Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Feladat meg meg oldódik magától? :) Jaj mert amit fórumozol, azalatt megoldódik mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jaj mert amit fórumozol, azalatt megoldódik mi? :) Jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Az, hogy általában 80 ezer km után kuka az egész. :D Csonka Zsolti RX8-a lassan verseny-km-ben ér el ennyit, és mégis kifejezetten egyben van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Csonka Zsolti RX8-a lassan verseny-km-ben ér el ennyit, és mégis kifejezetten egyben van :) Számolgattam, és az én X16szr - em a hátralévő életében már lehet nem fog futni még 80ezret :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Számolgattam, és az én X16szr - em a hátralévő életében már lehet nem fog futni még 80ezret :D Miért? :) Én az astrának szánok még vagy 200-250ezret ezzel a motorral <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez butaság. Felelőtlen használattal valóban hamar tönkremegy, de a tapasztalatok szerint gondos tulaj esetén semmi gond. Tapasztalat. Azt az apróságot hozzátehetnéd, ha Mazda nem fejleszt, akkor k#&ra nincs semmi fejlődés a motor kapcsán :) Így azért kicsit nehéz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Miért? :) Én az astrának szánok még vagy 200-250ezret ezzel a motorral :D A motor még lehet hogy elmenne annyit, de szerintem minél hamarabb indulj és zavard le egyben azt a 200-250ezret mert a bodé nem tart olyan sokáig :icon13: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 A motor még lehet hogy elmenne annyit, de szerintem minél hamarabb indulj és zavard le egyben azt a 200-250ezret mert a bodé nem tart olyan sokáig <_< :) Most megy november elején lakatoshoz :icon13: Tákolgatni kell ezt is Neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Miért? :) Én az astrának szánok még vagy 200-250ezret ezzel a motorral :D Ha évente tudok menni vele 5 ezret akkor sokat mondtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Most megy november elején lakatoshoz :icon13: Tákolgatni kell ezt is Neked :D ez vmi vicc?? Festeni is kell, nem is csodaszép... és ennyiért? :) Ez afelétől is több, amit ér <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Most megy november elején lakatoshoz -_- Tákolgatni kell ezt is Neked :icon13: Belül fekete-kívül polírban tetszene, de ennyiért le is festhetné, és polírozhatná, és el is hozhatná :D <_< Marad az Exip :lol: (úgyse lesz rá pénzem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Azt az apróságot hozzátehetnéd, ha Mazda nem fejleszt, akkor k#&ra nincs semmi fejlődés a motor kapcsán :) Így azért kicsit nehéz..... Valóban nem fejlesztenek. De ez az egész japán részlegre igaz. Míg itt Európában már mindenkinek van korszerű kis benzines turbósa, addig a japánok még mindig a szívómotorokkal próbálkoznak, de ugyanígy a fejlesztések hiánya a beltérben és a fedélzeti rendszereken is megérződik sajna. Egyedül hibridfronton vannak a toppon. Visszatérve a Mazda azért ígér valamit a Wankel terén. új wankel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez viszont annál barátibb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ez viszont annál barátibb :D Már én is néztem magamnak, a téli felnikre jól jönnének. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Már én is néztem magamnak, a téli felnikre jól jönnének. :) Ahoz képest, hogy botlban milyen árba lehet venni ezeket...Itt jó ára van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ahoz képest, hogy botlban milyen árba lehet venni ezeket...Itt jó ára van. :D Bár lehet, csak lemázolom valami szép színre a felniket oszt csókolom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Bár lehet, csak lemázolom valami szép színre a felniket oszt csókolom. <_< Mondjuk fű-zöldre? :D :icon13: (csak Újpest környékén akkor ne nagyon állj meg :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Bár lehet, csak lemázolom valami szép színre a felniket oszt csókolom. :) Tegnap mutatott a gumisom 4 olyat amiket te tervezel venni, csak ezeken még gumi se volt... igaz 22ért a 4et... Én tuti nem dísztárcsáznék, hanem festenék, a helyedben szép fehérre :D Enyémet meg ezüstre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tegnap mutatott a gumisom 4 olyat amiket te tervezel venni, csak ezeken még gumi se volt... igaz 22ért a 4et... Én tuti nem dísztárcsáznék, hanem festenék, a helyedben szép fehérre :D Enyémet meg ezüstre. Fehérre tuti nem fogom, vagy sima ezüst vagy babakék, esetleg valami egzotikus. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Bár lehet, csak lemázolom valami szép színre a felniket oszt csókolom. :) Nekem sokáig a sima F astra dísztárcsa volt fent. Aztán ettől az évtől meguntam őket, és virított a lemezfelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nekem sokáig a sima F astra dísztárcsa volt fent. Aztán ettől az évtől meguntam őket, és virított a lemezfelni. 15-ös fastra dísztárcsa nincs tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Fehérre tuti nem fogom, vagy sima ezüst vagy babakék, esetleg valami egzotikus. :) Mi ez a babakékes meg lila meg rózsaszín buziság?? Mindenki el van esve?????? Poénból jó, de állandóra, komolyanmondom nem bírom feldolgozni. Hófehéren pedig szépen mutatna a kocsid alatt, igaz hamar koszolódna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 15-ös fastra dísztárcsa nincs tudtommal. Ja, az enyémekre gondolsz? Az csak sima 13as volt. Eredeti német darabok. Még 2002ben az autóval jöttek kintről.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mi ez a babakékes meg lila meg rózsaszín buziság?? Mindenki el van esve?????? Poénból jó, de állandóra, komolyanmondom nem bírom feldolgozni. Hófehéren pedig szépen mutatna a kocsid alatt, igaz hamar koszolódna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/108891-20101019-iljkC3.jpg :) :D Színt visz az uncsi téli szürke hétköznapokba.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts