mélykék76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 azt is Megnézném róla a videót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Megnézném róla a videót :D jútúbon van időkorlát, vagy egyben kell letölteni az egészet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Kemény vagy Csoki. :) őőő Breki. :D <_< :icon13: Nekem erről ez ugrik be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 jútúbon van időkorlát, vagy egyben kell letölteni az egészet? :) 15 perc :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 15 perc :D <_< Az jó. Akkor csak a 8. évadot nézem meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 És az kerek szám? <_< B) :D Nem kerek, de egyedi, többet ilyen nem lesz. ;) Ferdén állok az óvoda előtt, várok, hogy kitolathassak. Szépen nyugodtan, L..-... rendszámú Fiat kisautó érkezik beáll mellém de úgy kanyarodik hogy majdnem elér, majd 20 centi sincs ajtót nyitni. Nőci kib@ssza az ajtót neki a kocsimnak, bumm, én bent ülök átnézek, liba félrenéz, mintha mi sem történt volna, gyereket kirángat, félig futva elindul Kikászálódok ő hátranéz, de semmi bocs vagy valami jelzés, hogy hibáztam. Megnézem hogy van e horpadás és forr az agyam. Pont ott ért hozzá a kocsim hátsó ajtajához ahol a díszléc fémrésze kiáll, megvan hajolva a lemez és még le is jött a festék a kerítésoszloptól kb fél éve. Kitolatok megfordulok és megvárom, hogy kijöjjön a picsa. Rám se néz beszáll lendületből kitolat, aztán úgy elhúz hogy bikmakk. Ok hogy van 16 év különbség a két kocsi között, de akkor is !!!! Remélem a piros festék látszik az ajtó élén. A kocsihoz, meg jogsihoz nem osztanak se észt se intelligenciát! Némely nőre ez hatványozottan igaz. Én ezért állok alapból mindehol a lehető legmesszebb a bejárattól, a sok paraszt úgyis ott tolong az ajtótól 5 méterre egymást taposva. :D Amúgy én is rengeteget cangásztam régebben, és nagyon idegesített, hogy leszarnak az autósok, egyrészt mert biciklivel vagyok, másrészt mert fiatal vagyok. Próbáltam az elsőbbségemet érvényesíteni mindíg, csak miután jópárszor elütöttek,és/vagy megvertek rájöttem, hogy nem ér annyit az egész. :P 15 perc :icon13: :lol: Én annyit nem lehetek egyszerre a gépnél. :) -_- Hárman lesik mikor kelek fel pölö pisilni menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 (edited) Nahh akkor én is OFF-olok kicsit bocsi, csak ha már hallottam én is ilyenekről. <_< Haverom kamionszerelő ő is mesélt egy két dolgot hogy mikor hogy állítja át az ismerőse az órákat. 2évig vettem autót szóval azért már nézegettem párat a neten meg kereskedés stb. De km-erre tényleg nem szabad adni. Amikor mondom a kereskedésben hogy szép és jó az autó csak sokallom a 160ezer km-ert benne.... válasz: mié mennyi legyen benne? mennyit szeretnél? ehh :) egy óraátálítás 50ezer Ft kicsit soknak tűnik de a km-er órát is átnyomják, a compjútert is és gyári blombát tesznek rá. motort is cserélnek, motorszám átütése 15ezer szóval nahh értitek. Opel astra G céges egy benzinkúton használták éjjel nappal 1év alatt 200ezer körül volt benne km-er, el akarták adni ugye elég sok 1éves autóhoz ennyi, nem kellett senkinek visszaállították az órát 20ezer km-erre és egy héten belül el is kelt. viszont volt olyan is hogy 150ezer km-errel olyan állapotban volt az autó mint egy 40ezer km-eres simán szép és jó volt. Meséltek olyat is hogy csávó bement a kereskedésbe hogy beszámítatná az autóját egy újba. az előzőt is null km-errel vette és 50ezer volt csak benne, gyári olajjal, azóta egyszer sem cserélt olajat, a szűrőben is a papír már kipotyogott belőle szét volt szakadva. mondta számolják így be nem akar költeni az olajcserére.... :D Módosítva Október21, 2010 : ivannorbi Fogyasztásból áthozva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Akkor ezek szerint nagyon OFF volt, bocsesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Akkor ezek szerint nagyon OFF volt, bocsesz :) Jah, valami szemét fölnyomott egy modinál :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Jah, valami szemét fölnyomott egy modinál :) :D Vigyázzatok vele, mert nagy besúgó a csávó!!! <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Vigyázzatok vele, mert nagy besúgó a csávó!!! :lol: -_- Ha leleplezed az informátort, akkor hogy akarsz eredményeket? :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ha leleplezed az informátort, akkor hogy akarsz eredményeket? :D <_< :icon13: :lol: Nem tudhatod, hogy mi a cél... :) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Jah, valami szemét fölnyomott egy modinál :) <_< Te voltál az? vald be! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nem tudhatod, hogy mi a cél... :) B) Most vagy csak én nem találom benne a logikát, vagy nincs benne -_- Szerintem rossz hatással van rád a hűtőmaszkod, add nekem :D :icon13: Te voltál az? vald be! :D Én há' <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Most vagy csak én nem találom benne a logikát, vagy nincs benne :D Szerintem rossz hatással van rád a hűtőmaszkod, add nekem ;) -_- Én há' :lol: B) Most, hogy fény derült arra, hogy ki a "jelzőbója", majd jól kiközösít a csorda! :D <_< :icon13: :D Maszkot meg nem kapsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Na úgylátom mindenki kapja a hülyéket sorra. Szerencsére én nem kaptam mostanában... Legutóbb a balatonon a penny parkolóba bacta rám az ajtót 1 nő a kiskölyökkel....Azt leosztottam eléggé keményen.Amikor bement a boltba akkor polírpasztával lesúroltam a kéket az én fehéremről. Szerencsére más nyom nem maradt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Most, hogy fény derült arra, hogy ki a "jelzőbója", majd jól kiközösít a csorda! :D <_< :icon13: B) Maszkot meg nem kapsz... :) Deee. Ilyet....... :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Deee. Ilyet....... :) :D Meg muszájdzsekit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Én há' :) <_< onnye má! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Fényszóró izzót cserélnék hogy kezdjek neki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Fényszóró izzót cserélnék hogy kezdjek neki? :) célszerű lenne a lámpánál. kiveszed, majd berakod az újat. csati lehúz, gumi levesz(gyártója válogatja ezt a sorrendet.) tartó kiakaszt, csere, vissza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Fényszóró izzót cserélnék hogy kezdjek neki? :D Szia! Csak ajánlani tudom Kicserélni meg...kinyitod a géptetőt, a lámpatest hátulján van egy ilyen gumimembrán szerű vacak, azt leszeded kihúzod az izzót a lámpatestből kiszeded a régi izzót beledugod az újat visszateszed a lámpatestbe, gumimembránt visszateszed a lámpatest hátuljára, és ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Úgy tűnik engem mindig megtalálnak az idióta bringások.......jön velem szembe az egyirányú utcában. Nyugodtan gurultam tovább, mondom majd félreáll. Nem állt....én sem. 1m-re tőlem befordult az üres kukák közé, felborítgatva azokat. Habzó szájjal jön oda hozzám, hogy olvassam el a Kreszt :D Mondom úgy tudom, hogy az új szabályzás megengedi, hogy egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedjen, de az nem jelenti azt, hogy elsőbbsége is van. Meg különben is ééééén vagyok az erősebb. :lol: Erre benyúlt az ablakon....vesztére. Elkaptam a kezét és rántottam egyet rajta, lefejelte a tetősínt (nem lett baja.....a tetősínnek :icon13: ) Kénytelen voltam kiszállni. Mint kiderült úgy másfél fejjel és vagy 40 kilóval volt lemaradva <_< Nem vitatkozott tovább, felpattant a drótszamárra és eltekert :) Bocs, de ez csak ott él ahol a tábla megengedi, vagy csík, ja látom már leírták egyszer. Én bizony biciklisként egy szabálymódosítással nem értek egyet- a szoros jobbra tartás megszüntetésével. Ahol lyuk van vagy aknafedél ott lehessen beljebb menni, de egyébként ne záróvonalazhasson egy bringás se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Fényszóró izzót cserélnék hogy kezdjek neki? :D Ha lusta VAGY bemész a szervízbe és kiveteted, közben nézed és legközelebb egyedül csinálod. :) <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ha lusta VAGY bemész a szervízbe és kiveteted, közben nézed és legközelebb egyedül csinálod. :) <_< :icon13: :lol: +3ezer a munkadíj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts