Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én a vaterán vettem egy régi mp3-at párezerért, mert mindenképpen olyat akartam ami elemes, és nem beépített akkus, mert a mostaniak már mind ilyenek.

Tudom, olyanokat nézegettem most én is de nem találtam egy külső akkust sem -_- amúgy elírtam, nem 701 hanem 702 széria :lol: van benne rádió, ennyi a különbség :) de pont azért jó mert nem fix akkus, ha lemerül csere azt megy tovább B) erősen gondolkozok, hogy megjavíttatom <_< sajnos ha én nekirontok a pákámmal nem biztos, hogy működni is fog valaha :D egy hőlégpáka meg többe kerül mint egy jobbfajta lejátszó.. :icon13:

Elküldve
Tudom, olyanokat nézegettem most én is de nem találtam egy külső akkust sem -_- amúgy elírtam, nem 701 hanem 702 széria :lol: van benne rádió, ennyi a különbség :) de pont azért jó mert nem fix akkus, ha lemerül csere azt megy tovább B) erősen gondolkozok, hogy megjavíttatom <_< sajnos ha én nekirontok a pákámmal nem biztos, hogy működni is fog valaha :D egy hőlégpáka meg többe kerül mint egy jobbfajta lejátszó.. :icon13:

Ha nincs nagy gondja, akkor egy elektroműszerész megcsinálja...

Nekem a telefonomban is ki tudta a kollégám cserélni a joystick-et...

pedig tényleg kicsi...

Nagy páka nem jó hozzá...csak az a spéci...tűhegyű, állandó hőmérsékletű...

De ha a gombok nem érzékelnek, ahhoz nem bizti h páka kell...

Elküldve
Voltunk ma ITT és vettem egy késleltetős belsőlámpát a kocsiba kemény 800 Forintért.

Most egy B Omegából van benne egy Spot lámpás de az egyik tartó pöcök hiányzik és kicsit ferdén áll.

Reggel 8ig a hungexpon voltam, ha balra indulok, akkor be is nézhettem volna, de baromi fáradt voltam....

Elküldve
..

That's it! 404 Error.

Ez bizony 404-es hiba! Valószínűleg rossz URL címet gépelt be, vagy a keresett oldalt eltávolították - mindenesetre itt nem található. :D <_< :)

Elküldve
That's it! 404 Error.

Ez bizony 404-es hiba! Valószínűleg rossz URL címet gépelt be, vagy a keresett oldalt eltávolították - mindenesetre itt nem található. :D <_< :)

A hiba az Ön készülékében van. :icon13:

Elküldve
That's it! 404 Error.

Ez bizony 404-es hiba! Valószínűleg rossz URL címet gépelt be, vagy a keresett oldalt eltávolították - mindenesetre itt nem található. <_< :icon13: :D

Próbáld meg, hogy a Dáwid-ot ékezet nélkül írod... :)

Elküldve
Voltunk ma ITT és vettem egy késleltetős belsőlámpát a kocsiba kemény 800 Forintért.

Most egy B Omegából van benne egy Spot lámpás de az egyik tartó pöcök hiányzik és kicsit ferdén áll.

Képeket csináltál 1-2 érdekességről? :)

Elküldve
pelforum.hu ? pelusokról folyik a csevej ? :) :D

De Dáwid féle pelusokról, azt is tedd hozzá! :icon13:

Nam mostmár elég vót belőletek B)

Egy éjszakát használt szélvédőmatrica eladó!!! :lol: <_< -_-

Elküldve
Azért ez nem a hét linkje.

Na majd talán jövőhéten :)

Nekem is ott van a debreceniopeles felirat <_< De a bal alsó sarokba csináltattam most 1 feliratott... Meglepi lesz :icon13: 20 centi hosszú 2 centi magas felirat... Majd látjátok :D

Elküldve
Nekem is ott van a debreceniopeles felirat :lol: De a bal alsó sarokba csináltattam most 1 feliratott... Meglepi lesz -_- 20 centi hosszú 2 centi magas felirat... Majd látjátok :icon13:

Csak nem az ,hogy Mester91 a király? :D <_< :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.