mooby Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 az időjárás jelentés. este eső várható villámmal 8) :lol: :D :lol: hehehe nem vicces!:lol:
mooby Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 pedig nekem teccik 8) :lol: na de tényleg!mi ez?komoly baj?
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 na de tényleg!mi ez?komoly baj? motorkontrol lámpa. valamelyik, motort vezérelő elektronikája hibásan müködik...
aztec Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 van egy 96-os 1.4-16valve caravánom,és kigyuladt rajta valami sárga kütyü benne egy villámmal?töltés lámpa?vagy mi a szar?mi baja lehet,és mennyibe fáj? ezt beszívtad tesa csúnyán :lol: miért nem vettük meg a calit anno :roll: :?:
leslie Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Leslie! Nyárra várható. Szuper. Olyan 110%, hogy érdekelni fog a dolog. :lol: De nekem is olyan a kijelző, h óra, dátum, hőfok. Viszont a hiányzó karakterek mögött is ott a kijelző, ahogy elnézem, csak épp nem vezérelte eddig semmi. :D
mooby Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 motorkontrol lámpa. valamelyik, motort vezérelő elektronikája hibásan müködik... és mi a teeeendő?mennyibe kerül kb ez a mutatvány?
mooby Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 ezt beszívtad tesa csúnyán :lol: miért nem vettük meg a calit anno :roll: :?: arra a romra ráköltöttem volna az életem! :D
Laci4 Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Ki kell deríteni mi a hibás... Ergo vagy szervíz és hibaolvasás(3-6e forint, hacsak nincs ismerősöd), vagy ha a tiednél is lehet, (nem tom) akkor ki kell villogtatni..
Laci4 Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 ui: egy kis szakirányú segítség(én nem tok englisül) :oops:
aztec Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 arra a romra ráköltöttem volna az életem! :lol: és azóta nem költesz más vasakra ebből a megfontolásból :?: :D pedig ecsém nem gyenge papucs vót rajta meg a bőr benne :roll:
I_S Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Gabi! Valahol visszább írtad az elérhetőségüket a szilentgyártóknak. Namost. Mivel kicsit messze lakom Pesttől, igy esetleg majd ha aktuális lesz, megkérhetek valakit, hogy adatok leadása után vegyen nekem egy garnitúrát a lengőkarokhoz, aztán postázza má' el nékem utánvéttel?
opel16v Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Sajna tőlem is elég messze esnek, szal én sajnos nem tudom ígérni, de hátha lakik valaki azon a környéken... :lol:
mooby Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 és azóta nem költesz más vasakra ebből a megfontolásból :?: :D pedig ecsém nem gyenge papucs vót rajta meg a bőr benne :roll: erre az astrára még nem költöttem!jo volt közben egy 2 éves fiatom(botlás) dehát felborult!szar szemét szar auto volt!ki tudta hogy ez igy borul a kanyarba...mind1.vettem a kombimra is szép papucsot. 8)
mooby Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Ki kell deríteni mi a hibás... Ergo vagy szervíz és hibaolvasás(3-6e forint, hacsak nincs ismerősöd), vagy ha a tiednél is lehet, (nem tom) akkor ki kell villogtatni.. mi az hogy kivillogtatni???elvittem volna Én szerelöhöz,de mára elmult neki!!!mivan ezzel a kocsival?meggyogyult?Tuti a szerelönél nem csinálja!
mooby Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 AZTEC koma megkaptad a suzuki GSXR 1000 képeket? :shock:
aztec Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Vmikor fussunk össze szakácsok gyöngye oszt megnézem az új vasalód ha addig nem gurítod fel :lol:
mooby Elküldve Április29, 2005 Elküldve Április29, 2005 Vmikor fussunk össze szakácsok gyöngye oszt megnézem az új vasalód ha addig nem gurítod fel :lol: a GSXR a balesetes képekre gondoltam!nekem nincsen!nincsen kedvem megmurdelni mint az a csori:)
J0hnny Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 Szedett le valaki mostanában astráról kormányt? Hogyan kell humánus eszközökkel leszedni,mert állítólag elég jól felszórítják a gyárban az eredetit? Beszertném böröztetni,ezért kell majd valószínűleg levenni!
Szabyka Elküldve Május1, 2005 Elküldve Május1, 2005 Szedett le valaki mostanában astráról kormányt? Hogyan kell humánus eszközökkel leszedni,mert állítólag elég jól felszórítják a gyárban az eredetit? Beszertném böröztetni,ezért kell majd valószínűleg levenni! Kozepe levesz, csavar kicsavar, majd nekiall ket oldalrol huzni a kormanyt! De vigyaz pofon ne vagd magad ha lejon!!!!
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Kozepe levesz, csavar kicsavar, majd nekiall ket oldalrol huzni a kormanyt! De vigyaz pofon ne vagd magad ha lejon!!!! Csak ha nincs benne légzsák. Az AIRBAG-es kormánynál középen nincs semmi, amit le lehetne pattintani! Ott valahogy másképp oldották meg a felfogatást. :roll:
16DA Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Kozepe levesz, csavar kicsavar, majd nekiall ket oldalrol huzni a kormanyt! De vigyaz pofon ne vagd magad ha lejon!!!! JAJA Engem is orron vágott a rohadt,mrrt úgy rá volt feszülve mint állat. Alig akart lejönni.
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Egy kis érdekesség: Tudjátok, miért F-el kezdődött az Astra sorozat? :?: Ha nem, akkor válaszolok! :twisted:
Recommended Posts