Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Tavasztól nekem is mindíg itthon lesz az astra. :lol: Mé? Kapsz egy Corsát? :) Hát ezen sírva fetrengtem.. :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Mé? Kapsz egy Corsát? :) Anyáék vesznek maguknak 1 corsát, és az astra megmarad nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Anyáék vesznek maguknak 1 corsát, és az astra megmarad nekem :icon13: :) Én meg lehet megyek pecázni délután, kezd kivirulni az ég.. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Kikormoltam a katalizátort. :D És mi van ha inkább be? :) Azért kíváncsi lennék rá ha kompresszorral azt is megfújkálnánk mint az enyémét.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 És mi van ha inkább be? :) Azért kíváncsi lennék rá ha kompresszorral azt is megfújkálnánk mint az enyémét.. <_< Nehogy már egy autópályázás BEkormolja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 :lol: Én meg lehet megyek pecázni délután, kezd kivirulni az ég.. -_- B) Húh na megjöttem a városból... Ekkora szart mint a DKV :) olyan "faxa" zafirát láttam :D ...felül narancssárga, alul fekete, hátsó lámpáján egy ilyen maszk szerű műanyag, sportkipufogó(dupla, de ferdén állt mindkettő), és a homokot az úton az építkezésnél a katalizátornál fújta szét :D Hallatszott a hangján hogy nem gyengén lyukas. Lyukasabb az astráétól. <_< Ez ám a Viva felni Sanci :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Húh na megjöttem a városból... Ekkora szart mint a DKV :) Ez ám a Viva felni Sanci <_< http://www.autowp.ru/pictures/opel/junior_...r_concept_2.jpg A BKV jobb :D Biciklivel Körüljárni a Várost :icon13: :lol: Ennyire azért ne essünk túlzásokba :D akkor inkább sima körlyukas lemezfelni, rulez.. -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 A BKV jobb :D Biciklivel Körüljárni a Várost :icon13: :lol: Ennyire azért ne essünk túlzásokba :) akkor inkább sima körlyukas lemezfelni, rulez.. -_- B) Bicikli... <_< Az kitudja hol van azóta..melyik cigánytelepen van beleborítva a sárba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Bicikli... -_- Az kitudja hol van azóta..melyik cigánytelepen van beleborítva a sárba :) Cafcarázzál tőlük egyet B) egy haveromnak ellopták a rigók, ajtóstól ment be hozzájuk, kipakolta az egész családot meg a tázsvíreket azt vigyázzban álltak míg ő válogatott egy neki tetszőt a lopottak közül <_< persze a sajátján túl fájdalomdíjként.. :icon13: :lol: Jó kasztni, jó sofőr, nincs kockázat. :D Úgy a.. ;) Akkor nem is értem mit rinyálok :D .....megyek megnézem a Taxi 1-et azt nem fog érdekelni az sem, ha "nem úgy gyorsul a szekér ahogy szeretém..." :P Biturbó meg V6 blokk, rulez.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Cafcarázzál tőlük egyet :lol: egy haveromnak ellopták a rigók, ajtóstól ment be hozzájuk, kipakolta az egész családot meg a tázsvíreket azt vigyázzban álltak míg ő válogatott egy neki tetszőt a lopottak közül :D persze a sajátján túl fájdalomdíjként.. <_< :icon13: Ja aztán meglékelnének ahogy illik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ja aztán meglékelnének ahogy illik... :) Egy kibiztosított gránáttal a kezedben nem hinném, hogy mernének a közeledben maradni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Egy kibiztosított gránáttal szemben nem hinném, hogy mernének a közeledben maradni.. :D Igaz... Nah Sanci szilveszterkor nem petárdázunk, inkább gránátozunk..Citromsziget környékén majd <_< Ott jó lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hali. Ilyen routerem van. Hogyan kell lekódolni? Abszolut béna vagyok ehhez. Eddig nem zavart, de mostanában mintha akadozna a netem, és be is lassul néha. Lehet hogy a fél lakótelep az én netemet használja. :) Egy asztali gép van rajta kábellel, és két noti wifi vel. Plusz néha a telon is netezek wifivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 http://www.autowp.ru/pictures/opel/junior_...r_concept_2.jpg Ennek a kempingbelseje a komoly :D <_< valami kegyetlen amit összehoztak ebbe a kis dögbe. Én is megjöttem a városból, és közben beesett a csomagtartómba 4 kilincs, meg egy másik ablaktörlő kar hátulra :icon13: Jah meg tegnap tettem föl ilyen ablaktörlőket. Most naggyon facák. Majd kíváncsi leszek jövő ilyenkor, hogy mennyire romlik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ennek a kempingbelseje a komoly :D <_< valami kegyetlen amit összehoztak ebbe a kis dögbe. Én is megjöttem a városból, és közben beesett a csomagtartómba 4 kilincs, meg egy másik ablaktörlő kar hátulra :icon13: Jah meg tegnap tettem föl ilyen ablaktörlőket. Most naggyon facák. Majd kíváncsi leszek jövő ilyenkor, hogy mennyire romlik :) Ha kibirja jövő ilyenkorig. :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ennek a kempingbelseje a komoly :D <_< valami kegyetlen amit összehoztak ebbe a kis dögbe. Én is megjöttem a városból, és közben beesett a csomagtartómba 4 kilincs, meg egy másik ablaktörlő kar hátulra :lol: Jah meg tegnap tettem föl ilyen ablaktörlőket. Most naggyon facák. Majd kíváncsi leszek jövő ilyenkor, hogy mennyire romlik :) Jaja B) Amikor unalom van akkor olvasgatom az opeles könyvet. Elolvasom a történetet ami a könyvbe volt, neten nézek az adott kocsiról képeket, wikipediába olvasok róluk.. -_- elvagyok :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Ha kibirja jövő ilyenkorig. <_< :icon13: Nem baj 990-ért kipróbáltam :D :lol: A kicsit csíkozós Bosch megvan azért tarcsiba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hali. Ilyen routerem van. Hogyan kell lekódolni? Abszolut béna vagyok ehhez. Eddig nem zavart, de mostanában mintha akadozna a netem, és be is lassul néha. Lehet hogy a fél lakótelep az én netemet használja. :) Egy asztali gép van rajta kábellel, és két noti wifi vel. Plusz néha a telon is netezek wifivel. katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 katt Besz.rás :) ott is van J0hnny, csak máshogy híjják :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Besz.rás :D ott is van J0hnny, csak máshogy híjják <_< :icon13: ?? Stewiera gondolsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 ?? Stewiera gondolsz? :) Modi is, avatar is jó (volt) nincs egy informatikus testvére? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Modi is, avatar is jó (volt) nincs egy informatikus testvére? :) <_< Lehet Ő maga az, csak nem fedi fel valós kilétét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Igaz... Nah Sanci szilveszterkor nem petárdázunk, inkább gránátozunk..Citromsziget környékén majd :lol: Ott jó lesz :lol: -_- B) :D Nna a pecából alvás lett :icon13: míg az asszonyt fel nem csörögte a kolléganőyeah :D aztán engem a góré <_< mondom nincs bitumen oszt kész, hagyjanak békén... :) :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 :lol: -_- B) Nna a pecából alvás lett :icon13: míg az asszonyt fel nem csörögte a kolléganőyeah :D aztán engem a góré <_< mondom nincs bitumen oszt kész, hagyjanak békén... :) :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Azon túl, hogy lenyúlta a kóóózát a csajtól nem sok minden jött le :) de legalább a cét meg a bigét itthagyta.. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts