Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Túlélte a sofőr? :) :D

Nem...19éves srác vezette...kocsisort előzött, szemből telibe kapott egy Hyundai személykocsit, abban ketten súlyosan sérültek...84es főúton Sopronnál...

Elküldve
Nem...19éves srác vezette...kocsisort előzött, szemből telibe kapott egy Hyundai személykocsit, abban ketten súlyosan sérültek...84es főúton Sopronnál...

:D áúú...

Na de megjött a feliratom <_<

Benzinesek, lehet szívózni :)

PA190005.JPG

Elküldve
Előre? hátra? Ja semmi bajom a dízellel...majdnem az lett nekem is, igaz nem astra, de az már a múlt :)

Csomagtartóajtó bal alsó sarok az üvegen. :D Kis 20 centi hosszú 2 centi magas felirat. Nem nagy. Így nem feltünő.

Elküldve
Mert az bárkit is érdekel,hogy ki kinek nem adott vagy adott? :)

Irigylem a problémáitokat. <_<

Ugyan már! :icon13: Csak van aki örült annak, hogy újra írok. :D

Elküldve
Csak van aki örült annak, hogy újra írok. :)

Meg van aki azt a q@&#va messengert nézi nincs-e ott a címsorban, hogy "Edit".. :icon13:

Szerintem a hf tömítés lesz az. De csak "belül" a tűzfal felőli részen olajos.

Most annyira nem vagyok képben a motorral de nem lehet, hogy a szívósornál a tömítés nem okés? <_< Mert ott is kijöhet olaj.. :D

Elküldve
Meg van aki azt a q@&#va messengert nézi nincs-e ott a címsorban, hogy "Edit".. <_<

Valamelyik nap sem szóltál hozzám. :icon13: :)

Összefüggő, legalább 10-20 perces beszélgetésre ritkán van időm. Ne haragudjatok.

Mindenre egyedül vagyok, most ha már vége a kinti munkáknak is, több időm lesz. Ígérem. :D

Elküldve
Izgalmas óráid lehetnek! B)

info van most! :D :) a tegnapit is megmagyaráztam! :D :D am ma jó jegyeket is kaptam! :P

Valamelyik nap sem szóltál hozzám. ;) <_<

Összefüggő, legalább 10-20 perces beszélgetésre ritkán van időm. Ne haragudjatok.

Mindenre egyedül vagyok, most ha már vége a kinti munkáknak is, több időm lesz. Ígérem. :icon13:

kinti munka?? remélem a cég alapítás van folyamatban! :lol: :lol: :lol: -_-

Elküldve
Valamelyik nap sem szóltál hozzám. :lol: :)

Mindenre egyedül vagyok, most ha már vége a kinti munkáknak is, több időm lesz. Ígérem. :D

Télleg? :icon13: Esküszöm, hogy nem láttalak <_< és nincs harag, tudom hogy eléggé elfoglalt vagy.. -_-

Elküldve
POWER ? :icon13: ( Te mondtad hogy lehet szívózni... Habár szívózni a dízel motor szokott :lol: )

-_-

Power bizony :) Ahogy apám mondaná.. Elhúzza a k*rvaistent is :D <_<

Nem gyorsaság/gyorsulás "powerre" gondolok. Inkább olyan dízeles mindent mozdítósra B)

Elküldve
A nyerés folyamatát ismertetnéd? :D

Ott van a részvételi feltételekben <_< piramisjáték.. :)

Elküldve
Ott van a részvételi feltételekben <_< piramisjáték.. :)

Valami hasonlót olvastam ki én is. Akkor kapok kannát, ha valakit sikerül meghívnom...? Pedig 3000 literből milyen sokáig el lehetne járni... :D

Elküldve
Valami hasonlót olvastam ki én is. Akkor kapok kannát, ha valakit sikerül meghívnom...? Pedig 3000 literből milyen sokáig el lehetne járni... :)

Hűűű...míg az astrával járnék szerintem soha többet az életben nem kéne tankolnom. :D

Elküldve
Valami hasonlót olvastam ki én is. Akkor kapok kannát, ha valakit sikerül meghívnom...? Pedig 3000 literből milyen sokáig el lehetne járni... :)

Annyira jó, hogy elolvastátok az oldal tartalmát :D

Nem lehetséges, hogy 1 online biztosítási portál promociójáról van szó ?

Elküldve
Annyira jó, hogy elolvastátok az oldal tartalmát :D

Nem lehetséges, hogy 1 online biztosítási portál promociójáról van szó ?

Már az URL címében benne van... :)

És ha már üzemanyag:

"Ismét változik az üzemanyagok ára szerdától a hazai kutakon: a benzin 4 forinttal drágább, a gázolaj pedig 3 forinttal olcsóbb lesz - értesült a holtankoljak.hu internetes portál"

Link

Elküldve

Hülye kérdés..

Szerintetek mennyiért tudnám eladni az autóm ? vagy mennyit kérjek érte ?

94-es átlagos állapot. 300 ezer km..

Caraván kivitel, isuzu dízil..

Bal sárvédőív rozsdás.. Amúgy a egyben van.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.