Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 ez viszont baj... Nem, a baj az hogy amúgy beleszerettem :) De ezzel is ki lennék békülve mondjuk: megint szerk.: Nem is azt akartam linkelni, hanem ezt: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nem, a baj az hogy amúgy beleszerettem :) De ezzel is ki lennék békülve mondjuk: Sokáig ilyet szerettem volna eredeti festéssel tetszik, főleg ha van jó nagy pereme :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem, a baj az hogy amúgy beleszerettem :D De ezzel is ki lennék békülve mondjuk:http://pics.coldline.hu/pics/110152-20101022-3R7Fuf.jpg megint szerk.: Nem is azt akartam linkelni, hanem ezt: http://pics.coldline.hu/pics/110153-20101022-8D4FhR.jpg <_< Valamelyik este, 2 sör közt "dobd már fel" az autódra valami képszerkesztővel. :icon13: Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy nézne ki ilyen felnikkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Milyen cég? Nem kell sofőr? Tudok egy megbízhatót. <_< Kerítésfestés...vadászkerítést építek, tudod az a félbevágot hengeres rudak X-alakban. Na azt próbáld lefesteni úgy hogy mindenhol le legyen kenve. Lehet a többi részét inkább szétszedem, és szálanként festem le. Fűkaszálós. Nem mindegy milyen műanyag. Próbálj meg egy autamtából származó kávéspohárral kivenni két deci LB-t a kert végébe gazt égetni. :icon13: Az a baj, hogy csiszolni is ell, emrt nagyon szőrös a fa, ... Mamutfenyő? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Valamelyik este, 2 sör közt "dobd már fel" az autódra valami képszerkesztővel. :lol: Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy nézne ki ilyen felnikkel. :) Esténként dolgozom, nem sörözök <_< :icon13: De majd egyszer ránézem. (de szeretném inkább élőben föltenni, mint gépen :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Esténként dolgozom, nem sörözök :D <_< De majd egyszer ránézem. (de szeretném inkább élőben föltenni, mint gépen :) ) Hiba! :icon13: Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 SP, Van olyan saab, ami 5x110 és 288 < ? Úgy nézem Viggen sem kapott nagyobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 SP, Van olyan saab, ami 5x110 és 288 < ? Úgy nézem Viggen sem kapott nagyobbat. Persze, hogy van, de azoknak már más a nyereg felfogatása. Sokkal távolabb vannak a furatok. Kell hozzá adapter, mint Voszi jobb fékeihez. :) 308 312 ezekre emlékszem. Anno mikor vettem a fékeimet, volt elég nagy fék. 2.8 v6 9-5ről. Nem is volt drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Persze, hogy van, de azoknak már más a nyereg felfogatása. Sokkal távolabb vannak a furatok. Kell hozzá adapter, mint Voszi jobb fékeihez. :) 308 312 ezekre emlékszem. Anno mikor vettem a fékeimet, volt elég nagy fék. 2.8 v6 9-5ről. Nem is volt drága... Adapter az neeeeem gond, ha minőségi <_< Azt kellene tudni, hogy melyikre megy fel még 15ös bármi /pogácsa nélkül/, nem kell acélnak lennie. Már ha felmegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Adapter az neeeeem gond, ha minőségi <_< Azt kellene tudni, hogy melyikre megy fel még 15ös bármi /pogácsa nélkül/, nem kell acélnak lennie. Már ha felmegy :D Nézd már meg majd a saját féked, és próbáld lemérni mekkora a távolság a nyereg és a felni közt. :) Am felrakható az omega 296osa, de arra csak az omega felni meg fel 15be asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nézd már meg majd a saját féked, és próbáld lemérni mekkora a távolság a nyereg és a felni közt. :) Am felrakható az omega 296osa, de arra csak az omega felni meg fel 15be asszem. Tooom, hogy kevés, de lehet valami speckóóóóó felni is :lol: Az nem érdekel annyira. Voszi viszont azt mondta, hogy AP-nak vannak gyárihoz hasonlatos szériái és abban van már 4 dugattyús is <_< :icon13: Na majd körbelesem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Tooom, hogy kevés, de lehet valami speckóóóóó felni is :icon13: Az nem érdekel annyira. Voszi viszont azt mondta, hogy AP-nak vannak gyárihoz hasonlatos szériái és abban van már 4 dugattyús is :D <_< Na majd körbelesem :) Nagyobb kerék kell, és minden sokkal egyszerűbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Bár fastrara veszélyes lehet 13asnál nagyobbat felrakni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nah eddig ez 1 jó nap. Reggel 7 óta kocsiba ülök.A kilóméterszámláló meg csavarodik.. <_< Zsír, és nem is kormol most :D hazafele kicsit kentem a pofájának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nagyobb kerék kell, és minden sokkal egyszerűbb. :) Túl sok 15ös cucc van Most Lalitól elkunyerálom a speedline-t egy csereberére már csak Lantit kell odarángatni a Vekivel és kiderül. Mégiscsak racsing felni :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 ez mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 SP, Van olyan saab, ami 5x110 és 288 < ? Úgy nézem Viggen sem kapott nagyobbat. Ez 5x110 es SAAB felni. Még megvannak, ezen voltak az Omi téli papucsai. Igaz nem tudok mit kezdeni velük. :) A közepe nincs már meg. Az műanyak volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Aha, naponta járok arra, már ott is mérnek. :) Hazafele Csanakon elmentem egy fehér kocsi mellett, a kolléga szólt, hogy sasoltak belőle. :D Visszamentem saját kocsival, de csak a szembeforgalomnak volt 30-as táblája, nekem nem, amúgy 50-el mentem. Bakaphassák! :icon13: Aztán meg te is nyelhetsz egy 30 ezres békát :lol: ha mégis volt ott egy faárnyékban bújkáló plélemez vagy mobil cucc.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ez 5x110 es SAAB felni. Még megvannak, ezen voltak az Omi téli papucsai. Igaz nem tudok mit kezdeni velük. :) A közepe nincs már meg. Az műanyak volt. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/12792218.jpg Eladó ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Eladó ? :) Kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Kell? :D Oldalról nincs róla kép ? :) Mennyi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Oldalról nincs róla kép ? :) Mennyi ? Keresek. De mondom, a középső csavartakaró műanyag karika nincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Keresek. De mondom, a középső csavartakaró műanyag karika nincs meg. Nembaj :) Mennyi ? Nem ráz ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nembaj :) Mennyi ? Nem ráz ugye ? Keresek képet. Utoljára 2006-2007 telén volt autón. Az Omegát nem rázta. Azóta az öcsém pincéjében vannak, Szombathely mellett. Biztos rájuk fér egy tisztítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nembaj <_< Mennyi ? Nem ráz ugye ? Kerestem képeket. Upsz, ez bizony rázós. :) :D Ezt találtam még. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts