mindketten 2x írtátok ugyanazt? :) :D <_< A hiba az Ön készülékében van. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Szerintem nincsenek nyitva. Az itteni annyira foglalt, hogy csak jövőhét csütörtökre kaptam időpontot. Enyém megy rallira azért nincs nyitva,egyébként nyitva lenne. Takarítok, aztán ezt találtamaszekrény tetején: akkormégiscsak vettem bc-t? :) Nem is emlékeztem már rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts