Guest Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Fehérgsi! Szép a fehér gsi!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 A szürke se csúúnya...még ha álcázva is van, mint pl az enyém :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 fehérgsi kartárs kérésének megfelelően, íme pár kép a gépsárkányáról. Az első képen kocsija motortere látható, egy alapos tisztítást követően. Fehérgsi!!! Szép az autó kivül-belül!!! Gratula!! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Atommanó! Nem voltál ma a hungriakrt-on? Nagyon olyan, kék, hátul sötétített gsi16v-t láttam. hat ha hung. krt és kék nagyon lesötétitve akkor az a haverom volt igen nagy valoszinüséggel mert igen közel lakunk egymashoz és a hung krt hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 tényleg szép gép :lol: mint az enyém, csak ne rohadna az a k---va tanksapkanyílás :) na majd az idén megcsináltatom...vagy kicserélem dtm-re hátha az nem rohad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Blau! Na mizu? Család megvan? Gyerek még mindig olyan kis ártatlan? :) Pólókkal mi a helyzet? Minden rendben kicsit sok a melo, meg helyben járás, de elmegy. A gyerek már rég nem ártatlan csak azért nem viszi el az autót mert nem éri el a kulcsot és nem tud gázt adni. Poló ára lement kicsit. Sikerült Győrben találni egy embert aki megcsinálja. Időre nem tudom mikor de még fateromat puhitom mert a fele már meg van a lóvénak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Szia Mélykék! Szép tiszta lett a motortér :shock: :!: Én is ilyet szeretnék de még nem mertem nekilátni :? Hogy lehet így lemosni hogy utána is beinduljon :?: A mosóban a fiuk csak az én saját felelőségemre mosták le. :roll: Igen ha úgy sikerül a mosás utánna gondok lehetnek. Megvártam mig a moci teljesen lehül(1 óra) utánna a brigécimol és mehet a sterimó. 8) Csak módjával-nekem beindult-de a gyertya körül kitisztitottam egy rongyal. Neki lehet kezdeni! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Fehérgsi! Szép a fehér gsi!! :) Köszönöm Mélykéknek a köremüködést a fotók felrakásában. Az én GSi-m.(fehérgsi) De vannak fotók az egyéb alkatrész eladásban is.Eladnám a 80 %használt gumikat.Nincsenek leforgatva! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 [ ) De vannak fotók az egyéb alkatrész eladásban is.Eladnám a 80 %használt gumikat.Nincsenek leforgatva! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Kess! Patacsiéknál elég olcsón van a tanksapkanyíláshoz is javítóelem. Már csak egy jó karosszériást és fényezőt kell találnod hozzá. :) Blau! Örülök hogy megvagytok, sajnálom hogy rég nem tudtam eljutni felétek. Nagyjából gondolhatod, hogy el vagyok havazva... Ma este kijössz a Lurdyhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 opel16v tom, hogy nem drága a javítóelem, de ha az is kirohad 2 év múlva, akkó má pipa leszek :? tavaly fújattam le a jobb oldalát, mondtam a fényezőcsávónak, hogy cseréljék ki, de hát beszélhetett neki az ember csak lecsiszolta meg kigittelte oszt szevasz, most meg pukkan a festék és villog a rozsda kifelé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 No ezért kell jó lakatost találni. Tőle függ minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Esetleg tudjátok, hogy honnan lehet műanyag tehermentesítő gyűrűt rendelni? Te elvetemült katalógusból akarsz rendelni vagy Internetről? :) Szerinted mennyi az esélye, hogy jó is legyen? Ha van minta akkor az alapján legyártja az esztergályos ha viszel anyagot oder viszed a felnidet + az autót jól elméregetrajt és a harmadik jó is lesz hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Opel16v6 Sajnos nem megyek ma. Tüdőszűrés, van 1 szerver karbantartásom, hideg van. Majd Te jössz egyszer..... Pécs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 [Egyébkéént tényleg szép...mikori is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 No ezért kell jó lakatost találni. Tőle függ minden. na ilyen nincs :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Te elvetemült katalógusból akarsz rendelni vagy Internetről? :) Szerinted mennyi az esélye, hogy jó is legyen? Ha van minta akkor az alapján legyártja az esztergályos ha viszel anyagot oder viszed a felnidet + az autót jól elméregetrajt és a harmadik jó is lesz hozzá. Nem nagyon értek hozzá, de gondoltam, hogy az az ET35 vagy mi a fene, az a felni "középső lyukának" átmérőlye, vagy valami ilyesmi, és akkor lehet hozzá anyagot rendelni, amit lehet még esztergálni, ha nem teljesen stimmel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Nem nagyon értek hozzá, de gondoltam, hogy az az ET35 vagy mi a fene, az a felni "középső lyukának" átmérőlye, vagy valami ilyesmi, és akkor lehet hozzá anyagot rendelni, amit lehet még esztergálni, ha nem teljesen stimmel. :) Maradjunk abban hogy NEM. A belső lyuk átmérő az agyon 56.5 ha jól emléxem. Azért kell a felni, hogy a tehermentesitő gyűrű megfelelően legyen hozzá igazítva azaz TEHERMENTESÍTSEN. Ha már esztergálva van akkor te sok mindent nem igazítasz raj max annyit hogy a szemétben végezze a tehermentesítést vagy az autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Sziasztok! A középkonzolon a ventillátorkapcsoló-megvilágítás égőit szeretném kicserélni. Mi a legegyszerűbb módja? A válaszokat előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Kess! Van benne valami... Akkor arra kell törekedni, hogy minél jobbat találj. :) Semseyp! ET szám a felni illesztési síkjának távolságát adja a felni középvonalához viszonyítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Blau! Sajnálom hogy nem tudsz jönni, dumáltunk volna végre. Pécsre szombaton megyek le, lesz az első ottani verseny. Macival is majd biztos összefutok, és akkor dumálunk erről a pécsi kiruccanásról. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Blau! Sajnálom hogy nem tudsz jönni, dumáltunk volna végre. Pécsre szombaton megyek le, lesz az első ottani verseny. Macival is majd biztos összefutok, és akkor dumálunk erről a pécsi kiruccanásról. :) és mikó megy be az új kuplung?? csiripelte a Roli madár :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Majd szombaton a verseny után. Egyébként nem új az, hanem a régi, csak újra kellett szinterezni... :roll: :) Addig is a versenyen az 1.4 60 pacis féle kuplungtárcsával megyek. Az biztos, hogy a tárcsának élete nagy élménye lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Addig is a versenyen az 1.4 60 pacis féle kuplungtárcsával megyek. ugy..ugye.. nincs is ennél jobb konstrukcio :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Jaham Brigéciol a kira....nálam is bevált....15 perc száradás után gőzbori és áttöröltem az összes alkatrészt amihez hozzá fértem....az osztófelyet meg letakartam egy tescos szatyorral :) jah aksi saru is off volt a mütét alatt! meg le is volt takarva az is ....pöcre indult!de ha mégsem akkor gyertyák ki megtörölni és tuter a helyzet....asszem ennyi Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts