Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Nekem van hogy úgy néz ki, hogy 1 cm híjja van, máskor meg pont szinten van! ;) A dologhoz hozzátartozik, hogy amióta megvan, még vizet nem kellett pótolni! :D A kupak is csak fagyállómérésnél volt letekerve amióta nállam van! :( Hja, alapdolog! :( Meg is tanulod egy életre, ha leforrázza a kezed! :) <_< Én is megtanultam már kiskoromban! :lol: :D :icon13: :lol: Így legyen. Nem tett jót neked ez az autó. Amíg a HRR-el jártál, nem voltál ilyen idegroncs -_- B) :D Hát nem, nagyon nem, de a HRR el nem is kellett azóta se semmit csinálni, és az még többet kapott mint ez 100x... de lehet csak tulparázok dolgokat :lol: Dáw am ezaz ülésgernitúra nincs véletlenül caravanba? mert ha abba lenne meg is venném egyből, jo ez a szín is, meg az a hátsó könyöklő :P Egyébként fejtámlája van? Nem látom jol a képeken... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Kész vagyok ettől a számítógéptől....Sík ideg vagyok, aztán most összeraktam, majd valaki megcsinálja. Nyugi :D ami késik nem múlik :P előbb-utóbb úgyis ablaküveget kell cserélni B) én is keresgetek anyámnak egy netre való p4-est ócóért.. :) És ez? :D ;) :D :icon13: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Van egy nem mai gyerek mp3 lejátszóm (Grundig mpaxx701) azt már lassan bekapcsolni sem lehet, pár gombja nagyon szííít van :lol: na mondom úgyis régi bringás és ideje lesz cserélni :D nézegetek is milyenek vannak mennyikért, leginkább egy Sony nwz-b142-es nyerte el a tetszésemet de annyi zsét nem tudok összevakarni sem <_< aztán eszembe jutott, hogy mire is jó egy Corby :lol: ébresztőnél az se probléma ha a füles rajta maradt vagy épp lejátszik :( külső hangszóróra nyomja az ébresztőhangot és el is kúúsol a dj :( faca ez a teló.. :lol: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hát nem, nagyon nem, de a HRR el nem is kellett azóta se semmit csinálni, és az még többet kapott mint ez 100x... de lehet csak tulparázok dolgokat -_- Dáw am ezaz ülésgernitúra nincs véletlenül caravanba? mert ha abba lenne meg is venném egyből, jo ez a szín is, meg az a hátsó könyöklő :lol: Egyébként fejtámlája van? Nem látom jol a képeken... Honnan a facomból tudjam? Nem az enyém :icon13: De Zoli éppen (éppen egy fél éve) B) árul egy villanyablakososkárpitos facaállapotos hátulfejtámláskönyöklős garnitúrát :) Eladóban ott figyel :D 166-os alfában ült valaki? <_< Egész értelmes áron tudnék szerezni két első ülést, és lehet hogy képes lennék belehekkelni az autóba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 166-os alfában ült valaki? <_< Egész értelmes áron tudnék szerezni két első ülést, és lehet hogy képes lennék belehekkelni az autóba. :D Asszony unokahugáéknak volt egy, legalább olyan kellemetlen élmény volt bemenni vele Debrecenbe mint a gömbölyű Nissan Almerával.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Honnan a facomból tudjam? Nem az enyém :icon13: De Zoli éppen (éppen egy fél éve) :lol: árul egy villanyablakososkárpitos facaállapotos hátulfejtámláskönyöklős garnitúrát :) Eladóban ott figyel B) 166-os alfában ült valaki? <_< Egész értelmes áron tudnék szerezni két első ülést, és lehet hogy képes lennék belehekkelni az autóba. :D Túl sokat kársztájlingozol. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Asszony unokahugáéknak volt egy, legalább olyan kellemetlen élmény volt bemenni vele Debrecenbe mint a gömbölyű Nissan Almerával.. :) És ez az ülések miatt volt? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Túl sokat kársztájlingozol. :icon13: Tudom... :) fater is mondta már, miután megmutattam neki a 3. kormányomat :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 És ez az ülések miatt volt? :D <_< Jah :) alig vártam, hogy kiszálljak belőle :icon13: attól még a Brava ülései is jobbak.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Honnan a facomból tudjam? Nem az enyém :icon13: De Zoli éppen (éppen egy fél éve) :lol: árul egy villanyablakososkárpitos facaállapotos hátulfejtámláskönyöklős garnitúrát :) Eladóban ott figyel B) 166-os alfában ült valaki? <_< Egész értelmes áron tudnék szerezni két első ülést, és lehet hogy képes lennék belehekkelni az autóba. :D Igen árul, és meg is vettem volna azt is, csak az 25ezer...és ugye 12ezer az nem kicsit olcsób, de így ugye nem megyek semmire se, ha 5 ajtósbavaló, meg azóta találkoztam egy olyannal 5 ajtósba, és nekem furcsa volt... Zoli a tiédnek is olyan a széle, mintha bőr lenne alatta, és ha megfogod, akkor így mozog a felső szövet az ülésen? Így gondolkodóba estem... na meg ez a dolgozó lány szállítás...de ha minden ok, hamarosan pesten fogom rontani a levegőt, és úgy könyebb lesz a dolog -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Igen árul, és meg is vettem volna azt is, csak az 25ezer...és ugye 12ezer az nem kicsit olcsób, de így ugye nem megyek semmire se, ha 5 ajtósbavaló, meg azóta találkoztam egy olyannal 5 ajtósba, és nekem furcsa volt... Zoli a tiédnek is olyan a széle, mintha bőr lenne alatta, és ha megfogod, akkor így mozog a felső szövet az ülésen? Így gondolkodóba estem... na meg ez a dolgozó lány szállítás...de ha minden ok, hamarosan pesten fogom rontani a levegőt, és úgy könyebb lesz a dolog :) He? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 He? :) Ahol a váladat támasztja... amit én láttam, azt megfogtam azona részen, és olyan érzésvolt,mintha egy üléhuzat lettvolna, és alatta meg bőr ülés lenne... pedig kinézetre tökre olyan volt, mint atiéd. Ha felkerülünk pestre, megoldható, hogy megnézhessem a te eladó ülésedet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ahol a váladat támasztja... amit én láttam, azt megfogtam azona részen, és olyan érzésvolt,mintha egy üléhuzat lettvolna, és alatta meg bőr ülés lenne... pedig kinézetre tökre olyan volt, mint atiéd. Ha felkerülünk pestre, megoldható, hogy megnézhessem a te eladó ülésedet??? Mindegyik csak egy huzat... :) Megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Mindegyik csak egy huzat... :) Megoldható. Jó jó, de nem mindegy, hogy egy kampóval ráaggatott szövetdarab, vagy egy gyárban ráhúzott cucc. Oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Jó jó, de nem mindegy, hogy egy kampóval ráaggatott szövetdarab, vagy egy gyárban ráhúzott cucc. Oké A gyárban is kampóval aggatják rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 A gyárban is kampóval aggatják rá. :) Ahj de nem úgy mint egy 5-8 ezer ft os utólagos cuccot, hogyvan egy gumis madzag, amibe kis fémkampót akasztassz be azt meg ahova éppen sikerül az ülésen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ahj de nem úgy mint egy 5-8 ezer ft os utólagos cuccot, hogyvan egy gumis madzag, amibe kis fémkampót akasztassz be azt meg ahova éppen sikerül az ülésen :) Hogy jön ide az utólagos lom? :D tök gyári az ülés. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hogy jön ide az utólagos lom? :) tök gyári az ülés. :D Úgy, hogy amit én néztem,annak olyan hatása volt a váltámaszoknál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra117 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hali! Új tag vagyok nemtom jó helyre irok-e, de az lenne a kérdésem hogy tudje-e valaki azt hogy van-e teljesitménybeli különbség a c14se dis gyujtásos és a forgóelosztós között? és hogy egyik si motorban sem üzemel az ac. pumpa gyujtás ráadásakor? elöre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hali! Új tag vagyok nemtom jó helyre irok-e, de az lenne a kérdésem hogy tudje-e valaki azt hogy van-e teljesitménybeli különbség a c14se dis gyujtásos és a forgóelosztós között? és hogy egyik si motorban sem üzemel az ac. pumpa gyujtás ráadásakor? elöre is köszi Nincs különbség. Az ac meg indítózásra üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra117 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Nincs különbség. Az ac meg indítózásra üzemel. És nem lehet megoldani mint a x14nz-nél is hogy gujtásra müködjön? vagy mi szükséges ahoz mert igy hidegen elég szarul müködik( amugy x14nz-böl lett c14se) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Van egy nem mai gyerek mp3 lejátszóm (Grundig mpaxx701) azt már lassan bekapcsolni sem lehet, pár gombja nagyon szííít van :lol: na mondom úgyis régi bringás és ideje lesz cserélni :) nézegetek is milyenek vannak mennyikért, leginkább egy Sony nwz-b142-es nyerte el a tetszésemet de annyi zsét nem tudok összevakarni sem :D aztán eszembe jutott, hogy mire is jó egy Corby -_- ébresztőnél az se probléma ha a füles rajta maradt vagy épp lejátszik :D külső hangszóróra nyomja az ébresztőhangot és el is kúúsol a dj B) faca ez a teló.. <_< :icon13: Én a vaterán vettem egy régi mp3-at párezerért, mert mindenképpen olyat akartam ami elemes, és nem beépített akkus, mert a mostaniak már mind ilyenek. És nem lehet megoldani mint a x14nz-nél is hogy gujtásra müködjön? vagy mi szükséges ahoz mert igy hidegen elég szarul müködik( amugy x14nz-böl lett c14se) A pumpát kicseréltétek nagynyomásura? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra117 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Én a vaterán vettem egy régi mp3-at párezerért, mert mindenképpen olyat akartam ami elemes, és nem beépített akkus, mert a mostaniak már mind ilyenek. A pumpát kicseréltétek nagynyomásura? jaja a 3bar-os pumpa van benne de valamiért nem tartja meg a nyomást és ha sokáig áll nehezen indul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 jaja a 3bar-os pumpa van benne de valamiért nem tartja meg a nyomást és ha sokáig áll nehezen indul... Ha jól emlékszem a pumpánál van egy visszacsapó szelep esetleg az engedi vissza a nyomást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra117 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Ha jól emlékszem a pumpánál van egy visszacsapó szelep esetleg az engedi vissza a nyomást. És ez valami utólagos cucc? mert zsír új ac. van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 És ez valami utólagos cucc? mert zsír új ac. van benne Szerintem gyárilag ilyen, ezért nem is megy a pumpa az SE-nél gyujtásra, csak ha már indítózol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts