spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hát igen.. 1.2es. Bár 1.4es astrával simán elbán az a polo. Nekem az astrával eddig 1.4es corsát sikerült gyorsulni.. :) A kiscsaj akarta nem én <_< 100lóerővel még jó hogy lenyomja a 60/82/90lovas astrat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 100lóerővel még jó hogy lenyomja a 60/82/90lovas astrat. :) Fogjuk rá a korszerűbb motorra ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 100lóerővel még jó hogy lenyomja a 60/82/90lovas astrat. :D Nem a tsi, hanem haver sima kis 1.2 3hengerese. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem a tsi, hanem haver sima kis 1.2 3hengerese. :) Jah, kimaradt két komment. :D Az 1.4 75lóerős polo se egy erőgép, nem hiszem, hogy 55el jobb lenne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tökéletes :icon13: Haveromnak sima 9n poloja van 1.2es 3hengeres 6szelepes 55 lovas, 105Nm nyomatékkal, és szerintem nagyon dinamikus kis autó ezekhez a méretekhez képest. :lol: Tavasz környékén kiment neki 1 trafó, és 2 hengerrel jött haza debrecenbe az M7esen és M3ason át. 120-130at még ígyis ment. Igaz zakatolt rendesen meg a 2 henger rángatta 1 kicsit a motort de nem volt gáz. Nagyon jó kis motor szerintem az az 1.2es 3hengeres. Nagyanyámnak is olyan van, neki meg még ennyi gond se volt vele.Megbízható autók.Attól hogy 1.2es 3 hengeres még jó. Amikor vezetem ezeket az autókat mindíg meglepődök hogy tök jó kis autó. Corsában is van 3 hengeres 1.2es. Sőt...1.0-es 3hengeres is van corsából <_< Ha emlékszel, jópár éve az olaszok csináltak egy qrva jó kis városi gyilkológépet (UnoTurbo). Mindenki oda meg vissza volt tőle, húúdehűűűde pedig kicsi de húúúdehúú. Nézz körbe, hány van még belőle. A szívó Unokból még mindig találni ezret, ezek a turbós kis pörgőgépek 5 év alatt kipusztultak :D Most mindenki ráált arra hogy minél kisebb legyen, minél kevesebb hengerrel, inkább turbót neki azt jó lesz. Hát kíváncsi leszek hogy meddig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jah, kimaradt két komment. :D Az 1.4 75lóerős polo se egy erőgép, nem hiszem, hogy 55el jobb lenne. <_< 55, de vadabbak :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ha emlékszel, jópár éve az olaszok csináltak egy qrva jó kis városi gyilkológépet. Mindenki oda meg vissza volt tőle, húúdehűűűde pedig kicsi de húúúdehúú. Nézz körbe, hány van még belőle. A szívó Unokból még mindig találni ezret, ezek a turbós kis pörgőgépek 5 év alatt kipusztultak :D Most mindenki ráált arra hogy minél kisebb legyen, minél kevesebb hengerrel, inkább turbót neki azt jó lesz. Hát kíváncsi leszek hogy meddig :) Ott a pont!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Jah, kimaradt két komment. :icon13: Az 1.4 75lóerős polo se egy erőgép, nem hiszem, hogy 55el jobb lenne. :lol: Nekem tetszett/tetszik -_- Szeretem a fauvéket. Bár az öreg gondolkodott most dízel borán, de azt amiket írtatok a dízel vw motorokról..inkább lebeszéltem. <_< Ha emlékszel, jópár éve az olaszok csináltak egy qrva jó kis városi gyilkológépet. Mindenki oda meg vissza volt tőle, húúdehűűűde pedig kicsi de húúúdehúú. Nézz körbe, hány van még belőle. A szívó Unokból még mindig találni ezret, ezek a turbós kis pörgőgépek 5 év alatt kipusztultak :D Most mindenki ráált arra hogy minél kisebb legyen, minél kevesebb hengerrel, inkább turbót neki azt jó lesz. Hát kíváncsi leszek hogy meddig :) Majd látjuk meddig B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nekem tetszett/tetszik :icon13: Szeretem a fauvéket. Bár az öreg gondolkodott most dízel borán, de azt amiket írtatok a dízel vw motorokról..inkább lebeszéltem. :) Majd látjuk meddig :lol: Dízel bora. :D Double Fail. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ott a pont!!! őőő....Most utánnaolvastam...1.2es 4hengeres 8szelepes az 1.2Tsi. :) Nem 3henger. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Dízel bora. :icon13: Double Fail. :lol: Beszólsz egy "csak egy opel"ből? :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Beszólsz egy "csak egy opel"ből? :) :D <_< Hehe...én már "csak egy kombival jársz"-t kaptam tesco által tuningolt suzukistol :lol: :icon13: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hehe...én már "csak egy kombival jársz"-t kaptam tesco által tuningolt suzukistol :icon13: :) -_- Olyat egyszer én is, aztán mondtam neki hogy a barátnőjével pont elférnék hátul, ő hogy látja, hogy oldaná meg a stiftben. Olyan színű feje lett, hogy ha nem ketten vagyunk ott haverral, szerintem nekem jön :lol: (a nője meg szakadt a röhögéstől :D <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Olyat egyszer én is, aztán mondtam neki hogy a barátnőjével pont elférnék hátul, ő hogy látja, hogy oldaná meg a stiftben. Olyan színű feje lett, hogy ha nem ketten vagyunk ott haverral, szerintem nekem jön :icon13: (a nője meg szakadt a röhögéstől :) :D ) Én azt mondtam neki hogy inkább kombival mint anyáddal... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Olyat egyszer én is, aztán mondtam neki hogy a barátnőjével pont elférnék hátul, ő hogy látja, hogy oldaná meg a stiftben. Olyan színű feje lett, hogy ha nem ketten vagyunk ott haverral, szerintem nekem jön <_< (a nője meg szakadt a röhögéstől :) :D ) És nem kacsingatott? :icon13: Vagy nem állt oda az Opeled mellé? :lol: Vagy nem mondta, hogy bizonyísd be, -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 És nem kacsingatott? :D Vagy nem állt oda az Opeled mellé? <_< Vagy nem mondta, hogy bizonyísd be, :icon13: A csajt ismertem, a gyerek is azért pattogott, mert tudta hogy régebben ismerem mint ő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ha emlékszel, jópár éve az olaszok csináltak egy qrva jó kis városi gyilkológépet (UnoTurbo). Mindenki oda meg vissza volt tőle, húúdehűűűde pedig kicsi de húúúdehúú. Nézz körbe, hány van még belőle. A szívó Unokból még mindig találni ezret, ezek a turbós kis pörgőgépek 5 év alatt kipusztultak :D Most mindenki ráált arra hogy minél kisebb legyen, minél kevesebb hengerrel, inkább turbót neki azt jó lesz. Hát kíváncsi leszek hogy meddig :) Bizony ez a tendencia, és nem is véletlenül. A kevesebb hengerszám révén a lökettérfogatra vonatkoztatott fajlagos hengerfal-terület kisebb, ami magasabb hatásfokot tesz elérhetővé. Ezzel mi a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 :D <_< b.sszameg nem néztem a gumikat. Pedig ezen a méreten már a múltkor is csak pislogtam, de mondom majd jól megnézem élőben... :) Csak hogy ne offoljak a gumi,felnibe de itt van... Kép annyira nem adja vissza, de látszik hogy magas. :icon13: És ballaonos...és nem túl szép..De erre futotta nyárelején. Jövőszezonba az alun már 175/70es lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Bizony ez a tendencia, és nem is véletlenül. A kevesebb hengerszám révén a lökettérfogatra vonatkoztatott fajlagos hengerfal-terület kisebb, ami magasabb hatásfokot tesz elérhetővé. Ezzel mi a baj? Az, hogy k&@ra, túlzottan fogyasztói társadalomban élünk ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Bizony ez a tendencia, és nem is véletlenül. A kevesebb hengerszám révén a lökettérfogatra vonatkoztatott fajlagos hengerfal-terület kisebb, ami magasabb hatásfokot tesz elérhetővé. Ezzel mi a baj? Az hogy köbcentibuzi vagyok, és turbóellenes :D fajtám összefoglaló neve: begyöpösödött huje <_< Ültem pár kismotoros turbóval életképessé tett gépben, és nem tetszett, úgy hogy simán elkönyveltem magamnak "nemtecc" kategóriába :) Amíg nem ülök be valami olyanba ami tetszeni is fog, addig maradok ilyen :lol: (tudom, nem nekem gyártják, nagy piacot meg nem veszítenek azzal hogy én nem veszek :icon13: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 :) Maradok az astránál.. Legalább azzal még merek előzni :D de egy ezres dízellel nem biztos hogy nekilódulnék előzgetni.. Bár lehet az 1000-es dízel leelőz téged előzés közben.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Az hogy köbcentibuzi vagyok, és turbóellenes :icon13: fajtám összefoglaló neve: begyöpösödött huje :lol: Ültem pár kismotoros turbóval életképessé tett gépben, és nem tetszett, úgy hogy simán elkönyveltem magamnak "nemtecc" kategóriába :) Amíg nem ülök be valami olyanba ami tetszeni is fog, addig maradok ilyen ;) (tudom, nem nekem gyártják, nagy piacot meg nem veszítenek azzal hogy én nem veszek -_- ) 2101es is 1.2es. Mégis jó. B) :D Bár lehet az 1000-es dízel leelőz téged előzés közben.... :D hm..? :D Az én 1.7es dízelemet egy 1.0-es szívódízel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 2101es is 1.2es. Mégis jó. :) :D khm... izé... maradjunk az "élvezetes"nél <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 khm... izé... maradjunk az "élvezetes"nél :D <_< De sokat rallyztunk uncsim kombi ezerkettesével régen... hmmm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 2101es is 1.2es. Mégis jó. :icon13: :lol: hm..? :D Az én 1.7es dízelemet egy 1.0-es szívódízel? <_< Fele akkora a doboz...és nem hiszem, hogy 50 lónál kevesebb lenne a mociban ami alig kevesebb mint a DR-ben. -_- Mellesleg az 1.2 benzines 3 hengerrel is úgy megy mint a golyó, a dízel sem lehet bénább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts