Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Hát nemigaz... :D Ma is hívtak abból a szemétláda gyárból, hogy menjek dolgozni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Hát nemigaz... <_< Ma is hívtak abból a szemétláda gyárból, hogy menjek dolgozni.... :) Kupakolunk vazze? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Kupakolunk vazze? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Kupakolunk vazze? :) :D " Ez egy ilyen nyár csupa lovagolás csupa nyálcsere csupakupakolás " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Zotya segített? :) :D Jah... <_< :lol: http://i10.photobucket.com/albums/a102/muc...uo/bd9feac1.jpg http://i10.photobucket.com/albums/a102/muc...uo/14dc2b67.jpg Nah mivan? Azóta se tudtad eladni, vagy szereztél mégegyet? -_- :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Jah... :) <_< Nah mivan? Azóta se tudtad eladni, vagy szereztél mégegyet? :icon13: :D Angliában van, ilyenre festette a tulaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Angliában van, ilyenre festette a tulaj. Egészségére :) És mennyiért adja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Egészségére :) És mennyiért adja? <_< Miért adná? Ő nem úgy vette, hogy ajánlott érte 6e ftot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Miért adná? Ő nem úgy vette, hogy ajánlott érte 6e ftot. :icon13: Kezdelek utálni... gasztra ülés ingyé'... matting ömlő haté', mostmár tényleg bevallhatnád mennyi volt a bőr garnitúra, hátha legyilkol valaki :) :D <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Kezdelek utálni... gasztra ülés ingyé'... matting ömlő haté', mostmár tényleg bevallhatnád mennyi volt a bőr garnitúra, hátha legyilkol valaki :) :D <_< :lol: Én tooooomn :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ez vicces volt. Novy-val beszélgettük valamelyik este msn-n ezt a környezetvédelmi átsorolást, mondta hogy ő kék plakettet kapott. Aztán nézem, nekem maradt a zöld. Bementem ocsmányirodába, hogy ugyan már ezért fizettem 585Ft-ot? És akkor rájöttek, hogy nekem nem kell cserélni, jó a zöld a műszaki lejártáig, így az átsorolás illetékmentes lett volna. Aztán visszakaptam az 585Ft-ot és sűrűn bocsánatkérések közepette elhagytam az ocsmányirodát. :) Ilyenkor jó, ha az ember egy irattartó zacsiban tartja az autó dolgait (pl törzskönyv, mert megint kérdezték, hogy meghatalmazás? mondom nemkell én vagyok a tulaj. "ja okéé" :D) és ugye ezt a hónom alá csaptam, valamint a hátsó rendszámot és a forgalmit... Pont benne volt az 585Ft-os kifizetés nyugtája. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Kezdelek utálni... gasztra ülés ingyé'... matting ömlő haté', mostmár tényleg bevallhatnád mennyi volt a bőr garnitúra, hátha legyilkol valaki :) :D <_< B) Nono, csak az egyik ülés volt ingyé, vagy ha úgy vesszük darabja 5e volt. :icon13: A mattigot meg nem 6ért vettem, csak itt ajánlott érte valaki annyit.. :lol: Én tooooomn -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nono, csak az egyik ülés volt ingyé, vagy ha úgy vesszük darabja 5e volt. :D A mattigot meg nem 6ért vettem, csak itt ajánlott érte valaki annyit.. <_< 5 volt darabja... végülis... akkor is bammeg :) Miért nem adtad el hatért? :lol: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Hogy micsoda...? :) Amúgy kúler valakinek? http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_alkat..._182983617.html Azut mondtad, neked se kell lebontani a vezérlést termosztát cseréhez, milyen motorod van akkor? Vagy csak át lett alakítva? Ez vicces volt. Novy-val beszélgettük valamelyik este msn-n ezt a környezetvédelmi átsorolást, mondta hogy ő kék plakettet kapott. Aztán nézem, nekem maradt a zöld. Bementem ocsmányirodába, hogy ugyan már ezért fizettem 585Ft-ot? És akkor rájöttek, hogy nekem nem kell cserélni, jó a zöld a műszaki lejártáig, így az átsorolás illetékmentes lett volna. Aztán visszakaptam az 585Ft-ot és sűrűn bocsánatkérések közepette elhagytam az ocsmányirodát. :D Ilyenkor jó, ha az ember egy irattartó zacsiban tartja az autó dolgait (pl törzskönyv, mert megint kérdezték, hogy meghatalmazás? mondom nemkell én vagyok a tulaj. "ja okéé" <_<) és ugye ezt a hónom alá csaptam, valamint a hátsó rendszámot és a forgalmit... Pont benne volt az 585Ft-os kifizetés nyugtája. :icon13: Na csak nem kék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Az én üléseimet meg ki kell szedni... :) Szétültem <_< :icon13: hót lötyögős, nyekergős a vezetőülés :D Hétvégén majd lesokkolom anyut. Amikor meglát valami autóalkatrésszel a lakásban, már látom hogy kiborulás lesz, de a múltkor amikor ülések voltak az előszobában, akkor ki akart dobni velük együtt :lol: -_- Megnyugtatásképpen mondtam hogy fotelt csinálok belőle, majd a szobában lesznek, felni-talppal mint a forma1-es kommentátoroknak, de olyanokat mondott hogy megjegyezni se tudtam B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Az én üléseimet meg ki kell szedni... :) Szétültem :lol: -_- hót lötyögős, nyekergős a vezetőülés :D Hétvégén majd lesokkolom anyut. Amikor meglát valami autóalkatrésszel a lakásban, már látom hogy kiborulás lesz, de a múltkor amikor ülések voltak az előszobában, akkor ki akart dobni velük együtt B) :D Megnyugtatásképpen mondtam hogy fotelt csinálok belőle, majd a szobában lesznek, felni-talppal mint a forma1-es kommentátoroknak, de olyanokat mondott hogy megjegyezni se tudtam ;) :D :P :lol: Nekem a felnik még mindíg itt vannak... Multhéten kérdezte muter, hogy na kiviszed ábrányba? (pont aznap mentem ki) Mondom ááá...nincs kedvem levinni őket. Jól van ez itt :lol: De be lettem fenyítve hogyha nem viszed ki következő alkalommal akkor kivágom őket az erkélyre... <_< micsoda dolog ez :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 <_< :icon13: Nekem a felnik még mindíg itt vannak... Multhéten kérdezte muter, hogy na kiviszed ábrányba? (pont aznap mentem ki) Mondom ááá...nincs kedvem levinni őket. Jól van ez itt :lol: De be lettem fenyítve hogyha nem viszed ki következő alkalommal akkor kivágom őket az erkélyre... :) micsoda dolog ez :D Mondd meg hogy nem téli. Majd nyáron lehet kivinni őket csak -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Mondd meg hogy nem téli. Majd nyáron lehet kivinni őket csak :) -_- :D <_< Bepróbálkozok. De amúgy tökre jó itt felpakolva.... Pakolni is tudok rá, hazajövök, sapkát kabátot ráfektetem... :icon13: De ez csak akkor van ha valamiért feljöttem és megyek is tovább.. Na??? Jó a képem? Érzitek az illatát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 :) :D Bepróbálkozok. De amúgy tökre jó itt felpakolva.... Pakolni is tudok rá, hazajövök, sapkát kabátot ráfektetem... <_< De ez csak akkor van ha valamiért feljöttem és megyek is tovább.. Na??? Jó a képem? Érzitek az illatát? :icon13: Tegyél egy cserepes virágot a tetejére, és tuti kibékül velük -_- :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tegyél egy cserepes virágot a tetejére, és tuti kibékül velük <_< :) Könnyen leeshet, mert kicsit púpos a felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Az én üléseimet meg ki kell szedni... :) Szétültem <_< :icon13: hót lötyögős, nyekergős a vezetőülés :D Hétvégén majd lesokkolom anyut. Amikor meglát valami autóalkatrésszel a lakásban, már látom hogy kiborulás lesz, de a múltkor amikor ülések voltak az előszobában, akkor ki akart dobni velük együtt :lol: -_- Megnyugtatásképpen mondtam hogy fotelt csinálok belőle, majd a szobában lesznek, felni-talppal mint a forma1-es kommentátoroknak, de olyanokat mondott hogy megjegyezni se tudtam B) :D Van eladó belsőm.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Van eladó belsőm.... <_< Köszi... nekem is :icon13: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Azut mondtad, neked se kell lebontani a vezérlést termosztát cseréhez, milyen motorod van akkor? Vagy csak át lett alakítva? Na csak nem kék? :) Szerintem szerzett hozzá olyan cuccot, ami kivezeti... mert létezik egyébként. <_< Hja csak nem kék, de már megoldva, szóval nekem ingyé van új forgalmim. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Link :) Benzines....dízel....őőőő.... Fogalomzavarba ütköztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts