Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Na, most vagy valamiről lemaradtam és nem magának keresi, vagy csak elfelejtetted, hogy az Övé 5 ajtós. :D :) Én úgytudom,hogy egy caravanra keres. <_< (Unokatestvére 1.7D Caravanjára) ha jól emlékszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Na, most vagy valamiről lemaradtam és nem magának keresi, vagy csak elfelejtetted, hogy az Övé 5 ajtós. :D :) A fehér Caravanra kell neki szerintem. <_< Egyébként szia és nekem sem okozott problémát a puszi. :icon13: Sőt, alap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :) De a Te ajtód nem is lenne jó Pepének... :icon13: <_< Én úgytudom,hogy egy caravanra keres. :D (Unokatestvére 1.7D Caravanjára) ha jól emlékszek. Nem unokatesóm, csak haver, de a kocsi öcsém volt kocsija, és igen, fehér Caravan 17DR :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem unokatesóm, csak haver, de a kocsi öcsém volt kocsija, és igen, fehér Caravan 17DR :icon13: Jaaa, elnézést :) Rémlett, hogy a rokonsághoz tartozott a verda. Bocsi. :D Dáwid ezt Neked! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én úgytudom,hogy egy caravanra keres. :icon13: (Unokatestvére 1.7D Caravanjára) ha jól emlékszek. A fehér Caravanra kell neki szerintem. :lol: Egyébként szia és nekem sem okozott problémát a puszi. -_- Sőt, alap. B) Akkor én vagyok lemaradva. <_< Bocsi! :) Szia! :D Már nem is emlékszem, hogy Tőletek megkérdeztem-e vagy csak lelkesen lenyomtam 2-2 puszit. :D De örülök, ha nem probléma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Akkor én vagyok lemaradva. <_< Bocsi! :) Szia! :D Már nem is emlékszem, hogy Tőletek megkérdeztem-e vagy csak lelkesen lenyomtam 2-2 puszit. :lol: De örülök, ha nem probléma. -_- Kérdezted. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Akkor én vagyok lemaradva. <_< Bocsi! :) Szia! :D Már nem is emlékszem, hogy Tőletek megkérdeztem-e vagy csak lelkesen lenyomtam 2-2 puszit. :icon13: De örülök, ha nem probléma. :lol: Inkább ez hogy magadtol adod, mint egy itteni csaj ismerősöm, akit kétéve ismerek, és kb kétszer adott puszit... "mert milyen már az" Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Inkább ez hogy magadtol adod, mint egy itteni csaj ismerősöm, akit kétéve ismerek, és kb kétszer adott puszit... "mert milyen már az" H1N1 vazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 H1N1 vazze! :) 2 éven át? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Kérdezted. :D Aaannyira figyelmes vagyok. :) Akkor talán Tiv.-nek és Alexnek sem okoztam álmatlan éjszakát. <_< Inkább ez hogy magadtol adod, mint egy itteni csaj ismerősöm, akit kétéve ismerek, és kb kétszer adott puszit... "mert milyen már az" Nem mindenki szereti az ilyesmit. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aaannyira figyelmes vagyok. :) Akkor talán Tiv.-nek és Alexnek sem okoztam álmatlan éjszakát. :D Nem mindenki szereti az ilyesmit. <_< Hát nekem akkor is rosszul esik, hogy ilyen régi ismerős és semmi ... ilyen baráti gesztus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aaannyira figyelmes vagyok. :) Akkor talán Tiv.-nek és Alexnek sem okoztam álmatlan éjszakát. <_< Nekem nem. :D És Alex is nagyfiú . :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Amúgy kemény csávók ezek a pávák <_< engedte, hogy kiszúrjam a szemét az optikával.. :) :D http://s2.images.www.tvn.hu/2010/10/19/19/32/www.tvn.hu_a5f45b492a9aaa7be81633412f565f0c.jpg Hogy tudnak ugatni kora reggel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 ne mán! :lol: Én adtam puszit? :) Nem? :D Juj! <_< Nem is tom már! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 ne mán! -_- Én adtam puszit? :) Nem? :D Juj! <_< Nem is tom már! :icon13: Nem is érdekel senkit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 ne mán! :lol: Én adtam puszit? :) Nem? :D Juj! <_< Nem is tom már! :icon13: Persze! Ki raktad a portékádat, nagy táblát, amin ez állt: Puszi J0hnny-tól, 500 Ft ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jaaa, elnézést :) Rémlett, hogy a rokonsághoz tartozott a verda. Bocsi. :D Dáwid ezt Neked! B) Nah ez már egész egészségesen néz ki. Valami ilyesmit keresek, csak adhatná ingyé <_< :icon13: Illetve nekem az is jó, ha elcseréli két fényszóróra, meg egy ülésre mondjuk :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nah ez már egész egészségesen néz ki. Valami ilyesmit keresek, csak adhatná ingyé :D <_< Illetve nekem az is jó, ha elcseréli két fényszóróra, meg egy ülésre mondjuk :icon13: :lol: :) Annyit adnál érte? Elég azokért a 2 kockatükör is B) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 :icon13: Annyit adnál érte? Elég azokért a 2 kockatükör is :D :lol: Jó hogy szólsz, azok is megvannak még :) Meg a kormányok. Meg a műszeregységek. Meg a... gyakorlatilag semmit sem sikerült eladni az elmúlt 2 hónapban :D <_< ) Viszont vettem 4 kilincset, meg egy hátsó ablaktörlőt -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mé nem vitted el azt a 4kereket amit hirdettem? :) 15 volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem is érdekel senkit! :D Mert az bárkit is érdekel,hogy ki kinek nem adott vagy adott? :) Irigylem a problémáitokat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mé nem vitted el azt a 4kereket amit hirdettem? <_< 15 volt... Mert amennyim volt, annyiért nem adtad volna oda :icon13: :D Ezeket se veszem meg úgysem, csak jólesik nézelődni, miket vennék, ha rámszakadna az ótépé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mert amennyim volt, annyiért nem adtad volna oda <_< :D Ezeket se veszem meg úgysem, csak jólesik nézelődni, miket vennék, ha rámszakadna az ótépé :) Akkor vegyél vmi rendes felnit, ne ilyen pókhálósat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Akkor vegyél vmi rendes felnit, ne ilyen pókhálósat. Néztem sokmindent, de valami megtetszett ezekben a pókhálós gurigákban :) Virítsál valamit ami jobban nézne ki rajta (és se nem babakék, se nem rózsaszín, se nem láthatóságimellénysárga :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Aki öregíteni akarja a kocsiját vegyen pókhálóst :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts