Guest Sanci Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Én a vaterán vettem egy régi mp3-at párezerért, mert mindenképpen olyat akartam ami elemes, és nem beépített akkus, mert a mostaniak már mind ilyenek. Tudom, olyanokat nézegettem most én is de nem találtam egy külső akkust sem -_- amúgy elírtam, nem 701 hanem 702 széria :lol: van benne rádió, ennyi a különbség :) de pont azért jó mert nem fix akkus, ha lemerül csere azt megy tovább B) erősen gondolkozok, hogy megjavíttatom <_< sajnos ha én nekirontok a pákámmal nem biztos, hogy működni is fog valaha :D egy hőlégpáka meg többe kerül mint egy jobbfajta lejátszó.. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Tudom, olyanokat nézegettem most én is de nem találtam egy külső akkust sem -_- amúgy elírtam, nem 701 hanem 702 széria :lol: van benne rádió, ennyi a különbség :) de pont azért jó mert nem fix akkus, ha lemerül csere azt megy tovább B) erősen gondolkozok, hogy megjavíttatom <_< sajnos ha én nekirontok a pákámmal nem biztos, hogy működni is fog valaha :D egy hőlégpáka meg többe kerül mint egy jobbfajta lejátszó.. :icon13: Ha nincs nagy gondja, akkor egy elektroműszerész megcsinálja... Nekem a telefonomban is ki tudta a kollégám cserélni a joystick-et... pedig tényleg kicsi... Nagy páka nem jó hozzá...csak az a spéci...tűhegyű, állandó hőmérsékletű... De ha a gombok nem érzékelnek, ahhoz nem bizti h páka kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Voltunk ma ITT és vettem egy késleltetős belsőlámpát a kocsiba kemény 800 Forintért. Most egy B Omegából van benne egy Spot lámpás de az egyik tartó pöcök hiányzik és kicsit ferdén áll. Reggel 8ig a hungexpon voltam, ha balra indulok, akkor be is nézhettem volna, de baromi fáradt voltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 .. That's it! 404 Error. Ez bizony 404-es hiba! Valószínűleg rossz URL címet gépelt be, vagy a keresett oldalt eltávolították - mindenesetre itt nem található. :D <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 That's it! 404 Error. Ez bizony 404-es hiba! Valószínűleg rossz URL címet gépelt be, vagy a keresett oldalt eltávolították - mindenesetre itt nem található. :D <_< :) A hiba az Ön készülékében van. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 That's it! 404 Error. Ez bizony 404-es hiba! Valószínűleg rossz URL címet gépelt be, vagy a keresett oldalt eltávolították - mindenesetre itt nem található. <_< :icon13: :D Próbáld meg, hogy a Dáwid-ot ékezet nélkül írod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Próbáld meg, hogy a Dáwid-ot ékezet nélkül írod... :) Neeem... a probléma az hogy az karikásvillámot "O"-nak írta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 lehet hogy szóköz sem kell a perjel elémögé? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 lehet hogy szóköz sem kell a perjel elémögé? :) ASCII kóddal le tudod írni az emblémát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 ASCII kóddal le tudod írni az emblémát? :) persze. vindóz gomb+L. Próbáld ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 persze. vindóz gomb+L. Próbáld ki. :D A vindóz gomb nem egyeztethető össze a jelenlegi hárdveer kiépítéssel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 A vindóz gomb nem egyeztethető össze a jelenlegi hárdveer kiépítéssel :) Akkor a félig megrágott almát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Akkor a félig megrágott almát. <_< Nem nyert :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Voltunk ma ITT és vettem egy késleltetős belsőlámpát a kocsiba kemény 800 Forintért. Most egy B Omegából van benne egy Spot lámpás de az egyik tartó pöcök hiányzik és kicsit ferdén áll. Képeket csináltál 1-2 érdekességről? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/108202-20101017-EWppAr.jpg pelforum.hu ? pelusokról folyik a csevej ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 pelforum.hu ? pelusokról folyik a csevej ? :) :D De Dáwid féle pelusokról, azt is tedd hozzá! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 pelforum.hu ? pelusokról folyik a csevej ? :) :D De Dáwid féle pelusokról, azt is tedd hozzá! :icon13: Nam mostmár elég vót belőletek B) Egy éjszakát használt szélvédőmatrica eladó!!! :lol: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Azért ez nem a hét linkje. Na majd talán jövőhéten :) Nekem is ott van a debreceniopeles felirat <_< De a bal alsó sarokba csináltattam most 1 feliratott... Meglepi lesz :icon13: 20 centi hosszú 2 centi magas felirat... Majd látjátok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 De Dáwid féle pelusokról, azt is tedd hozzá! <_< sponzoredbájliberóóóóóóó :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 pelforum.hu ? pelusokról folyik a csevej ? :) :D S van egy monster is a kocsiban... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Tudja e vki, hogy 1.4és1.6 os olajteknője egyezik e? Epc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Nekem is ott van a debreceniopeles felirat :lol: De a bal alsó sarokba csináltattam most 1 feliratott... Meglepi lesz -_- 20 centi hosszú 2 centi magas felirat... Majd látjátok :icon13: Csak nem az ,hogy Mester91 a király? :D <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Csak nem az ,hogy Mester91 a király? :lol: -_- :) nanana... ne hekkeljük az idézetet, mert a végén még azt hiszem én mondtam... :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Csak nem az ,hogy Mester91 a király? <_< :icon13: :D Nem :lol: De viccen kívül az én nevem tényleg Király... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts