daykiller Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Link :) Benzines....dízel....őőőő.... Fogalomzavarba ütköztem :D Kicsit tőkebajos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Link :) Benzines....dízel....őőőő.... Fogalomzavarba ütköztem :icon13: Ez nem dízel, hanem döglött :lol: Faternak megmutatom, hád örüjjön :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Mondd meg hogy nem téli. Majd nyáron lehet kivinni őket csak :) :D az én alufelnijeim is azért hasalnak itt az asztal alatt <_< Szerintem szerzett hozzá olyan cuccot, ami kivezeti... mert létezik egyébként. :lol: Hja csak nem kék, de már megoldva, szóval nekem ingyé van új forgalmim. :icon13: nagyblokkosokon van tudom, és ez passzol nekünk is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 az én alufelnijeim is azért hasalnak itt az asztal alatt <_< Gumistól? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Gumistól? :) :D sajna gumi még nincs rajta... de majd tavasszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 http://i10.photobucket.com/albums/a102/muc...uo/bd9feac1.jpg http://i10.photobucket.com/albums/a102/muc...uo/14dc2b67.jpg Nem sokáig fog így kinézni... Az én üléseimet meg ki kell szedni... :D Szétültem :icon13: :lol: hót lötyögős, nyekergős a vezetőülés <_< Hétvégén majd lesokkolom anyut. Amikor meglát valami autóalkatrésszel a lakásban, már látom hogy kiborulás lesz, de a múltkor amikor ülések voltak az előszobában, akkor ki akart dobni velük együtt -_- B) Megnyugtatásképpen mondtam hogy fotelt csinálok belőle, majd a szobában lesznek, felni-talppal mint a forma1-es kommentátoroknak, de olyanokat mondott hogy megjegyezni se tudtam :D ;) Ha hiszed, ha nem, a héten lábakat hegesztettem zártszelvényből azoknak az Omega üléseknek, amit a garázsomban láthattál is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nem sokáig fog így kinézni... Ha hiszed, ha nem, a héten lábakat hegesztettem zártszelvényből azoknak az Omega üléseknek, amit a garázsomban láthattál is :) <_< Az faca :icon13: El tudom képzelni hogy kényelmesebb lesz mint az ikejás fotelek nagyrésze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 úúúúh de csúnya :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 úúúúh de csúnya :) :D <_< :icon13: Tök jó. B) Az ötropis motorháztetőm kezdi megadni magát -_- Középen van rajta egy nyomódás (tudtam eddig is) de most az íven ahol meg van nyomva, elrepedt a fényezés. Szerintem tavaszra egy tenyérnyi piros leugrik róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tök jó. -_- Az ötropis motorháztetőm kezdi megadni magát <_< Középen van rajta egy nyomódás (tudtam eddig is) de most az íven ahol meg van nyomva, elrepedt a fényezés. Szerintem tavaszra egy tenyérnyi piros leugrik róla :) Mármint a felni tök jó? :D Na jó ahány ember annyi ízlés :icon13: Sanyinak mondd meg hogy tavaszra kell 1 motorháztető... :lol: Nem létezik hogy ne tudjon szerezni akár még olyan színben mint a kocsid. Sztem nem adná valami nagyon drágán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Mármint a felni tök jó? :) Na jó ahány ember annyi ízlés :D Sanyinak mondd meg hogy tavaszra kell 1 motorháztető... -_- Nem létezik hogy ne tudjon szerezni akár még olyan színben mint a kocsid. Sztem nem adná valami nagyon drágán. Már beszéltem vele, van is neki, piros is, de nem veszem meg. Majd akkor költök rá, amikor az egész elejét rendbe teszem, és akkor már lesz 2 sárvédő is, hűtőmaszk is, lökös is. Nem veszek egy MHT-t csak azé' hogy legyen (arra már van elég <_< :icon13: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Már beszéltem vele, van is neki, piros is, de nem veszem meg. Majd akkor költök rá, amikor az egész elejét rendbe teszem, és akkor már lesz 2 sárvédő is, hűtőmaszk is, lökös is. Nem veszek egy MHT-t csak azé' hogy legyen (arra már van elég :D <_< :icon13: ) Kasztnizás után ha marad még vmennyi zseton, elmegyek hozzá... Nézni kéne fehér indexbúrát. Mégse veszek sötétet.... Sok facelift előttit látok fehér indexel, és egyre jobban tetszenek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Kasztnizás után ha marad még vmennyi zseton, elmegyek hozzá... Nézni kéne fehér indexbúrát. Mégse veszek sötétet.... Sok facelift előttit látok fehér indexel, és egyre jobban tetszenek.... :) Fehér autón jól áll a fehér indexbúra, de piroson, meg az én kékemen sztem jobb a sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Fehér autón jól áll a fehér indexbúra, de piroson, meg az én kékemen sztem jobb a sárga. Jaja, bár láttam már piroson is, annak is egész jó volt. Olyan kék astra mint a Tied, olyat meg egyetlen egyszer láttam még itt debrecenben. :) Azon is sárga volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 A legújabb :) Egész nyáron nem volt... Már kezdett hiányozni valami felirat hátulról <_< (és se ékezet, se nagybetű, hogy Kömi is örüljön :lol: :D :icon13: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 allianz 2010.10.11. felhívom őket, ma-holnap felhivnak telón, hogy postán vagy banki utalással kérem e a kesst, valószínű a héten még megkapom allianz 2010.10.15. nemnagyon hivtak fel, majd miután én felhivtam őket közölték h még kurvára nem akarnak fizetni, arra várnak h én küldjem el nekik a káresemény leirását (amit mellékesen már leirtam a kárszakértőnek :) ) MO 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 A legújabb :) http://pics.coldline.hu/pics/107359-20101015-TZfoWU.jpg Egész nyáron nem volt... Már kezdett hiányozni valami felirat hátulról -_- (és se ékezet, se nagybetű, hogy Kömi is örüljön :D :icon13: B) ) Tudsz matricát csinálni? :D <_< Hűűűű....nah majd tavasszal ha van rá lehetőség vennék 1-et. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tudsz matricát csinálni? :) :D Hűűűű....nah majd tavasszal ha van rá lehetőség vennék 1-et. :lol: 2 éve mondom hogy haverom dekorfóliázással foglalkozik, plotter otthon, anyag a garászban, olcsó sört megissza, mi kell még? <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 2 éve mondom hogy haverom dekorfóliázással foglalkozik, plotter otthon, anyag a garászban, olcsó sört megissza, mi kell még? :) :D <_< :icon13: :lol: JJa, ma van az ölelés világnapja(ezt a baromságot...) ...mindenki ölelje meg az autóját -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nem szép? http://pics.coldline.hu/pics/66291-20100727-nZPPIh.jpg (fehér index) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nem szép? http://pics.coldline.hu/pics/66291-20100727-nZPPIh.jpg (fehér index) A fényezése jobban tetszik mint az index, de csak én vagyok belebuzulva a sárga indexekbe, nem jelent semmit :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 A legújabb :) Ez a fafaragas.blog.hu betűtipusa ? :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ez a fafaragas.blog.hu betűtipusa ? :) :D Tudja tököm. Composerbe megnéztem, ott tetszett, a múltkori is ilyen volt, aztán ez jött. Csak az "O" betűt kicsit megdizájnoltam az elején <_< Nah meló van, majd este re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tudsz matricát csinálni? :) :D Hűűűű....nah majd tavasszal ha van rá lehetőség vennék 1-et. <_< Katt :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Katt :D Kösziii :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts