Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem tettem föl még. <_<

Akkor még nem késtem le :icon13: Szerintem ne így tedd föl, hanem a 7-es, és a D között hagyj egy kis helyet, hogy ne épüljön így egybe :D De csak magánvélemény :)

Elküldve
Akkor még nem késtem le :icon13: Szerintem ne így tedd föl, hanem a 7-es, és a D között hagyj egy kis helyet, hogy ne épüljön így egybe :D De csak magánvélemény :)

Akkor nem csak engem zavart, hogy nincs szóköz. Igen, beszólt egy benzines. <_<

Elküldve
Akkor még nem késtem le :icon13: Szerintem ne így tedd föl, hanem a 7-es, és a D között hagyj egy kis helyet, hogy ne épüljön így egybe <_< De csak magánvélemény :)

Tehát szétvágom 7es és a D között..? De akkor utánna hogy lesz tökéletesen 1vonalba? :D valami ötlet? Mert én is gondoltam erre + arra is hogy a diesel és a power között is hagyok 1 kis helyet.

Elküldve
Tehát szétvágom 7es és a D között..? De akkor utánna hogy lesz tökéletesen 1vonalba? :) valami ötlet? Mert én is gondoltam erre + arra is hogy a diesel és a power között is hagyok 1 kis helyet.

Igen...és szerintem nem vagy olyan béna hogy annyira elragaszd egymástól :D no para...bízz magadban <_<

Elküldve
Tehát szétvágom 7es és a D között..? De akkor utánna hogy lesz tökéletesen 1vonalba? :) valami ötlet? Mert én is gondoltam erre + arra is hogy a diesel és a power között is hagyok 1 kis helyet.

Akár el is vághatod. Utána asztalon egy vonalba teszed és a transzfert széles festőszalaggal leragasztod. Így egymáshoz képest nem tudnak elmozdulni, és egy sorban lesz. Ha egy keskeny csíkban lelóg a festőszalag róla akkor még helyezgetni is egyszerűbb, mielőtt felsimítod a betűket. A hátsó szélvédőn, a fekete pöttyökhöz, meg a fűtőszálhoz elég jól be lehet lőni a vízszintest <_< (ne az ablak aljához nézd, mert az íves a széleken és olyan hülyén fog kinézni, mint az én fejem, amikor erre rájöttem :D )

Elküldve
Igen...és szerintem nem vagy olyan béna hogy annyira elragaszd egymástól :icon13: no para...bízz magadban :lol:

óóó hidd el képes lennék elbacni..Pont beremeg a kezem vagy ilyesmi :)

Akár el is vághatod. Utána asztalon egy vonalba teszed és a transzfert széles festőszalaggal leragasztod. Így egymáshoz képest nem tudnak elmozdulni, és egy sorban lesz. Ha egy keskeny csíkban lelóg a festőszalag róla akkor még helyezgetni is egyszerűbb, mielőtt felsimítod a betűket. A hátsó szélvédőn, a fekete pöttyökhöz, meg a fűtőszálhoz elég jól be lehet lőni a vízszintest -_- (ne az ablak aljához nézd, mert az íves a széleken és olyan hülyén fog kinézni, mint az én fejem, amikor erre rájöttem :D )

Hűű apám... Ennyi logikám nem volt hogy asztalon megcsinálom <_< Köszi!

Rendben próbálni fogom keresni a párhuzamos vízszintes vonalat.

Elküldve
óóó hidd el képes lennék elbacni..Pont beremeg a kezem vagy ilyesmi :)

Hűű apám... Ennyi logikám nem volt hogy asztalon megcsinálom :D Köszi!

Rendben próbálni fogom keresni a párhuzamos vízszintes vonalat.

Vagy darabold össze betűnként és ragasztgasd fel össze-vissza ... aki ügyes olvassa el <_<

Na jó...nem vicceskedek ám :icon13:

Elküldve
Nem láttam még ilyent. Még sose kellett használnom, csak amikor első-hátsót cserélgettem került elő.

Biztos nem túl gyakran fordul elő, de elméletileg lehetséges, hogy pont úgy került össze a gumi meg a felni, hogy nem üt. Mint amikor beállok szombat este a kocsibeállóba, ránézek a számlálóra, és pont 246000-et mutat. :)

Elküldve
Biztos nem túl gyakran fordul elő, de elméletileg lehetséges, hogy pont úgy került össze a gumi meg a felni, hogy nem üt. Mint amikor beállok szombat este a kocsibeállóba, ránézek a számlálóra, és pont 246000-et mutat. :D

És az kerek szám? :) <_< :icon13:

Elküldve
524288! Ez már kerek szám. <_< (512*1024) Büdös kocka, tudom. :icon13:

:) :D Melóban, egyik rendszergarázdánál láttam egy órát. Az egész cégnél egy ember van aki megtudja róla hogy hány óra. Az is ő :lol: 2-es számrendszerben írja az időt -_- B) :D

Elküldve
:) :D Melóban, egyik rendszergarázdánál láttam egy órát. Az egész cégnél egy ember van aki megtudja róla hogy hány óra. Az is ő <_< 2-es számrendszerben írja az időt :icon13: :lol: -_-

Anno egy oldalon is kint volt. Elég könnyű értelmezni. Az is olyan, hogy oszlopokon pixelek voltak és különbözőképp világítottak? B)

Elküldve
Anno egy oldalon is kint volt. Elég könnyű értelmezni. Az is olyan, hogy oszlopokon pixelek voltak és különbözőképp világítottak? <_<

Jah. A nullák meg az 1-ek ott virítottak :)

Aki meg elment mellette, csak nézte hogy milen hülye asztaldísz, biztos kihalt belőle pár led :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.