Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 S milyen kurv@ jó kipuffsortömítést cserélni rajta... Nem olyan jó ötlet volt a tervezőtől,hogy a szívósor alá tette... Hát sokmindenhez sz.r hozzáférni ott... :) De engem már az is kárpótol, amikor egy újonc benyásnak megmutatom hogy hol a termosztátom <_< :D :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Hát sokmindenhez sz.r hozzáférni ott... :) De engem már az is kárpótol, amikor egy újonc benyásnak megmutatom hogy hol a termosztátom <_< :D :icon13: Na hol, na hol, Nekem is a vezérlésen kívül van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Na hol, na hol, Nekem is a vezérlésen kívül van.... De azoknak akiket ezzel csesztetek, nem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 De azoknak akiket ezzel csesztetek, nem. :D :) Motorkód alapján nekem se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Motorkód alapján nekem se... Hekkelt vassal nem ér beszóóni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Te mit is tanulsz ? Gondolom, nem helyzetfelismerést <_< nem nem.. :) ezt most arra értetted hogy "Kérdezte valaki hogy mit kell észrevenni a képen?" -_- :icon13: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 nem nem.. :) ezt most arra értetted hogy "Kérdezte valaki hogy mit kell észrevenni a képen?" -_- :icon13: :D :lol: Akkor villanyász. Hopp <_< Ebből a "poénból" mára elég volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 nem nem.. :) ezt most arra értetted hogy "Kérdezte valaki hogy mit kell észrevenni a képen?" -_- <_< :D :lol: Á, dehogy..... :icon13: Gyiáááááááááááááááááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Á, dehogy..... <_< Gyiáááááááááááááááááááá http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...03_405642_n.jpg hm.... :lol: -_- ezt már lájkolom és nem kell annyi ideig keresgetni sem! :icon13: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Motorkód alapján nekem se... hát milyen meg mióta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 hát milyen meg mióta? Hogy micsoda...? :) Amúgy kúler valakinek? http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_alkat..._182983617.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Na vajon? B) Egyem a kis szívét.. :D <_< Nna a lényeg, hogy innentől fogva eldöntöttem, hogy ha traffis civil kocsit látok leszek olyan pofátlan, hogy én is lefotózom és közzé teszem, valamint tervemben van egy ilyen fotókkal foglalkozó weblap üzemeltetése -_- Az első áldozatom meg is van ;) nézett is a drága, hogy mi a búbánatot forgolódok mellette.. :) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/10/14/17/...b550efb271b.jpg Apropó Laci, újabb feketelistás, ma délután a Vámospércsin egy fekete Fabia.. :D Jaja olvastam a debreceni fórumon. :icon13: Helyes! Én is támogatlak. Van 1 csekélyke kis weblapszerkesztéses multam, ha tudok segíteni szólj! Ma hálistennek nem jártam arra,reggel a műanyaggyárnál, délelőtt szinte az egész belvárost bejártam, estefele voltam a naplónál, meg 6körül a nagyerdőn. Figyelni fogok én is és ha olyan van fotót már lövöm is. :lol: Nagyon jó ötlet amúgy ez, hogy a trafis kocsikat közzétenni 1 oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Jaja olvastam a debreceni fórumon. :) Helyes! Én is támogatlak. Van 1 csekélyke kis weblapszerkesztéses multam, ha tudok segíteni szólj! Ma hálistennek nem jártam arra,reggel a műanyaggyárnál, délelőtt szinte az egész belvárost bejártam, estefele voltam a naplónál, meg 6körül a nagyerdőn. Figyelni fogok én is és ha olyan van fotót már lövöm is. :D Nagyon jó ötlet amúgy ez, hogy a trafis kocsikat közzétenni 1 oldalon. Van nekem is weblap szerkesztési képesség, hozzám is lehet fordulni kérdésekkel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nincs valakinek elfekvőbe alu vagy réz lemeze? Győr környékéről. Vagy honnan tudnék beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 S milyen kurv@ jó kipuffsortömítést cserélni rajta... Nem olyan jó ötlet volt a tervezőtől,hogy a szívósor alá tette... Nekem váltórudazat-beállításnál égette xarrá a kezem :D 10xxx a listaára. Köszönöm a tanácsot. Hétvégén hosszú teszt lesz, de ha nem lesz semmi gondja én hozzá nem nyúlok. :) Tápi, mi van Veled mostanában? Rég jártál errefelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nekem váltórudazat-beállításnál égette xarrá a kezem :icon13: Ezek szerint nem csak én csináltam meleg motornál :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Hát sokmindenhez sz.r hozzáférni ott... :) De engem már az is kárpótol, amikor egy újonc benyásnak megmutatom hogy hol a termosztátom <_< :D :icon13: Nagy kaland,nekem az X14XE-n is ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nekem váltórudazat-beállításnál égette xarrá a kezem :D Dupla hosszabító a crowára és semmi gond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nincs valakinek elfekvőbe alu vagy réz lemeze? Győr környékéről. Vagy honnan tudnék beszerezni? Tuti van győrben valami szinesfém kereskedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Dupla hosszabító a crowára és semmi gond. :) Ja, csak mikor a rudat össze kell akasztani a bilinccsel, akkor azért oda kell nyúlni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 De azoknak akiket ezzel csesztetek, nem. -_- :lol: Morrmmmorrmmooor.... :) B) Hogy micsoda...? :icon13: Amúgy kúler valakinek? http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_alkat..._182983617.html Nekem is ki kell cserélném hétvégén a tápegység, meg a videókártya ventijét, mert egyik túlzörgi a másikat. :D Nincs valakinek elfekvőbe alu vagy réz lemeze? Győr környékéről. Vagy honnan tudnék beszerezni? Itt a régi HF-em, azt reszelsz ki belőle amit akarsz. <_< Amúgy utoljára a Praktierben vettem olyan 3X20-as egy méteres alu csíkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Tuti van győrben valami szinesfém kereskedés. Dikkkmáááááán Gááázsiii, szinesfííííííííím :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Dikkkmáááááán Gááázsiii, szinesfííííííííím :) Keressétek az Árany Zolit ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ja, csak mikor a rudat össze kell akasztani a bilinccsel, akkor azért oda kell nyúlni... Meg amikor valami hülye idegből meghúzza a csavart, és kinyalja a menetet a bilincsből... :) nagy küzdéssel sikerült betenni kettesbe, és úgy mentünk el a csavarbótig, hogy ha a váltókar felé nyúltam fater üvöltött hogy "hozzá ne nyúlj, örülj hogy megvan a kettes" :D <_< (azóta átmenőcsavar :icon13: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Meg amikor valami hülye idegből meghúzza a csavart, és kinyalja a menetet a bilincsből... :) nagy küzdéssel sikerült betenni kettesbe, és úgy mentünk el a csavarbótig, hogy ha a váltókar felé nyúltam fater üvöltött hogy "hozzá ne nyúlj, örülj hogy megvan a kettes" :D <_< (azóta átmenőcsavar :lol: ) Zotya segített? :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts