Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aki öregíteni akarja a kocsiját vegyen pókhálóst <_< :icon13: Egy 14 éves autón mit öregítek? :) Azt külön szeretném, hogy korban kb. az autóval egy idős "dizájnja" legyen. Bár láttam valahol acélfelnit is ami tetszett, szépen meg volt csinálva, csak arra meg tolhatnék per-per-peres gmikat, amit meg nem akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Egy 14 éves autón mit öregítek? :) Azt külön szeretném, hogy korban kb. az autóval egy idős "dizájnja" legyen. Bár láttam valahol acélfelnit is ami tetszett, szépen meg volt csinálva, csak arra meg tolhatnék per-per-peres gmikat, amit meg nem akarok :D Kinézetét <_< Akkor egy tíz évvel el vagy tájolva :icon13: 80as évek hahó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Kinézetét :D Akkor egy tíz évvel el vagy tájolva <_< 80as évek hahó :lol: http://www.carshine.com.au/Pictures/BMW/BM...0BBS%20View.jpg Nah, ezek jók. Csak rossz autó van rajtuk :) Akkor linkelj valamit 94-ből hátha megtetszik :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mert az bárkit is érdekel,hogy ki kinek nem adott vagy adott? :) Irigylem a problémáitokat. :D 1 az idézést se basztam el direkt volt úgy <_< 2 vicc, amit megint nem értesz :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nah, ezek jók. Csak rossz autó van rajtuk :) Akkor linkelj valamit 94-ből hátha megtetszik :D Azért ezek a felnik messziről ismerik csak a pókhálós vackodat... kajak olyat akarsz venni? akkor inkább vegyél 5 küllőset, az legalább mutat vhogy, és árba se drágábbak. A másodikat elfogadnám, de a kormánynak tényleg rossz oldalára építették az autót <_< (na jo az elsőt is elfogadnám ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nah, ezek jók. Csak rossz autó van rajtuk :) Akkor linkelj valamit 94-ből hátha megtetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 kép hát mondjukezek az aknafedelek se bejövősek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 1 az idézést se basztam el direkt volt úgy :D 2 vicc, amit megint nem értesz <_< Megnemértettzsenikém! :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Megnemértettzsenikém! :) <_< Szokták mondani, hogy nem egyszerű az észjársom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szokták mondani, hogy nem egyszerű az észjársom :D Így is lehet mondani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 hát mondjukezek az aknafedelek se bejövősek :D Látod a kép jobb alsó sarkát ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Így is lehet mondani! :) Meg úgy, hogy bekapod. <_< :icon13: Az idézést akkor se értetted, és elég sok emberke eltémázott arrol a kapott, adott vagy nem adott, nem kapott pusziról :lol: Egyébként legkisebb problémám is nagyobb ettől tényleg, most pl az hogy a ponyvagarázsom rá volt roskadva a kocsira, ugy lökdöstem le róla a vizet, meg szurkáltam pár lyukat, hogy kicsorogjon ha megtelik vízzel a ponyva...holnap meg feszíteni kell rajta egy másik tartógerendával... Az is nagyobb probléma, hogy minek van ott az a korlátozottan szó... :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Látod a kép jobb alsó sarkát ? :) Láttam, de ki keres rallyfelnit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Láttam, de ki keres rallyfelnit? :icon13: Minél tovább nézem, annál inkább azt érzem hogy én :D <_< Azt is látom, hogy piroson, a fehér felni tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Minél tovább nézem, annál inkább azt érzem hogy én :D <_< Azt is látom, hogy piroson, a fehér felni tetszik :) Akkor FAKK :icon13: Ez alap,hogy a pirosautón a fehér felni faxa B) fordítva viszont blöáááá :lol: Vgyél akkor oplefelnit, aminek a sok egyenes küllöje van, és fujd le fehérre. Ennyit tudok a témakörhöz hozzáfűzni, más egyebet nem. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Láttam, de ki keres rallyfelnit? :) Dáwid azt kérte, hogy mutassak neki felnit, megtörtént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Dáwid azt kérte, hogy mutassak neki felnit, megtörtént :D igaz igaz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Minél tovább nézem, annál inkább azt érzem hogy én :D <_< Azt is látom, hogy piroson, a fehér felni tetszik :) 5x110est 15öst tudnék, de inkább nem írom le mennyiért :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Akkor FAKK :D Ez alap,hogy a pirosautón a fehér felni faxa -_- fordítva viszont blöáááá <_< Vgyél akkor oplefelnit, aminek a sok egyenes küllöje van, és fujd le fehérre. Ennyit tudok a témakörhöz hozzáfűzni, más egyebet nem. :lol: Találtam fehéret :icon13: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...ufelni_15_4x100 Mindegy... sokára lesz olyan hogy én felnit veszek... Most úgyis bódéjavításra van gyűjtés. Kerekek majd jövő nyárra legfeljebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 igaz igaz :) Ittál vagy mi van veled ? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 5x110est 15öst tudnék, de inkább nem írom le mennyiért :) A másik nem írom le mennyi lenne az átalakító, vagy átalakítás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 5x110est 15öst tudnék, de inkább nem írom le mennyiért :D Találtam én 4x100-ast is, de 5 számjegyből nem jött ki, úgyhogy el se olvastam a többit, csak kerestem a piros X-et a sarokban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Találtam fehéret :D http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...ufelni_15_4x100 Mindegy... sokára lesz olyan hogy én felnit veszek... Most úgyis bódéjavításra van gyűjtés. Kerekek majd jövő nyárra legfeljebb :) ilyet mondtam neked, csak ennek szép nagy pereme van teccik :lol: Ittál vagy mi van veled ? <_< :icon13: Amíg a vizet lökdöstem, meg feszítettem aponyván nyeltem keves esőt, de nem ittam, miért? Cak mondtam, hogy igaz, hogy felnit kért te meg mutattál. Problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Találtam én 4x100-ast is, de 5 számjegyből nem jött ki, úgyhogy el se olvastam a többit, csak kerestem a piros X-et a sarokban :) http://www.comp.co.uk/wheels/wheels.asp?si...torsport+Wheels Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Problem? :) :D Nem eszel mostanában túl sok sportszeletet ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts